- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolpet
senior tag
válasz
cidalain #82447 üzenetére
Hát 7 éves lesz és többnyire transformerset nyom a tabon.
Most tőlem látta a Last Day On Earth:Survivalt, és azzal próbálkozik, de minimum grafon vagy 2 percet tölt maponként, és néha (minden 3. mapváltáskor) kilép
Tényleg 60K-t kell költeni hogy egy pár évre el legyek vele?
Ez a G-Pad is jó volt az android 5-el évekigIgaz nem tolta a gyerek
-
galuska95
aktív tag
válasz
cidalain #82445 üzenetére
Sziasztok!
Húgomnak szeretnénk tabletet venni (14 éves). Ebből ki is lehet következtetni a fő felhasználási területeket. Youtube, netflix, pinterest valamint chrome böngészésre lenne a legtöbbet használva, valamint később egy két doksi szerkesztése.
Kb. 50-60 ezret szánunk rá de ha kell lehet több is.
Eddig ezt néztem: [link] mediapad T5 10
Jó lenne a 10collos képernyő, a BT billentyűzet csatlakoztatási lehetőség és a minimum 32Gb tárhely.
Mit ajánlotok ilyen ársávban?Köszönöm előre is!
-
Petyuska111
tag
-
Nightspirit
csendes tag
válasz
cidalain #82410 üzenetére
Hello. Köszi a választ. Hát elhiszem hogy nehéz találni de a 10 col az nekem akkor is túl nagy sajnos. Így marad a 8. Látom van azért probléma Lenovokkal is, bár biztos csak balszerencse...
Találtam egyébként Xiaomi Pad4 8-ast. 230Euro- és még + kedvezmény új regisztrálóknak Banggood-on. Meg Aliexpressen is elérhető, de néhány ügyfél keményen szidja az eladót.
Na most annyi lenne a kérdésem hogy ez az MIUI is android tehát van google play meg minden normálisan ugye? Azt irja hogy nincs OTA frissités, tehát akkor ami android lesz rajta az marad, vagy pcről kell megoldani a frissitést. Nem vagyok egy guru de vannak erről biztos leírások esetleg videók.
Megmondom őszintén kicsit tartok ezektől a chuwi meg hasonló dolgoktól, de persze attól még nem feltétlenül lehetnek ezek sem rosszak, ez tény.
emiatt a korona-vírus helyzet miatt tapasztalható esetleg nagyobb késedelem szállításkor? -
RoSSo3
senior tag
válasz
cidalain #82413 üzenetére
köszi a választ!
ezt gyanítottam én is, de az akkumulátor beállításoknál minden energiagazdálkodási opciónál ki van véve a pipa. most teljesen feltöltöm, megnézem, hogy úgy hogy viselkedik.a legfontosabb az lenne, hogy kiderüljön, hogy ez szoftveres vagy hardveres jelenség? kb. 1 hete használom, nem sok app van fent rajta, és alap android, nincs semmi extra ROM vagy mod, vagy launcher vagy semmi ilyesmi.
-
Joey6
csendes tag
válasz
cidalain #82402 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Kijelzőt pont olyat nem találtam. (15-45$)
Előző tabunk Lenovo tab8 volt (amit anno te ajánlottál)
az is kijelző cserés lenne. A gyerkőc el törte.
A posta díjat megnéztem kínába 7-8000 ft-tól!
Megpróbálok kicsikarni egy kis pénzt a Banngood-tól. Elvileg 1 év gari van.
Kiváncsi vagyok mit mondanak. -
-
Pityu.
nagyúr
válasz
cidalain #82394 üzenetére
Lehúztam az összeset meg vissza de csak egy ponton alul középen érzékel.Nem az enyém volt előzőleg szóval lehet volt leejtve mert mintha a képernyő alja vagyis az érintő üveg nem illeszkedne száz százalékosan.Factory resetet csináltam rajta de nem javult amúgy hibátlan az lcd képe.
-
Petyuska111
tag
válasz
cidalain #82391 üzenetére
Pontosan ezt tettem, papírból kivágtam... Az van, hogy a volt tabom (Mediapad X2) méretei a létező legideálisabbak számomra, meg azt szoktam meg. A Lenovo és a Mi Pad 4 pedig pont annyival nagyobb annál, hogy már nem annyira kényelmes a fogása. Nem is a magasság, hanem a szélesség a kritikus. Na meg a nagyobb súly. Mégsincs más választásom, Lenovo lesz megrendelve, ez van, valamit venni kell. Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
Petyuska111
tag
válasz
cidalain #82380 üzenetére
Köszi! A Mi Pad 4 tetszik, csak az ára nem, 246 euró, máshol azt olvastam, hogy 160 euró szokott lenni... A Lenovo M8 (Dr.NX ajánlása) is tetszik, árban is jobb, 158 euró, valószínűleg ez lesz! Van esetleg bármi olyan ami ellene szólhat, amiért nem érdemes megvenni? A specifikációja jónak tűnik, kivéve talán a Mediatek chipset-et. De ha jól látom, ennél jobbat nem fogok most találni.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
cidalain #82380 üzenetére
Találtam egy ilyen Lenovo M8-at (TB-8705), 4/64-es konfigért elég jó ár a 170 USD.
https://www.banggood.com/Lenovo-M8-P22T-Octa-Core-4GB-RAM-64GB-ROM-8-Inch-1920+1200-Android-9_0-OS-Tablet-p-1650122.html?rmmds=buy&cur_warehouse=HK
8", 198*123*8.15 mm -
RoSSo3
senior tag
válasz
cidalain #82370 üzenetére
Én is ettől félek - személyesen vettem át a Media-ban, így viszonylag könnyen vissza tudom vinni. Gondolom szervizbe küldik, 5 nap után már nincs csere.
Jajj, pont azért vettem új táblagépet, mert a MEDION-om tönkre ment és 2,5 hónap herce-hurca után meguntam, hogy nem tudják megjavítani. És akkor most belefutok egy ilyen hibába?
-
Kront
tag
válasz
cidalain #82361 üzenetére
köszönöm, a Honor Pad 5 tényleg nem tűnik rossznak, és - ahogy látom - valóban, garanciával szinte beszerezhetetlen. (érthetetlen, hogy a hazai boltjuk rengeteg kiegészítőt tart hozzá, csak pont a készüléket nem)
ahogy az idei előrejelzést látom [link] sok jóra nem lehet számítani 10" alatt. legfeljebb aranyárban mért hajtogatósokra.
-
válasz
cidalain #82344 üzenetére
2 Gb-ról váltottam és nagyon szűkös volt. Majd, hogy nem a legfontosabb a ram mennyiség szerintem. A SOC akkor lényeges, ha játszol, ha nem vagy csak nagyon light-os szinten, akkor egy gyengébb procival is elvagy. Viszont, ha több alkalmazás van megnyitva a kevés ram okozza a belassulást, akadást. Én egy gyengébb procis, de 4 Gb ramos tablet esetében egy megröccenést sem tapasztalok. Pedig 6-7 app van megnyitva egyfolytában. A böngészőben 8 oldal van megnyitva és folyamatos, nem akad. Ellenben 2 Gb-al már régen laggolna folyamatosan.
-
zsizsef
senior tag
válasz
cidalain #82313 üzenetére
Nekem volt T5 10 LTE, sim nélkül használtam. A méretét és a gombok elhelyezését nem tudtam megszokni ezért eladtam. T3 -hoz szoktam, az van még. A T5-nek is kellene az a 7500mAh akku 10.1"-on. Én a töltési időt is soknak éreztem az 5000mAh-hoz. A többi az rendben volt.
-
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #82253 üzenetére
Nálunk a kamionokban T1 10, vagy T3 10 a szolgálati tablet. Meglepődtem, hogy 1GB Ram -mal milyen jól kezelhető a 4.4 -es droid. Apk -ból felraktam rá pár programot és teljesen jól használható. Most egy másik autón vendégeskedek és a T1 10 csak nyüglődik. A különbség az, hogy ezen a ..... kolléga beállított egy Google fiókot (eredetileg fiók nélkül kapjuk a tabokat a cégtől). Persze, ettől rögtön rászabadul a Google a tabra és az már sok(k) neki.
-
zsizsef
senior tag
válasz
cidalain #82243 üzenetére
T3 8 2GB, wifi. 1-2 alkalmazást használok egyszerre. Egyszerű logikai játékok. Dokumentumok, YT, videocset, filmek BDRip. A ram 30-40%-a szabadon van. Bár nekem is úton van az utódja, egy m5 lite 8 wifi.
Bár, van aki 5 forintot nem adna a 2GB-os tabletért.Erősen felhasználó függő, hogy mire elég.
-
atos30
aktív tag
válasz
cidalain #82230 üzenetére
A Samunál a legutobbi frissítés óta elég használható lett még 2GB Rammal is. Tény,
hogy túl sok appot nem bír a háttérben tartani. Viszont olyan appok is elindulnak rajta, ami a T5-ön néha csak akadozva ( pl: ycc365 kamera app, ez néha valamiért kifagy). Youtube szerintem jobb rajta a kijelző és a hangszórók miatt. A hangszórók hangosabban,tisztábban szólnak, mint a T5-ön. Van mély benne, rezeg az eszköz a kezemben.
A 15 perces utcai fényerőmóddal olvasható a tartalom kint is. Tényleg megnöveli a fényerőt.Viszont a T5- ben van vibramotor és értesítőled.
A Samu elvileg nyáron megkapja az android 10- et.
Mindkét gép napi használatban van nálunk, de én a szoftver miatt jobban szeretem a Samut.( A menurendszere majdnem ugyan az, mint a S9+ telóé). Mondjuk a családban használnak huawei telót, nekik meg a T5 jön be.
A huawei gördülékenyebbnek tűnik használat közben. A Samu néha gondolkozik.
Mindkét gép jó netezésre, tartalomfogyasztásra. Játékokról nem tudok nyilatkozni. Bluetooth, wifi erőssége szerintem ugyanolyan.
-
fordjee
aktív tag
válasz
cidalain #82212 üzenetére
Azt írja, már lejárt a kód. Vagy én nem csinálok jól valamit. Meg olyan változat van, hogy Eu asia version, ezt mit jelent?
Kicsi amúgy, 4 éves lesz holnap, mondjuk nem szülinapra lenne, szóval nem sürgős. 2-3 naponta használná kb. 1-2 órát, meg hosszabb autózás közben, illetve jó eséllyel én is használnám valószínűleg. Ezért akarok azért valami értelmesebbet, nem egy ótvart -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
cidalain #82138 üzenetére
Van ennek szaktopikja is (sajnos).
Mióta a zinternet (sokaknak ez a Facebook) mindenki számára elérhető (mobilon), durván látszik, hogy mennyi a sötét ember.
Én Facebookon eddig sosem hirdettem és nem is keresek ott.
A hirdetés kategóriáját nem bírják hozzávetőlegesen sem eltalálni, össze-vissza minden, képek használhatatlanok, leírás nulla, az ár totális tévedés, stb.
Hardverapró, vagy ha nagyon muszáj, Jófogás. -
válasz
cidalain #82067 üzenetére
Ezt rendeltem meg:
linkEmag-tól, mert ott most nagyon jó az ára. Plusz még egy tokot a Tok Shop-tól.
Vacilláltam a Huawei T5 10 colos, a Huawei M5 Lite 10 colos és ez között. Főleg, hogy több Huawei is van a családban, szeretjük őket. Végül azért lesz a Lenovo mert ez 4/64 LTE-s, van benne egy nagy 7000 mAh-s akksi és ennek ellenére "csak" 440 gramm. Elején, hátulján karcálló üveg védi és frissült Android 9-re. AC-s a wifije.
Ezek döntöttek és az Emagnál most alkalmi vétel. -
válasz
cidalain #82054 üzenetére
Azért köszi.
Végülis, mivel nincs jobb megoldás, 10 colos lesz. Mégpedig egy Lenovo P10 Lte-s változat. Holnap meg is rendelem, ha addig meg nem gondolom magam. Snapdragon 450, 4 Gb ram, 64 Gb tárhely. 4G Lte, AC-s wifi, bluetooth. Stb. Kár, hogy android 8.1-es, de meg leszek vele. -
volandy
senior tag
válasz
cidalain #81990 üzenetére
Most nagyobb rumli van. Ki akartam venni a pin kódot, hogy egérrel be tudjak lépni. Felhasználói fiókokban kitöröltem a pin kódot és azt, hogy ne kérjen soha. Most vagy félrenyomtam vagy én nem tudom, hogy mit rontottam el, de most kér valamilyen kódot, de bármilyen általam ismert kódot beírok nem fogadja el.
The password is incorrect. Try again.
Password hint 1963.
Reset password.
This feature requires removable media, such as a USB flash drive. Please connect a USB flash drive, and then try again. -
volandy
senior tag
válasz
cidalain #81990 üzenetére
Köszi a választ!
Nem lehet előszedni! Igazából nem is kell a pin. Nem járok sehova. Boldog szingli vagyok. Nézegettem banggood és gearbest oldalakat. Teclast és Chuwi ügyben. Kéne vennem kéne, de bankkártya problémáim vannak. Mert nincs. Kérdeztem tőlük, hogy miért nem lehet mindegy milyen kpval fizetni? "Nem áll szándékunkban ezt bevezetni."-mondták! (más alternatíva?) -
kufirc
tag
válasz
cidalain #81934 üzenetére
Értem , és köszi ....kicsit furcsa hogy napi 3-4 óra böngészésért bekapcsolva hagyjam egész nap ... de ki lehet próbálni .
Igazából az bosszant , hogy nem jövök rá a probléma megoldására. Valami miatt csinálja ezt a dolgot de nem tudom miért ..........
Azért köszi szépen a választ . -
volandy
senior tag
válasz
cidalain #81944 üzenetére
Igen! Köszi! Chuwival, hogy itt ajánlottátok futottam egy kört. Azt az infót kaptam hogy ......."ezek Médiatek (MTK8173) CPU-n futnak, és csak Android rendszerrel, 3-4GB RAM. Ezek elég gyorsak, de előfordul CPU meghibásodás.Ennek oka szokás szerint az alaplap túlmelegedése. (műanyag ház, védő tok stb).Igaz, árban jó, és egyedül a Chuwi tart fennt Európában garanciális szervízt a hasonszőrű Kínai tabletek közül. Megmondom őszintén, az MTK mivel tisztán kínai egy nagy rakás ..." Elnézést csak kimásoltam amit kaptam. A másik, hogy ezek a rendelések nem készpénzesek.
-
volandy
senior tag
válasz
cidalain #81939 üzenetére
Én tavaly vettem egy nyomógombos telefont amin androidos rendszer van. Először egy 2GB lenovo tabletem (7") volt, de az nagyon lassan töltötte be az oldalakat. Ajánlottak egy windowsos Lenovo MIIX2 tabletet (ami most rakoncátlankodik mint korábban írtam, de sajnos nincs a piacon jó, minőségi 8" tablet)! Ez tök ugyanolyan mint a laptopom illetve az asztali gépem. Telefonálásra teljesen praktikus a nyomógombos telefon, ha kell az internet vagy facebook vagy messenger stb akkor a hotspot (mint az előbb is említették (#81939) cidalain) és használom a tabletet. Ez így elég rumlisnak tűnik, de nem az.
-
jocoka75
tag
-
eight
senior tag
válasz
cidalain #81746 üzenetére
Hat igen, támogatott modelt szeretnék, de nem igazán fontos a LineagOS, azért azt írtam mert ismerem. A lényeg, hogy én tudjam lefordítani, bármilyen aktívan fejlesztett nyílt forráskódú rendszert támogató eszköz beleférhet.
A Yoga Pad 3 Plus LTE pl. ugyanacsak több mint 3 éves, de nem tűnik rossz darabnak.
Nem ajánlott model (mondjuk csak használtan találok sajnos)? -
atee_13
őstag
válasz
cidalain #81658 üzenetére
Az alapkoncepció az volt, hogy kicsit modernizáljam a kocsit (punto II). Korábban egy olcsó kínai rádiót vettem bele azzal van zene. Abban bíztam, hogy egy nem túl drága tabletet be tudok "hegeszteni" a középkonzolra a rádió helye pont tökéletes lett volna, mert a legfelső rész így a tekintetet nem kellett volna nagyon lentre irányítani. SD kártya lett volna a zenére, offline GPS, meg valahogy megmókolni, hogy pl tolatókamera kép legyen.
De mivel alapból ez egy olcsó autó nem akarok 50 től felfelé gondolkozni. 1DIN es a lehetőség idehaza droidos kamerás minden jós kb 200 ilyen autóba sokallom
Köszi az infókat, ha autó csere lesz mindenképpen hasznosak lesznek az ismerősödtől szerzett ismeretek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA V
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged