Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, van egy lenovo m10 plus tabletem. Minden fasza. Vlc plyerben filmet nezek. Viszont ha bluetooth headsetet racsatlakoztatom, akkor kesik a hang egy olyan nagyon minimalisat de erezheto. Ugyanez volt regi tabon masik bt headset el.... Ez altalanos? Ott az hbo max csinalta ezt... Koszi elore is.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok a vodafone-nal van a lenovo tab m10 plus (gen3) tudja ez a widevine l1 et? Hol tudom ezeket ellenorizni?
-
Pandimakaay
tag
válasz
Öcsielvtárs #91544 üzenetére
Ertem, koszi, viszont itt nem gondolnam, hogy a nepszeru markakanal ne lenne benne nem? Itt a no name vagy gyengebb kategorianal fordulhat elo gondolom. Azert is erdekes nekem, mert specifikacional sose lattam ezt leirva es ezeke szerint nem elhanyagolhato info. Hol tlaalom meg ezt keszuleknel, ugy hogy nem kapcsolom hanem utana nezek...
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, honor padx8 at nezem. Ugye ez csak wifis azert van ilyen jo aeban gondolom. Latom ez egy nagyon alap tab. Viszont netflix, hbo max, illetve tv app nezesre jo lehet neha pokerezes appban? Vagy arra is gaz? Koszi elore is.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, honor padx8 at nezem. Latom ez egy nagyon alap tab. Viszont netflix, hbo max, illetve tv app nezesre jo lehet? Vagy arra is gaz? Koszi elore is.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, van egy yoga tab 3 projectoros tabom. Hasznalok rajta hbo got. Illetve digionlinet, valamint horizon go-t is. A problema a kovetkezo. Nezek egy sorozatreszt pl hbo go app on. Teljesen jo. Aztan masodiknal mar csuszik a hang ilyen masosperc toredeket, de baromi zavaro, hogy nincs szinkronban a hang es a szaj. Ujra kell insitani tabot akkor jo egy ideig megint. Valami otlet esetleg? Koszonom elore is.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, van egy yoga tab 3 projectoros tabom. Hasznalok rajta hbo got. Illetve digionlinet, valamint horizon go-t is. A problema a kovetkezo. Nezek egy sorozatreszt pl hbo go app on. Teljesen jo. Aztan masodiknal mar csuszik a hang ilyen masosperc toredeket, de baromi zavaro, hogy nincs szinkronban a hang es a szaj. Ujra kell insitani tabot akkor jo egy ideig megint. Valami otlet esetleg? Koszonom elore is.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, van egy lenovo yoga pro 3 tabletem beepitett projektorral. A digi online alkalmazas mukodik kivetitve tokeletesen, viszont a upc horizon go es az hbo go nem engedelyezi, mert streamelesnke veszi... A lenovo azt mondja az alkalmazasban van a blokk amit en is tudok, a upc meg azt mondja ha nem tudom elsodleges kijelzonek allitani nem is fog menni... Ez egy sima kivetito... Nem igaz, hogy nem lehet megoldani. Kerlek segitsetek. Koszonom szepen.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, van egy samsung tab A 10 tablet, és kér vmi tulajdonosi feloldó mintát, van vmi ötlet , hogy ez mi? hogy lehet feloldani? előre is köszönöm
-
Pandimakaay
tag
sziasztok, van egy lenovo yoga tab pro 3 készülékem. Kivetíteni tudom rajta a filmeket, magát a tablet képét is, de a upc horizon go alkalmazás nem engedi, mert hogy nem lehet streamelni az adást... van esetleg vmi trükk rá, hogy ,megoldható legyen? nem is értem... mi köze hozzá, hogy én otthon nagyban szeretném nézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE / S10 FE+ / S10+ / S10 Ultra tablet új BONTATLAN
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest