- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Alldocube iplay 50 mini-hez lenne két kérdésem:
1, Kényelmetlen az oldalso power gombbal ébreszteni, nincs valami képernyő érintős beállítás rá?
2, Az akksija egy nap alatt lemerül, lehet valahogy jó energia gazdálkodási beállításokat megadni neki és/vagy létezik hozzá olyan állvány/tartó amire kényelmesen felhelyezhető és egyben tölti is? Folyton a töltőkábelt ki-be huzigálni nem annyira kényelmes, és ha egyszer elfelejtük másnapra kb le is áll.
-
TeebyKay
őstag
válasz
Rigormortiis #90601 üzenetére
No offense, de számomra ez természetesen
-
TeebyKay
őstag
válasz
borbar #90592 üzenetére
Értem, köszi. A probléma igazából az, hogy pl ha youtube-ról akarok valamit berakni, azt nem tudom kicsibe lerakni a telón így semmi másra nem tudom használni közben. Persze ez áthidalható ha pcről rakom be a zenét, de egy pct meg nem feltétlenül gazdaságos csak ezért járatni.
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Mi lenne a legolcsóbb opció az alábbi felhasználásra?
Ebook olvasás, okos eszközök vezérelgetése, zene streamelés BT eszközökre.Jobban járunk, ha inkább egy ebook olvasót veszünk és a többit megoldjuk telefonról? (bár ez elég kényelmetlen, mert zene hallgatás közben pl akkor nem tudom használni a telefont)
-
TeebyKay
őstag
válasz
cidalain #65805 üzenetére
Mindenképp új kéne, de tényleg semmi játék semmi megterhelés, konkrétan arra kell, mert édesanyám nem szeretne mindig kimászni a géphez a szobájából, hanem mikor reggel felkel, vagy a szobában van tudjon böngészni az interneten. Melyik nagyjából a legolcsóbb új tablet ami még elfogadhatónak tekinthető?
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Teljesen alap felhasználásra (böngészgetés, néha egy-két word doksi), van valami használható a 15-20 ezer forintos olcsó tabletek között? Legyen mondjuk 7"-os.
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Szinte biztos, hogy nem ez a jó topic, de van lehetőség arra, hogy az alap androidos böngészőbe (ami még nem a chrome) a mentett jelszavakat megtekintsük? Az istennek se találok ilyen opciót, és holnap reggelre kellene édesapámnak. Remélem van ötletetek.
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Tablet keresésben segítek ismerősömnek, sima kis képességű tabletet keres, internetezés, filmezés, egyetemre hordaná dianézéshez stb., 40 ezer forint körül. Legalább 8 colos képátlós kéne legyen. Két lehetőséget találtam első nekifutásra, de remélem ti ki tudtok segíteni van-e jobb választás:
Egyszerűbb lenne ha mediamarktban elérhető lenne, de persze máshonnan is tudok beszerezni.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robot fűnyírók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Autószerelők, autószerelés
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest