-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
atees
őstag
válasz
ricogsm #81887 üzenetére
Annyit sajnos nem ér, mert nem lehet a pc-t/mac-et kiváltani vele, max a telefont tudja az ember kiváltani, de 200 felett egy tablet szerintem már teljesen pénzkidobás. Nagyon sokáig használtam az első generációst airt, marha jó cucc, de mindig kellett mellé számítógép. Sajnos az ipadek elmentek abba az irányba, hogy csak a pro része jó, ami meg rohadt drága.
-
atees
őstag
válasz
kbyte1024 #81850 üzenetére
Nem félek, minden onnan jön
Csak az ilyen eszközöknél jobban szeretem a hazait a gari miatt. Mondjuk ennyi pénzért elfér, de azért azt hittem többet tud.
Viszont a telekomnál nem adtak hozzá dokkolót, azt nem lehetne külön beszerezni ehhez ? Vagy mit tudhat még ezen a dokkon ? -
atees
őstag
Megjött a lenovo tab m10 ebbe 3gb Ram van. Használhatónak tűnik első ránézésre.
-
atees
őstag
Szisztok! Mennyire használhatóak ezek a tabletek amik most a telekomnál akcióba vannak? Telekom akciós tablet.
Arra gondolok, hogy mennyire gördülékenyek netezésre filmnezesre, térkép böngészésre?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Mobilhasználat külföldön
- Elektromos cigaretta 🔞
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged