- Apple iPhone 17 - alap
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
galuska95 #82449 üzenetére
Az pont jó is lesz. Olcsóbban nincs értelmesebb, jobb specifikációjú, drágábbat meg eleve nem is szeretnél, szóval megérkeztél. Akciósan meg lehet csípni 60 alatt kicsivel.
(#82450) coolpet
Igen, az a minimum. Ez alatt csak 2 GB-os tabletek vannak, ami kb olyan lenne hogy nem lenne előrelépés. Papíron igen, de használati érzetben nem. Az az LG android extra jó smooth rendszer volt, a mai 2 GB-os gépeké meg nem igazán az. Szóval kell a 3 GB ram, ha 2-3 évet normálisan használható gépet szeretnétek (persze ez lehet több is, az LG sem úgy indult nálatok gondolom, hogy 5 évig használjátok) -
válasz
galuska95 #69970 üzenetére
Jol ertem hogy frissitetted 5.0-ra? Akkor az lesz a gond. Tapasztalatbol mondom, hogy az 5-os droid nem a legjobb. Nekem a nexuson a 4.4 zseni volt, baromi gyors, hibatlan. Utana jott az 5-os, tele volt bugokkal, szivtam vele. Vegul a 6-osban javitva lettek a hibak es full stabil. Edesanyamnak lenovo tab2-je van, gyarilag 4.4-el, hibatlan volt amig ra nem nyomtam a frissitesre es fel nem huzta az 5.0-at. Azota alig van rajta wifi
Downgrade pedig meg nem jott ossze, multkor majdnem teglat csinaltam belole
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard + USB-C Hub
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest