- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kufirc
tag
Sziasztok .
Kezdő vagyok android fronton és egy kis segítségre lenne szükségem.
Sokat dolgozom otthonról számitógépen és a gyerek imádja nézegetni a pc-n lévő családi fotókat ( 200-210 Gb ) de sajnos ritkán szabad a gép . Éppen ezért arra gondoltam ,hogy kéne valamilyen app amin keresztül rá tudna csatlakozni a táblagépével ( Mi pad 5 , android 11 ) a számitógépemre úgy hogy engem ne zavarjon . Kodi ,Plex kilőve mivel a képátvitelt ( jpeg ) nem támogatja csak a média tartalmakat .
Szeretném , hogy csak nézegetni tudja a képeket és nem áthelyezni máshová , vagy netalán törölni .
Létezik ilyen applikáció amivel ez megoldható lenne ??? Szenvedek már 2-3 hete vele , de egyenlőre semmire sem jutottam.
A válaszokat előre is köszi . -
kufirc
tag
válasz
cidalain #81934 üzenetére
Értem , és köszi ....kicsit furcsa hogy napi 3-4 óra böngészésért bekapcsolva hagyjam egész nap ... de ki lehet próbálni .
Igazából az bosszant , hogy nem jövök rá a probléma megoldására. Valami miatt csinálja ezt a dolgot de nem tudom miért ..........
Azért köszi szépen a választ . -
kufirc
tag
Sziasztok . Adott egy Lenovo A10-70 tablet android 6 .
Bekapcsoláskor van hogy 6-8 percet is vár mire beindul . Szerintetek mi lehet a gond ?????? Megvolt a gyári visszaállítás de a probléma nem oldódott meg.
Amúgy minden ok vele 4 éves múlt az appok jól szuperálnak indulás után pattan rendesen ,az akku is bírja 4-5 napig , csak ez a beindítás vacakol .. Ha volna valakinek 1-2 jó ötlete azt nagyon megköszönném .. -
kufirc
tag
Sziasztok . Adott egy Lenovo A10-70 tablet android 6 .
Bekapcsoláskor van hogy 6-8 percet is vár mire beindul . Szerintetek mi lehet a gond ?????? Amúgy minden ok vele 4 éves múlt az appok jól szuperálnak rajta csak ez a beindítás vacakol .
Valakinek valami vélemény ?????? -
kufirc
tag
Lenovo TAB A10-70 lehet e frissíteni 5.0.1 ről 6 vagy 7 androidra , és megéri e ????
Nem lassul be ??? -
kufirc
tag
Sziasztok
Tudja e valaki közületek, hogy miért jelenik meg ez az üzenet minden egyes rendszer indításnál ???Warning application has been moved completed !
Lenovo TAB 2A 10-70L táblagépen jelentkezik a probléma és nem tudom mi lehet a gond.
A tablet új ,10 napos nem sok minden van rajta még, viszont tettem bele egy 32 gb mikro sd karit .
Kezdő vagyok az Android oprendszerben , kérlek benneteket ha tudtok segítsetek .
Válaszotokat előre is köszönömkufirc
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest