- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Magisk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tib78
tag
válasz
laszlohu #25742 üzenetére
Még nincs ára, kíváncsi leszek.
Viszont utána olvastam amiket kérdezek, mindegyiknél alapvető probléma a gyenge wifi jel és a recsegő hang.
Mit vegyen az ember, hogy normális wifi legyen benne?
Nem hiszem el, hogy egy 4"-os Defybe jobb wifit tudtak rakni, mint egy batár nagy 10"-os tabletba...
De ugyanezt olvastam a korábban kinézett Cube U30GT-nél is. -
tjb007
nagyúr
válasz
laszlohu #24905 üzenetére
"a Wondermedia procik is Cortex A9 - ek, de sebességben nem sokkal, vagy semmivel sem gyorsabbak,
mint a Cortex A8 - asok,"Ezt most mire vonatkoztatva érted ?
Magára a Wondermedia SoC -re összehasonlítva egy Cortex-A8 magos SoC -hez (mondjuk AA10) vagy csak a processzormagokra ?
Ha előbbi akkor némi igazság van benne viszont ha utóbbi akkor te valamit nagyon rosszul tudsz. A Cortex-A9 mag közel kétszer olyan erős a nyers erejét tekintve mint egy Cortex-A8 mag és még ott vannak a mikroarchitekturális eltérések is. -
-
vertigojames
tag
válasz
laszlohu #24299 üzenetére
Igyekeztem visszaolvasni, de nem tudom mire gondolsz.
Miért nem lehet rootolni? Illetve hogy lehet rootolási tapasztalat egy olyan tabról, ami gyakorlatilag most jött ki? (A dualCore Qualcomm procis 3G-vel, amit én is vettem gyakorlatilag most jött ki. Egyébként már el is indították DHL-lel, remélem mielőbb nálam lesz) -
Osynho
addikt
válasz
laszlohu #24339 üzenetére
Maxthon-ból a HD-t tettem fel, de idegesít, hogy álló nézetben a kereső sor olyan pici, hogy nem tudok beleírni, az adott oldalra ugrást a jobb felső sarokban lévő play gombbal lehet megtenni, és sok helyet foglal a bal felső sarokban lévő mosolygós maxthon fiók ikon.
Chrome-ban, Dolphin-ban nincs se full screen, se gyors görgetés.
Opera minit telón használok, tabra nem lenne szimpi.
Skyfire nem kompatibilis CM10 rom alatt.
-
AMDATIFAN
csendes tag
válasz
laszlohu #23351 üzenetére
Na megérkezett az MTech ATAB7G tabletem, hát ennyi pénzért (durván 29000 Ft) egy nagyon jó kis masinát kap a kezébe az, aki ezt a tabot választja. Mondom én ezt egy Acer Iconia A500 után ami ugyebár dual core 1GHz és Tegra2!
Hülyülést félretéve komolyan mondom ennyi pénzért (egy Acer Iconia akármilyen tab árának töredékéért) szerintem megérte! A 8GB tárhelyből valamivel több mint 5.5 GB áll rendelkezésre ami nekem elég (egyenlőre). Aki valamilyen navigációt akar majd rátelepíteni, nem árt tisztában lenni azzal, ne az SD kártyára másolja a navigáció térképmappáját, hanem a belső 8 gigás tárhelyre, különben nem fogja megtalálni a rendszer az apk telepítése után.
Youtube videók simán mennek (az 1080-as is simán megy)!
Én a 4.03-mas ICS-sel kaptam a készüléket. Játékot még nem nagyon tudtam tesztelni rajta az Angry Birds-en kívül.
Bekapcsolás is viszonylag gyors még fél percet sem kell várni az OS betöltéséhez!
Még csak a második töltést végzem az akkunak, de reggel 8-tól este hétig bírta úgy, hogy egyfolytában nyomkodtam és a GPS vevő be volt kapcsolva, állítólag 4. töltés után éri el a teljes kapacitást az akkuja.
Ami nagyon fontos, a GPS vevőjének fél perc sem kellett, hogy holdat találjon úgy, hogy egy helyben voltam (IGO, Navigon, Sygic).
Bár nincs benne a 3G-s rész mégis van a vezeték nélküli és egyéb hálózatok menüben egy mobilhálózat almenü, amiben hálózatválasztás, mobilhálózaton keresztüli adathozzáférés, hozzáférési pontok nevei (APN) stb. dolgokat lehet állítani!
Gondolom esetleg egy usb-s külső mobile sticket a készülékhez csatlakoztatva az felismeri és a szolgáltatóhoz mérten a megfelelő internet előfizetéssel és az APN cím beállításával lehetőség nyílik mobilinternet használatára, ami ha így van szerintem nagyon korrekt!
Autós töltő, mini usb-sima usb átalakító, autós tartó, hálózati töltő van a készülékhez.
Rootolással még nem próbálkoztam (egyenlőre) 12 hónap garancia van a készülékre.
Egyetlen negatívum ami nekem nem tetszik: csak előlapi kamera van ami borzasztó rossz minőségű képet ad rólunk, skype-olni elég mondjuk, tehát a hátlapi kameráról le kell hogy mondjunk.
Röviden ennyi amit a készülékről tudok írni egyenlőre, talán nem hagytam ki semmit!
-
Attici
őstag
válasz
laszlohu #23262 üzenetére
Ez a Mercury M-tech Atab7-es engem is érdekelne, de sehol sem olvastam róla semmit, még nagyon új. Főleg az érdekelne, hogy milyen a GPS-e.
A másik pedig a PD10-es testvére (szerintem tök ugyanaz a két gép) autós csomaggal a FreeLander PD20 Great Version GPS. Elég jó ára van és csak jókat írnak róla.
Valaki rendelt már ettől a Electronics Store-tól?Szia Loituma69! Te tudsz ezekről valamit?
-
rob210
nagyúr
válasz
laszlohu #23262 üzenetére
Nekem ilyen van csak a 19.000.- es ami a "butább" funkciók terén.
Szerintem ennyiért ez egy igen jó minőségű darab, meg vagyok vele elégedve.
Szóval ez valószínűleg, csak jobb lehet, mert több mindenre lehet felhasználni.
A betekintési szöge az egyetlen dolog, ami kicsit tréfás.
De azt is meg lehet szokni, meg ha én használom, úgy is magam előtt tartom
Az aksi visszajelzője az ami még fura.
feltöltöm, 100%-utána 20 perc alatt lemegy 20%-ra azon meg 3 órát simán elmegy
Aktív wifi és filmnézéssel. -
csibe1
addikt
válasz
laszlohu #22998 üzenetére
aTAB7S 7″ 512MB+8GB,WiFi,800×480,G-Sensor, Webcam,Android 4.0, magyar nyelvű tablet
Egy kicsit jobban összerakottnak tűnik a GhooTabnál.
-
smkb
őstag
válasz
laszlohu #22973 üzenetére
A baj csak az, hogy a hirdetettel ellentétben, nincs benne GPS a pandawill állítása szerint, mert a Freelander gárdája nem tudta életre kelteni... továbbra is jelzi a siramlas kínai szoftveres támogatást a termékekhez...
-
ametza
csendes tag
válasz
laszlohu #22943 üzenetére
Ebben a videóban van antutu tesz 8 perc 20 nál:
Majd később lecskekkolom az enyémet is. Bár rengeteget telepítgettem és törölgettem mióta megvan. :-)
Mondjuk az egyémben 1 giga ram és 8 giga tárhely van elméletileg, de a tárhelyből csak 6 gigát lát és abból is csupán 2 giga környéke szabad!
-
Guszty81
tag
-
Chaser
legenda
válasz
laszlohu #22605 üzenetére
Ez mitől is jó?
Persze ha minden boltban lehet kapni ekörüli áron tisztességes supporttal akkor nem szóltam. Ez a bolt nem intéz gart ahogy én elnéztem, neked kell kiküldeni saját ktsg-en. Akkor meg ugyanaz mintha közvetlen from China vennéd, és ennyiért sokkal jobbak vannak.
-
tjb007
nagyúr
válasz
laszlohu #22596 üzenetére
Ha a gyártó oldalán található adatokat nézem akkor nehezen van SiRF Star IV benne mivel az "csak" 48 csatornás, itt meg 63 -at írnak. Korábbról (június) még úgy rémlik, mintha tényleg SiRF szerepelt volna a leírásban de ezek szerint vagy le lett cserélve egy másikra vagy csak véletlenül elírták.
-
-
laszlohu
addikt
válasz
laszlohu #22500 üzenetére
Már más megtette a bemutatást :
A MyAudio Tablet Series 7 708W fő érdekessége, hogy nagyon vékony, mindössze hét milliméter vastag, súlya pedig csak 316 gramm, és burkolata fémből készült. A 800x480 pixel felbontású képernyő mögött az AllWinner A13-as, egymagos hardvere rejtőzik, melyet az alacsony fogyasztásra hegyeztek ki, így csak 1 GHz-en jár. A képernyő meghajtásáról a szokásos Mali-400 grafikus társprocesszor gondoskodik, került még a motorházfedél alá 512 MB memória, 8 GB háttértár, ami microSD kártyával bővíthető. Az új modell Wi-Fi adaptert, 2400 mAh-s akkumulátort kapott, operációs rendszere pedig Android 4.0.3.
Amit kevesellek az a 2400 mAh - s akku.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
laszlohu #22464 üzenetére
A kínai oldalról töltött 4.1-es is tartalmazza a magyar nyelvet, az megy nálam aug 23-tól. Egyébként megjelent a gyári angol nyelvű fórumon is, onnan is tölthető, mérete és a kiadás dátuma szerint megegyezik a korábbival. Már moddolt fw-t is csinált 4.1-hez egy pacák, Slatedroidról az is tölthető.
A ddr2-es memória viszont nem a klasszikus, hanem a legújabb, továbbfejlesztett lpddr2, amelyik kevesebbet fogyaszt mint a ddr3, tabletnél ez lényegesebb, mint a sebesség.
-
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
laszlohu #22443 üzenetére
Azt hiszem volt szó arról hogy az mp2 magasabb órajelen megy mint az mp4 így valóságban nincs akkora különbség. Bár ebben annyira nem vagyok otthon szóval valaki erősítse meg
(#22440) keszo
A9 dual core vagy a régi A10es verzió volt a kezedben? Mert ég és föld a különbség. Én az edigitalba bekapcsoltattam egyszer egy 100is de azonnal adtam is vissza mert förtelem volt. -
Attici
őstag
válasz
laszlohu #22432 üzenetére
Ez van kint mióta megjelent!
Ezt a supportot már láttam és nem lettem tőle okosabb! Nekem kínai.
Nézegettem a Hyundai oldalt de sok értelmest nem tudtam belőle kicsiholni és egyelőre a külföldi fórumokon sem írnak sok jót.#22431) Chaser : Nem akarom elhinni, hogy nekem tűnik kicsinek a 7-es és túl nagynak a 10-es!
-
Chaser
legenda
válasz
laszlohu #22194 üzenetére
Igazából nem láttam ott leírva semmilyen feltételt, csak hogy év garos gépekre érvényesek az árak. Tablet pl nem is volt felsorolva opciók közt. Az meg egyáltalán nincs ott, mit tartalmaz a garbővítés.
"Olyan biztosítási szolgáltatás, amely az eredeti gyári garanciaszolgáltatást
hosszabbítja meg a választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak
szerint." -
Krissz5435
aktív tag
válasz
laszlohu #22187 üzenetére
Épp akartam írni, hogy edigital milyen jó fej. Én pl ma benn voltam és rákérdeztem erre a garanciás dologra. Concorde Tab One-t akarok venni és +2 év standard garit hozzá így 26154(asszem) forintból kijön egy belépőszinten korrekt tablet 3 év garival, ami azért ritkán mondható el ilyen olcsó taboknál. És a +2év gari csak 22xx forint, ami szerintem megéri.
-
Chaser
legenda
válasz
laszlohu #22187 üzenetére
Oké, de milyet? Még a gyári garnál is elég szépeket látok fórumokban a hozzáállásukról, el tudom képzelni milyen lehet a kiterjesztett gar. Pláne nem néhány k-ért +2évet...
Mit vállalnak? Ingyen megnézik mi a gép baja? Aki ilyenre adja a fejét annak helyében alaposan elolvasnám az apróbetűs részt.
szerk: hamyka A jó dolog az, sokan hiszik még hogy vannak csodák. Ez is kb olyan lehet mint a myaudi 1+1 év garja, 2. évben csak a szervizelés van ingyen alkatrész nem. Na onnantól lehet is kidobni a gépet, hogy panelrt v lapot kell benne cserélni saját ktsg-en..mert az ilyenek csak hivatalos forrásból fognak cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest