- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
Memória hibára gyanakodtam én is, de ennek ellene mond az, hogy minden más jól működik, letöltés megy, böngészés több lap letöltődik gond nélkül. Valamilyen optimalizálása hiba lehet a háttérben, persze az Alldocube csak általánosságokat mond, wipe, meg hasonlók, én meg az ujraindítást szeretném kihagyni....
-
freddirty
senior tag
Köszi, igen végül ilyesmi lett. Van itthon egy rakás elfekvő android boxom és rendeltem egy noname portable lcd monitort 15 colosat 100 euróért. Ez utóbbihoz jár olyan állvány mintha csak egy tablet lenne felállitva, az aljába meg berejtem majd az android boxot. Nem lesz több probléma a hulladék akksikkal sem.
-
ÖregMackó
tag
A hátulján lévő azonosító megegyezik a Beállítás/A telefonról/Modell menüpontban lévő sorozatszámmal. Online nálam sincs frissítés, letöltve meg rar filet ad, valahol azt olvastam ki kell csomagolni és át kell tömöríteni zip-re és úgy kell megmutatni a frissítőnek... nem tudom valós-e az infó..
-
NightLord
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Drón topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- TV antenna és jelerősítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gitáros topic
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest