- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
swado
tag
válasz
atos30 #81893 üzenetére
Igen, ott is megy a huza-vona, hogy akkor most mennyi.
Március 27-i értékelés: "Das Tablet hat in der 64 Gigabyte Variante 3 Gigabyte Arbeitsspeicher!! Gestern erhalten und in den Einstellungen nachgeschaut,um diese leidigen Diskussionen zu beenden."
Szerinte 3 GB van benne, a Beállításokban nézte meg.
Köszönöm a segítséget mindenkinek, megrendeltem a Samut. Ha csak kettő lesz benne, megy vissza és újra jövök kérdezni.
-
swado
tag
Hali!
Szerintetek a három közül van amelyik egyértelműen erősebb mint a többi? Hiába guglizok, nem egyértelmű. Nem játékra lenne, inkább a proci meg a ram a lényeg. A kijelző lenne még fontos, hogy lehetőleg több óra folyamatos használat után se fáradjon el annyira szemem. Találtam erre vonatkozó adatokat (fényerő, meg kijelző típus) de nem tudom mennyire relevánsak.
Samsung TAB A (2019) T510N - Exynos 7904, 3GB, TFT 1920x1200, 400 Nit,
Huawei Mediapad T5 - Kirin 659, 3 GB, IPS 1920x1200, 340 Nit, Szemkímélő üzemmód, Clari VU 5.0 automatikus színhőmérséklet állítás vagy mi,
Lenovo M10 Plus X606F - Helio P22T, 4 GB, IPS 1920x1200, 330 Nit, -
swado
tag
Sziasztok!
Tabletet tervezek venni és ebben kérnék egy kis segítséget. Lényegében a telefonomat (Samsung A20e/Exynos 7884/Mali-G71MP2/2 GB Ram) kéne felülmúlnia teljesítményben és képernyőméretben. A teljesítmény is lényeges.
- A kijelző elég ha 8 hüvelykes, de lehet nagyobb.
- wifi elég
- Új készülék.
- A beszerzése most nem lényeg.
- Szintetizátorhoz lenne, SimplyPiano/Flow Key/Stb. alkalmazásoknak kéne rajta röccenés nélkül menni. A A20e-nél mindenképp erősebb kéne.
- Az ára jó lenne max 60k körül. Ár-értékben szeretnék nem mellé lőni. -
swado
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani, olyan 7-es tabletet amiban van 3g vagy 4g. Nem igazán értek a témához, de ez még egy akkora extra, hogy úgy kell vadászni rá? Eddig az asus me176c-t néztem, de ha jól látom, ebből kimaradt.
Max 60k-m lenne rá, és játékra, filmnézésre és internetezésre lenne.
-
-
swado
tag
válasz
khalox #52882 üzenetére
A kamerát felőlem le is szedhetik, és vonják le az árából.
A CX teljesen jó lenne, 16 gb-val szerintem simán el lennék, és így memo kártyára se kéne költenem. Megvárom az ME572CL tesztjét és az árát, aztán a kettő közül lesz valamelyik. November előtt úgy sem veszem meg.
-
swado
tag
khalox, tjb007
Igen az LG is képben volt, de gondoltam ha már valami, akkor samsung. Ezek szerint ez az elmélet bukott. Ha az új Asus túl drága lenne, marad a ME176C és a Gpad7, ahol úgy nézem az LG egy lehelettel olcsóbb, de mindkettő kb. 40-50 között mozog. Ha az árat nem nézzük, melyik erősebb a játékok alatt. Gondolom a kijelzők minőségében olyan óriási eltérés nincs.
.........pont most tettek föl róla egy tesztet [link].
-
swado
tag
Hali!
Novemberben szeretnék tabletet venni, most ismerkedem a piaccal, merthogy ez lesz az első gépem. Újonnan szeretnék max. 50-60k-ért egy 7-est, amin valszeg "sokat" fogok játszani, emellett internetezés és filmnézésre lenne használva. Szóval, valami kis méregzsák jó lenne.
Bár ahogy nézem, itt még jobban érvényesül a minden két évben vegyél újat piac, mint a PC-nél, tehát olyan nagyon jó választás nincs. Na mindegy! Eddig a Samu Tab 4-et és a MemoHD-t találtam a legjobbnak, de most hallottam, hogy jön az új [Asus], csakhogy ezek a igp-cpu varázsnevek nekem nem mondanak semmit. Jó 2 GB mem van benne, de megérné esetleg ezt választani? Csak mert, a Tab4 (ami idei) és Memo 7 HD között (ami tavalyi) is kb. alig van különbség. Inkább egy régebbit olcsón?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged