- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
válasz
z0d1AK #13612 üzenetére
Google.Play-ből töltöttünk le ingyenes torrent szoftvert és annak a letöltési sebessége le van korlátozva azt írta valaki feljebb. Ezt mondjuk elképzelhetőnek tartom, mert a 20-30 megás programokat a play-en keresztül pillanatok alatt lekapta. Torrent-en keresztül viszont 250-nél megakadt a sebesség.
-
Somacsek
csendes tag
válasz
z0d1AK #13449 üzenetére
Oké, értem. Az enyémen nem is volt fólia, csak egy puha tokba volt becsúsztatva. A kijelzőt hogyan kell kalibrálni? Nekem nem volt gondom, sőt, meg is lepett, mennyire jól reagál, alig kell megérinteni. Eleinte kicsit letapadt az ujjam az üvegre, de rövid használat után ez megoldódott. Gondolom, a felvitt zsír miatt
Várjuk a videót!
-
Somacsek
csendes tag
válasz
z0d1AK #13404 üzenetére
Zodiak, kicsit meglep, amit írsz, mert az én POV 9.7 IPS-em nem tűnik használhatatlanul szarnak. Én nem vitatom, hogy a WayteQ és a Concorde-is jó cucc, sőt, az is lehet, hogy jobbak, mint az enyém. De az eddigi hozzászólásaidból és videóidból elég egyértelmű, hogy a WayteQ szekértolója vagy, így a véleményedet fenntartásokkal fogadja szerintem mindenki, aki látja, merre hajlasz. És ezt minden rosszindulat nélkül mondom, mint mezei felhasználó.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
z0d1AK #13442 üzenetére
Igen, közben megtaláltam.
Egy fényképész barátom akar venni egy 9.7 IPS-t és eszembe jutott, hogy milyen jól jönne neki egy ilyen Eye Fi cucc.
Itt az androidos app hozzá.
www.eye.fi/products/androidSzerintem megér ennyit is, gondolom átmásolhatóak rögtön róla az adatok. Csak a Canon gépekkel nem működik igazán, így ezt még meg kell tudakolnom, hogy milyen gépe van.
Bocs a féloffért :-) -
vamzi
senior tag
válasz
z0d1AK #13306 üzenetére
Azért volt ott a kérdőjel a garancia mellett. A kijelzőjét nem ismerem a tabnak, lehet akár még jobb is mint ennek.
A magyar szervízgarancia simán van olyan lassú, mint a kínai, így ezt nem sorolnám a pro-k közé.
Viszont még mindig ott tartunk, hogy a samsung használt a smartq meg teljesen új. Jelen esetben nem szerettem volna használt kütyüt venni, mert hosszútávra tervezem és szeretném megtartani eredeti karcmentes állapotában a kütyüt.
(#13307) tjb007
Ez az a típusú kijelző, ami túl van szaturálva és nem szereti az UV-t, cserébe keveset fogyaszt? (tényleg csak találgatok)De mindegy is, mivel a samsungból ennyiért csak használtat tudnék venni és azt is drágábban. Holott eddig az árig is már úgy jutottam el a 90$-os táblától, hogy na még egy kicsit, na még egy kicsit...jó, akkor még egy kicsit és hopp el is értem a 77K-t. Itt viszont húztam egy vonalat(75K...) hogy nincsen tovább, mert akkor a végén az new iPad is belefér.
-
vamzi
senior tag
válasz
z0d1AK #13304 üzenetére
Használtan 80.000Ft-nál kezdődik.
Legalább 5 helyen buknak a paraméterek:
Műanyag
Használt
Drágább
TFT
Garancia?Az hogy van benne gps meg 3g meg ez meg az meg amaz, az tökéletesen hidegen hagy, nem használnám semmire sem egyiket sem. Kifejezetten Egy SmartQ T19/20 készüléket kerestem, mert minden benne van, amire nekem szükségem van és nincsenek benne olyan alkatrészek, amit sosem fogok használni.
Továbbá sokkal fontosabb, hogy oldalról se forduljanak át a színek, mivel részben fotós kiegészítő(prezentáló) eszköz lesz. Így az IPS kicsit többet nyom a latba, mint a samsung márkanév.
Ha van esetleg bármilyen másik tábla, ami hozza egy új T20 paramétereit ilyen árban, vagy ennél olcsóbban, akkor azt is szívesen veszem, mert még egy táblát be kell szereznem.
-
vamzi
senior tag
-
F.B.I.
veterán
válasz
z0d1AK #13278 üzenetére
Kösz a videót.
Ilyenkor elgondolkozok, hogy felesleges külön blogot csinálni, mondjuk a saját Concorde 7015 készülékemről, annyira egy kaptafára készültek, ezek a 30-40K-ig kapható 7"-os készülékek. Semmi egyedit nem lehet találni kinézetben, összeszerelésben és hardwareben, a hazánkban kapható termékek között. Mindegy melyiket veszi meg az ember, esetleg a jobb support, szerviz vagy komolyabb fórum lehet a befolyásoló tényező vásárláskor. Mindent tudnak, amire ebben az árkategóriában szükségünk lehet.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
z0d1AK #13258 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a POV-nál magasabb minőségi követelmények vannak, mint a Wateqnél vagy Concordnál. A "kiküldött szervizelés" mennyivel növeli meg a javítás idejét?
Somacsek most látom, hogy ez firmware frissítés. Ez most akkor ICS vagy firmware frissítés vagy 2in1?
-
Somacsek
csendes tag
válasz
z0d1AK #13258 üzenetére
Igen, azért is mertem megvenni a POV-ot, mert ebben a szegmensben nem a gyártók harcát látom, hanem a platformokét. Én az Allwinnerre szavaztam, a neten fellelhető infók alapján. Vehettem volna ezért a Concorde-ot is, de az még nem jött ki. De kiváncsi vagyok nagyon a Wayteq-re, szóval várom a tesztet. Egyébként most a POV-ról gépelek és nagyon könnyen megy.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
z0d1AK #12946 üzenetére
Köszi! Bp-n valahol meg lehet nézni mindkettőt?
A Ponit of View-ről mi a véleményetek? HDMI, BT is van, ráadásul 2 év gari. -
pinnacle
nagyúr
válasz
z0d1AK #12919 üzenetére
Köszi a videókat! A WayteQ 100s-nél jobb a kijelző, majdnem Ipad2-s, viszont úgy láttam, mintha, amikor a MobilX-re "kattintottál" nem reagált egyből. Nincs ilyen probléma? ConCorde tab 9.7 IPS-el is lesz majd összehasonlítás? Kiderülne, hogy melyik a befutó.
Először én is a HDMI, BT hiány miatt, inkább a 100s-t választottam volna, de a 100is-nek a videó szerint jobb a kijelzője.
-
Mittu88
senior tag
válasz
z0d1AK #12904 üzenetére
http://www.chinaecarts.com/ainol-novo7-tornado-7-inch-android-40-tablet-p-2847.html
erre gondoltam, de most látom, hogy M3L kódú a proci, bár lent simán M3-at írnak. Az L-es gondolom valamilyen butított verzió. -
Integra
titán
válasz
z0d1AK #12872 üzenetére
lehet, nemtom. azt viszont igen, hogy egyik kollégámmal diskuráltam, ő galaxy tab 2-t vesz, azon van infra, és a browserben használt tv guide-hoz feltelepít univerzális távirányító programot és az képes működni a beállított eszközökkel. vagyis ha browserben mondjuk nézem a mozicsatornák programját, ráklikkelek és feljön a távirányító és már oda is kapcsol a műhold beltéri. ez nagyon ötletes, tetszik.
-
keccsa
aktív tag
válasz
z0d1AK #12790 üzenetére
"viszont az MP1-es Mali-400-at veri a GC800-as."
Ennek a júzernek más a tapasztalata... [link]
Mondjuk nem írta, hogy ez MP1 lett volna.
Azt viszont igen, hogy hihetőnek tartja a 2160p-s támogatást, mert a 1080p 3D-s anyagot simán viszi a Mali-400!
Ráadásul a Concorde meg azt írta, hogy a 9.7IPS-ben lévő MALI-400 320MHz-en ketyeg, ami a legmagasabb órajel a családban. -
tvamos
nagyúr
-
ryger
aktív tag
válasz
z0d1AK #12736 üzenetére
Ups
Gondoltam itt sokan vagytok akik ilyen-olyan modon ratehetik a kezuket akar par napra is ezekre a cuccokra attol fuggetlenul, hogy hivatalosan elerheto-e a termek
Akkor ha ugy kerdezem, hogy mit ajanlanatok arban olyan 100-120k korul, ami IPS kepernyovel van es jau
? Irtak, hogy iden tobb ceg is frissit majd a kinalaton, hallottal valamirol ami szerinted megeri a varakozast 1-2 honapig?
-
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #12623 üzenetére
Szeretnem idezni magamat!
"Minden, amit leirtam, csak a szubjektiv velemenyem, a valosaggal valo barmi nemu egyezes csak a veletlen muve!"
Meg magyaraznam tovabb, de szerintem nem fontos! Az en velemenyem.
Vagy azt akartad bizonyitani, hogy az iPad2 kijelzoje meg az arahoz kepest is sokkal-sokkal jobb? Mert akkor jo'van! -
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #12618 üzenetére
Szerintem az iPad kijelzoje most is szep, nem lett csunya, csak van mar jobb. A Wayteq... sokkal gyengebb szerintem, foleg, ha egymas melle teszed. Azonban igazad van, az araban teljesen felvallalhato. Mondhatnam szep. Az 1024x768-as felbontasa pedig tok jo egy mobil kijelzonek. (En megis ugy gondolom, hogy az emlitett keszulek mar regi, tul sok kompromisszum. Fokent a Wayteq. De ma mar az iPad is... szerintem.)
Az iPadet nem csak boltban probaltam, volt nalam, szerintem egyertelmuen jobb (netezesre, levelezesre, egyszerubb jatekokra) mint ezek a kinai cuccok. -
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #12377 üzenetére
Szerintem a Skype video nem lehet olyan szornyen processzor igenyes, hogy ne tudhassa egy egymagos gep. A munkatarsam Desire S-e is siman tudja, az meg nem egy erogep. (MSM8255, 1GHz, Adreno 205. Azt nem mondom, hogy az en telefonomon alig huzza a Tegra 2 procit... mert lehet, hogy a GPU-t meg igen... vagy nemtudom.)
(#12381) arnyekxxx
En nem tudtam a bar vastagsagat allitani, de ha jol emlekszem megvaltozott, amikor kicsereltem a Launchert... szoval, ha ott probalsz kapirgaszni, lehet, hogy nyersz. -
petipetya
nagyúr
válasz
z0d1AK #11793 üzenetére
Igen, én is hiányoltam belőle a konkrétumot - de legalább már látni a halvány fényt az alagút végén.
Viszont az xda-s topicban említettek egy ota updater-t, amit ki is próbáltam, ez lett az eredménye: [kép]
Ott még nem válaszoltak a kérdésemre. Szerinted ez mi lehet és mit kellene vele csinálnom? Most is ez a verzió van fent a tabon.
-
vamzi
senior tag
válasz
z0d1AK #11570 üzenetére
Nekem úgy is jó, ha van rajta 1 USB és a többit egy hubbal leosztom. A photoshop appokat inkább hagyjuk, annál picit többre lenne szükségem.
Na, az USB-ből lejjebb adtam, így már van-e valami alternatíva? Jajj igen, valami androidot keresnék, igaz ezt kihagytam a leírásból.
Tehát akkor a kérdésemet átformálnám egyszerűbbé:
Van-e olyan tablet, amire létezik olyan kliens, amivel teljesértékűen tudok kezelni egy távoli számítógépet vagy VDI-t? Ha már egér és billentyűzet támogatás van az adott kliensekben, akkor már elindulhatunk valamin.
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
z0d1AK #11483 üzenetére
Bármi ami rendellenes. Böngészőből való sűrű kilépés, vagy mondhatom úgy is, a böngésző(k) gyakori leállása, akár egy ilyen hsz. írása közben, vagy egy oldal megnyitásakor. Van hogy tizedjére sikerűl megnyitni akár egy goggle keresést is. Tab leállása, akár készenlét, akár használat közben, scroll és zoom téves érzékelése... ilyenek
-
nightmare13
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest