-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
addikt
válasz
Rigormortiis #94362 üzenetére
4.5 év után így, hogy nem vagyok hajlandó akkuvédőkkel meg semmi ilyesmivel foglalkozni, szerintem nem rossz amit tud
5 ezer forint egy új ilyen akku amiről beszélünk, nagy baj lenne ha erre kellene figyelnem hogy megóvjam az állapotát.
De persze akinek erre van ideje, figyelgesse, nehogy 20 százalék alá vagy 80 fölé menjen a töltöttség, hátha nem megy trönkre csak fél évvel később mintha sose figyelt volna ilyesmire. -
gabor9991
addikt
válasz
Rigormortiis #94352 üzenetére
Segítek
Ma nem nyomkodtam túl sokat így 10+ óra alatt merült 32 százalékot, de látod az elején egyből leesett az említett 2 százalék[kép]
#94359 cidalainÉn s így tapasztalom, hogy gyakorlatilag nem ártott eddig neki túl sokat az 1000+ gyorstöltés plusz a hosszú órakon kersztül töltőn tartás miután feltöltődött, ezért írtam amit olvashattál fentebb
-
gabor9991
addikt
válasz
Rhino666 #94350 üzenetére
4,5 éve minden nap gyorstöltővel 40 perc alatt feltöltöm a telefonom majd további 6-7 órán keresztül töltőn hagyom reggelig, néha éjszaka ha felébredek akkor leveszem a töltőről zseblámpaként használom 1-2 percet majd visszateszem a töltőre és 98-százalékról újra feltöltöm 100-ig
Semennyire nem vigyázok az akkura és 4,5 év után nem mondom hogy olyan mint volt új korában de kibírja az egész napot.
Számomra is meglepően jól bírja, én is olvastam korábban ilyen dolgokról hogy így kell kinyírni egy akkut de ez nekem még enm sikerült -
gabor9991
addikt
válasz
Rhino666 #94301 üzenetére
Én meg 5. éve használok egy mi 9t-t amiben 6GB ram van és nem szándékozom egyelőre lecserélni mert akkor is hibátlanul működik amikor párhuzamosan használok 2 alkalmazást, alapból most 3GB ram van használatban a 6-ból.
A lányom telefgonja 8+4GB virtuális ramot kezel és nemérzem azt hogy sokkal gyorsabb lenne
Így nekem van tapasztalatom a 4 és 12GB rammal ellátott eszközökkel is és azt mondom az s7 fe 4GB rammal teljesen használható -
gabor9991
addikt
Emagon s7 fe le van árazva 131ezerre [link]
Ez megér ennyit vagy nem? -
gabor9991
addikt
Végleg tönkrement, Wayteq xtab helyett, játszani egyszerűbb játékokkal, mesét nézni, teljesen átlagos használatra melyik lenne jobb?
Vagy 40 körüli maximum árig mi lenne jó, 8" felett?
Hazai garancia fontos. -
gabor9991
addikt
Szeretnék segítséget kérni tőletek, [ez] megéri az árát?
Vagy inkább [ez]?
Vagy [ez]?
Esetleg [ez]?
Gyerekeknek kellene mesét nézni, alkalmanként egyszerűbb játékokhoz, a lényeg, hogy ne akadozzon, ne álljon le rajta folyamatosan minden alkalmazás, ne merüljön le óránként.
Wayteq xtab 79qci helyett kellene, az szerencsére végleg tönkrement
Kínaiaktól a garancia miatt félek kicsit, nekem mindig, mindenem elromlik, az asus meg ugye hazai garis.
Szóval melyik ezek közül a nyerő?Vagy kb.35K-ig valami más? -
gabor9991
addikt
Sziasztok!
Aki a wayteq xtab 79 qci-t keresi lehetőleg olcsón, annak ajánlom a figyelmébe ezt:
http://www.grando.hu/wayteq-xtab-79qci-ajandek-tokkal-ingyenes-szallitassal-1568330952
Vasárnap rendeltem meg, ma pedig megérkezett.
A csomagban benne a gyári tok és ingyen volt a szállítás.
Így már a hardveraprón 35k-ért hirdetett példányok sem olyan jó ajánlatok.Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Minecraft
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- E-roller topik
- Elden Ring
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged