Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Nikaré
üzenetére
Nem nagyon vannak ékezetes BT billek egyébként. Csak azért kérdeztem mivel csinálod, mert bill nélkül szerintem neki se álljon az ember, hosszabb szöveget írni képernyőn szerintem halál
(mondjuk nekem egy ilyen komment bepötyögése tableten kb kétszer annyi idő, mint bill-en, mert vissza is kell nézni, tele van gépelési hibával)
ha meg utána még szerkesztenék is, pl mondat kivág, kicsit később beilleszt, nálam szintén halál, hogy érintőkijelzőn nem lehet olyan gyorsan és pontosan kijelölni, mint egérrel (persze lehet, hogy ez az én hibám, mert béna vagyok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Apple Ipad Pro 12.9" (2021)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Nintento Switch Oled konzol / Forgalmazói garancia 2027.11.03-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(mondjuk nekem egy ilyen komment bepötyögése tableten kb kétszer annyi idő, mint bill-en, mert vissza is kell nézni, tele van gépelési hibával)
Dr.NX