- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
TripleB
senior tag
válasz
ÖregMackó #93347 üzenetére
Volt olyan egyeseknél , hogy az Iplay 50 pro csak a gyári launchert engedte csak hasznalni. Ilyet nem tapasztaltál? A mostani iplay 40h szanaszét szívat, akkucsere után par napig jó volt, most random lekapcsol 75-78 százalékos akkufesznél. Kicsit félek a következőt megvenni.
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Mai nap tablet akciók vannak a rendeljkínait oldalán. linkAz Iplay 50 Pro és a Redmi pad SE között vacillálok.
Volt már iplay 30 és van most 40H itthon. A mostanival akku téren szívtam / szívok... Talán jobb lenne a Xiaomi sw terén?
Latom, hogy sokan használtok 50 mini pro-t, ranezek arra is. -
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Nemrég írtam, hogy akkut akartam cseréltetni az Iplay 40h-ban. Megtörtént, de így is lekapcsol a tablet 47-50% töltöttségnél... mi lehet még az oka? -
TripleB
senior tag
Sziasztok!
A Nova launcher tudja vagy az Iplay 40H, hirtelen nem tudom... a tablet mozdításával feloldotta a kijelzőt, nem kellett nyomkodni. Vajon hol lelem meg ezt az opciót?
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Akkumulátort szeretnék cseréltetni az Iplay 40H-ban. Van jól bevált márka akár külhonban amit érdemes megvenni?
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Van közületek olyan, aki használt már Alldocube 40-et és 40H-t is?
A külcsín ugyanaz lehet? Csatlakozók elosztása, hangszórók, gombok helye? -
TripleB
senior tag
válasz
szetcsuszott #86723 üzenetére
Most vettem meg a 40H-t, nekem 63 e Ft-ért jött a Banggood-ról. Hol lehet annyira levinni az árát? Mondjuk most mér édesmindegy.
-
TripleB
senior tag
-
TripleB
senior tag
Üdv!
Van köztetek Lenovo tab3 8 plus tulaj?
Jött egy rendszerfrissítés és érdekelne, hogy ki telepítette. -
TripleB
senior tag
Szép estét!
Egy Lenovo P8 vásárlásán töröm a fejem.
Ár/érték arányban mennyire jó ez a készülék szerintetek? Csak alap dolgokra használnám, úgy mint pl böngészés, social media.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest