- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Üdv!
Egy ismerős keresne tabletet. Kottát akar rajta nézegetni és iReal Pro - Practice Made Perfect-t használni.
Keret 60-75 között.
Tabletes vonalat nem nézegettem soha, de tefonban ez az összeg kb semmire nem elég.
Tudtok valamit ajánlani, elsősorban hazai beszerzésben. Ha valami kinti rendelés sokkal jobb deal akkor azt.Ha árban nem igazán van alternatíva akkor olyat ajánlani ami kb ezt a feltételt éppen teljesíti, hogy nagyjából lehessen tudni milyen összegben kell gondolkodni?
-
atee_13
őstag
válasz
cidalain #81658 üzenetére
Az alapkoncepció az volt, hogy kicsit modernizáljam a kocsit (punto II). Korábban egy olcsó kínai rádiót vettem bele azzal van zene. Abban bíztam, hogy egy nem túl drága tabletet be tudok "hegeszteni" a középkonzolra a rádió helye pont tökéletes lett volna, mert a legfelső rész így a tekintetet nem kellett volna nagyon lentre irányítani. SD kártya lett volna a zenére, offline GPS, meg valahogy megmókolni, hogy pl tolatókamera kép legyen.
De mivel alapból ez egy olcsó autó nem akarok 50 től felfelé gondolkozni. 1DIN es a lehetőség idehaza droidos kamerás minden jós kb 200 ilyen autóba sokallom
Köszi az infókat, ha autó csere lesz mindenképpen hasznosak lesznek az ismerősödtől szerzett ismeretek.
-
atee_13
őstag
Szisztok!
Egy kóbor ötlet szállta meg a fejem és ezért érdeklődnék itt. Azon morfondíroztam, hogy kocsiba tennék tabletet. Lehet android autót hegeszteni valami kínai tabletre?
Amennyiben igen tudtok ajánlani valami típust rá. Valami diszkont arás lenne célszerű, bár akkor kellene jó GPS és nagy fényerőjű kijelző nem tudom az ilyenek mennyire jóárasok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged