- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nekem van (Blackview Oscal Pad13), de túl sok pozitívumot nem tudok róla mondani.
Persze igazából rosszat sem, igazi tizenkettöegytucat alsókategóriás tabi.
Viszont nagyon problémás, hogy nem jön rá frissítés, van egy-két nagyon gáz gyerekbetegsége (nem működik a kijelzőn az automatikus fényerőszabályozás, a kameraszoftver hihetetlenül gagyi képeket csinál), frissítést kézzel letölteni meg fogalmam sincs, hogy honnan lehetne
SZERK:
Most nézem, hogy az ALZA 90 eft-ért árulja az Oscal Pad13 tabit [link] , szóval az ára nálunk nagyon nem alsókategóriás. Azért gondoltam alsókategóriásnak, mert én tokkal, stylussal és bluetooth billentyűzettel együtt 60 eft-ért vettem az aliról.
90 eft-ot ez a tablet nagyon nem ér
-
apszi
őstag
Megvan a [nyavajás] Kb. 12:38-tól jön a lényeg.
-
-
Nikaré
őstag
Olvasom összefoglalót és emeltem a tétet, 200 ezerig. Így csak csak nagyobb lehet a mozgástér.
Samsungot elkezdtem nézegetni, jaj mit találtam? Galaxy Tab S9 FE X510
Látod, nem "ingyé" szeretnék egy jó gépet, jó akkuval stb.
Csak a döntés, kiválasztás nehéz, én nem szeretném visszaküdözgetni.
(Xiaomi még nem került sorra)#92312 cidalain
Van BT billentyűm, de majd keresek ékezeteset mert ez a bill. kombinácó nem nagyon megy nekemha meg gyorsan kell írni valami rövidet és nincs összekapcsolva, akkor google sajátját használom, megszoktam, nincs vele bajom.
Szövegszerkesztésre próbáltam több programot is, még nem állapodtam meg.
WPSOffice, SmartOffice, OfficeSuite.Érdekes.... közben feldobott egy fura szerzetet a keresgélés közben.
Oukitel OT5
Nincs Gshopper regisztrációm...
Érdemes lehet belevágni ilyenbe? -
Janoo_07
aktív tag
Köszi a javaslatot. Ha mégis pontosabb végűt szretnék (toll szerű) akkor bármeilyik kapacitív tölthető jó ugye?
Volt egy ilyen komment korabban:
4. Aztán van az aktív kapacitív toll, ami ugyanúgy csak bökni jó, de mivel van benne akku/elem sokkal vékonyabb heggyel is létre tudja hozni azt az elektromos mezőt, mint a bumszli, vagy az ujjad hegye.
-
Beni2360
félisten
Ha szabad folytatom csakis a hang tekintetében?
Van egy Bluedio AS-BT aktív hangfal és rádugtam a mini re és utána az m9-re. Ugyan az a klippet inditottam a YT-ról a mini alig hajtotta meg, alig lehetett hallani, míg az m9-sen szépen szólt a dal. Nem tudom mi vezérli a "hang kártyát" ha van benne? -
gyulaszu
senior tag
Ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy a mi készülékünk (iPlay 50 mini Pro) tudja ezt esetleg?
A specifikációja nem írja, hogy USB 3.0-e -
sb
veterán
Köszi, kb. ezeket találtam én is, de ezek nem tűnnek erősebbnek/jobb választásnak egy Fire HD 11-nél, a ram sem több jellemzően. Jól gondolom?
@vacs, rothfb
Köszi nektek is. Nem írtam de kínai is játszik. Viszont ha ott is 90-100k egy jobb, esetleg még nem is új tablet akkor ehhez képest szintén nem tűnik rossz ajánlatnak az amazonos.
Ezek meg gondolom már erősebbek annál, plusz 4G-sek és a 4GB RAM vs 6-8GB a legfájóbb, de még így is arányosnak tűnik a dolog.Akkor számomra leegyszerűsödött a képlet arra, hogy ha nem kell 4G és kicsit gyengébb is belefér akkor jöhet az új Fire HD. Ha pedig nem elég akkor nem úszom meg 50-60k-ból, kb. 90-100-ig kell választanom valamit. Alatta, vagy a kettő között ezek szerint nem nagyon van értelme nézelődni.
(Egyébként eddig gyengébb tabokkal is elvoltunk, Fire HD 10-el semmi gond nem volt, kisebb méretben Lenovo M8 is volt régebben de az már kb. a használhatatlan kategória. Van még valahol a fiókban egy régi, kisebb Teclast M89 Pro is de az sincs már használatban.)
-
-
Értem, de magáról a tabletről van-e valakinek használati tapasztalata? Vagy más, kipróbált tabletről ebben az árkategóriában?
Pl. a Honor Pad X8 4/64GB tabletet jól lehúzták a megjelenéskor, hogy 10-es androiddal (Magic UI 4.0) adják. A mostani hirdetésekben meg Android S és MagicUI 6.1-el jön . Na de jól fut/működik-e vele? -
-
Dreadloord
senior tag
Pont nagyot szeretne, itthon ágyban mesét nézni, játszani
Találtam aprón xiaomi pad 5-öt 70ért, de s6 lite 2022 is van 70-ért.
A mostani csodát talán valami apróért eladom, nem is vészes a csere költsége.
S23-amom szokott néha mesét nézni, az után tényleg gyötrelmes valami alsó polcosra visszamenni, még 7 évesen is.
-
tiop
tag
Üdv.
Sikerült vennem a Dr.NX által ajánlott samsung galaxi s6 lite tabletből.
De ha jól látom gondolom ez nem a 2022 verzió?
Nem lessz ebből gondom?Mennyivel rosszabb ez mint a 2022-es?
Egyébként aki ilyet keres újra elérhető.
https://www.notebook.hu/samsung-tablet-galaxy-tab-s6-lite-10-4-lte-64gb-gray-325660 -
racskobalazs
senior tag
-
Remiel
őstag
Nem rendelem meg természetesen, de mint mondtam nekem az ali support eddig teljesen korrekt volt. Mondjuk a műszaki eszköz mindig lutri, kozmetikai gépeket rendeltünk már elég sokat 40-180k között azokkal nincs gondom, főleg ha azt nézem, hogy itthon 2x néha 4x annyiért akarták adni ezeket.
-
maestro87
őstag
Igen, ezt olvastam itt, hogy az L1 ellenére sem 1080p a lejátszás. De a kérdező ilyet keresett, így ilyeneket linkeltem. Egyébként csak a Netflix-szel van gond vagy a többivel is?
Nekem mondjuk nincs előfizetésem, így engem nem igazán érint a dolog, de érdekelne, hogy akkor a legnagyobb hazai tesztoldalak is miért vezetik félre a jó népet hamis információval (költői kérdés). -
Arra. Beletelt egy kis időbe amíg IP alapján megtaláltam, melyik készülék bombázza a HA szerveremet és okoz jogtalan belépési kísérletet. Ha kiírta volna hamarabb megtalálom a router táblája alapján. Csak ennyi.
Illetve, a másik kérdés az android frissítés. Ha nem jön új főverzió előfordulhat, hogy másik OS-t kell tenni rá. Azt hittem ahhoz is kell root.
A régebbi Huawei-emmel már gondban vagyok. Nem fut pár app a 7-es androidon. Pl. hiába vettem meg a Nova launchert, egy adott verziónál nem frissül tovább. Csak előre gondolkodtam volna. -
cidalain
veterán
-
[lAyCsI]
addikt
ár-érték arányban gondoltam, de a fenti felhasználásra nem lenne elég a sima?
jelenleg egy 8 éves sz@rszung SM T-550-et használok (nemröhög) amin filmet nézni még lehet, netezni meg bármi más egyebet már nemigen, mert kihullik az ember haja, meg igen sűrűn le is fagy, pedig egy A12-es Lineage van rajta -
-
Bezzeg a vaku odafért.
Amúgy ez már tényleg lite... A sima mini még oké, a Pro meg hát lelép mindent.
Az UniSoc-ot se kedvelem, de inkább az, mint egy Allwinner...Én most már 3-4 napja használom munkára, adminisztrációra.
Egy-két bosszantó dologba futottam bele, de lehet csak más felület megszokása és még nem találtam meg itt a gyógymódot, de nekem nagyon bejött..Szóvá is tettem valahol, hogy a MA!-n nem nagyon cikkeznek ilyen cuccokról, csak a hányinger ulefone-t nyomatják valamiért
-
Beni2360
félisten
Hát én feladtam ne tudtam kikapcsolni, kiraktam én is a szokott appokat és át tértem a legyintesi módra.
-
-
-
kress
aktív tag
tippre, hogy paypallal könnyebb fenyegetőzni hogy ha valami félre megy, nem csak az eladó jókedvére vagy bízva 😃
mondjuk az utolsó 2 problémánál a paypal szart az egészbe nálam, video meg minden után is, az segített hogy ledumáltam az eladóval hogy zárom a paypal vitát ha küld újat ami müködik, ezt visánál nem igen lehet
(nem számított hogy zárom, mert tényleg lópikulát segített a paypal így nem volt veszteni valóm vele)
-
-
-
-
Helga0203
tag
"a házak között nem fogok szaladgálni vele, az biztos"
Pedig egy kis sporttól egészségesebb leszel!
Várjuk az Alldocube Mini Pro beszámolót!
csibe1: GPS Status & Toolbox pl
-
csibe1
addikt
"De most már eskü kipróbálom a kocsiban, hogy mégis hova tesznek az emberek egy 11" tabletet, hogy utána az utat is lássák. "
A 10" az már elég méretes, és elég jó súlyban is van.
Azt valamivel stabilan fel is kell rögzíteni valahová.Nekem nemrég megjött a FOSSiBOT DT1 tabletem, szerintem jó a GPS, elég gyorsan talál jelet net nélkül is (HereWeGo); de a kocsiban elég necces lenne használni.
Pár éve kamionban láttam 7"-os tabletet GPS-ként, az még nem volt vészes súlyra, és volt hozzá tartó is.
A 10"-os tabletekre van egyáltalán autós tartó?Milyen programmal szoktad megnézni, hogy mennyi műholdat lát a GPS?
-
-
DDA40X
aktív tag
Árban 100-ig. De ha esetleg nagyon jó cucc van 150-160 körül, még talán megfelelne. És ha valaki tud 180 ért egy istenkirálycsászártutkóbabahiperszupert, akkor még annyit is kipréselnék a tácából. Szóval elég tág a határ. Nálam mindig attól függ, hogy mennyire király a cucc.
GPS-nél a navira gondoltam, igen. -
-
-
vacs
veterán
-
gyulaszu
senior tag
Az elírásért mea culpa
(mentségemre szolgáljon [kép] )
De egyáltalán nem lett világos számomra a folyamat és a ki kicsoda...
A Banggood feladta Kínában a csomagot számomra. Ők közvetlen kapcsolatban vannak valamilyen magyar futárszolgálattal? Kicsoda a Packeta Hungary Kft ebben a sorozatban? És ők miért adnak fel számomra üzleti csomagot az MPL-nél? A Postától kapott értesítőben ugyanis ez szerepel...
Már kezd érdekelni úgyhogy lehet átmegyek a Posta, csomagküldés topikba. -
galervin93
addikt
Ha a szülők tudják mi az a tablet, mi az az internet, milyen veszélyekkel járhatnak, mindezt tudják kezelni és ennek megfelelően alakítani a gyerek viszonyát a digitális eszközökkel, akkor egy, a modern korban naprakész, életrevaló gyerek lesz (lehet...) a lurkóból.
Féltünk már a game-ektől, az akciófilmektől, kicsit régebben a TV-től, azelőtt meg az éppen aktuális "új trend"-től.
Mérték. Ez a jelszó. Az élet minden területén. -
cidalain
veterán
annyira volt időm, hogy végignyomogassam a megjelent frissítéseket. vagy 5 rendszerfrissítés biztos ráment kapásból. mondjuk az android biztonsági szint csak 2023 márciusi (vagy áprilisi, nem emlékszem pontosan) továbbra is.
(ezen az androidon nem lehet visszacsinálni, hogy a redőnyben kis ikongombok legyenek, és ne csempék ikonnal, és szöveggel? - gyárilag persze, nem akarok launcherrel szórakozni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest