Hirdetés
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tasker
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
Memória hibára gyanakodtam én is, de ennek ellene mond az, hogy minden más jól működik, letöltés megy, böngészés több lap letöltődik gond nélkül. Valamilyen optimalizálása hiba lehet a háttérben, persze az Alldocube csak általánosságokat mond, wipe, meg hasonlók, én meg az ujraindítást szeretném kihagyni....
-
freddirty
senior tag
Köszi, igen végül ilyesmi lett. Van itthon egy rakás elfekvő android boxom és rendeltem egy noname portable lcd monitort 15 colosat 100 euróért. Ez utóbbihoz jár olyan állvány mintha csak egy tablet lenne felállitva, az aljába meg berejtem majd az android boxot. Nem lesz több probléma a hulladék akksikkal sem.
-
ÖregMackó
tag
A hátulján lévő azonosító megegyezik a Beállítás/A telefonról/Modell menüpontban lévő sorozatszámmal. Online nálam sincs frissítés, letöltve meg rar filet ad, valahol azt olvastam ki kell csomagolni és át kell tömöríteni zip-re és úgy kell megmutatni a frissítőnek... nem tudom valós-e az infó..
-
NightLord
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos kivi
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX