- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Poco F7
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
A tablet piac alapból túlkínálatot termel pillanatnyilag, így szerintem nem túl jó belépőszintű és csúcskategóriára osztani a mezőnyt.
Én akkor már valahogy így így osztanám be:
Belépőszint: 15-30 ezer
Alsó középkategória: 30-50
középkategória: 50-80
olcsó felső kategória: 80-110
felső kategória: 110-140
csúcskategória: 140-Persze ezeket én a hazai forgalmazású tabletek esetében képzelem így el 27% áfával. Emellett előfordulhat, hogy a kategória és az ár egy-egy tablet esetében nem jön össze, mert mondjuk olyan jó ár/érték aránnyal rendelkezik, mint mondjuk a nexus 7, de ebből kevés van. A túlárazott modell esetében egyszerűbb ilyen kategória eltérést találni.
És akkor azt még nem is mondtam, hogy én külön kezelném a 7, 8 és 10"-os tableteket, mert bár sokan az árak alapján választanak, nem a méret szerint, pedig utóbbin nagy hangsúly van felhasználás szempontjából.MOD: de hogy az eredeti felvetésnél legyek, egy 1,5 éves csúcsmodellt még az én kategória nézeteimben sem egyszerű besorolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest