- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Somacsek #13447 üzenetére
Most készült a videó a PoV-ről, a legelső hozzászólásom az indokolta, hogy a kijelzője kibontás után rosszul érzékelt, de rosszabbul, mint egy régi kínai rezisztív kijelzős cuccé.
Miután a gyári fóliát letakarítottam, illetve kalibráltam a kijelzőt, fokozatosan jobb lett az érintés, ezt követően már a használhatatlanul szar jelző eltűnt. Kicsit olyan volt nekem, mintha tényleg tanítani kellett volna a kijelzőt érzékelni, mert most már jól érzékel.Ha WayteQ pártinak tűnök, max azért lehet, mert WayteQ-em van, szeretem is, igaz, hogy azért az iPadet nem biztos hogy elcserélném rá. Concorde-dal nem találkoztam még, ennek megfelelően véleményt sem alkottam róla. A PoV így már tetszetősebb. Minőségre közel ua, mint az xTAB-100is, illetve a kijelző felülete kicsit keményebbnek tűnik a PoV-n, bár azon már nincs fólia, míg az xTAB-ról nem vettem még le, mert az azzal is jól érzékel.
Video cooming soon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mobilinternet
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest