- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
atees
őstag
válasz
ricogsm #81887 üzenetére
Annyit sajnos nem ér, mert nem lehet a pc-t/mac-et kiváltani vele, max a telefont tudja az ember kiváltani, de 200 felett egy tablet szerintem már teljesen pénzkidobás. Nagyon sokáig használtam az első generációst airt, marha jó cucc, de mindig kellett mellé számítógép. Sajnos az ipadek elmentek abba az irányba, hogy csak a pro része jó, ami meg rohadt drága.
-
atees
őstag
válasz
kbyte1024 #81850 üzenetére
Nem félek, minden onnan jön
Csak az ilyen eszközöknél jobban szeretem a hazait a gari miatt. Mondjuk ennyi pénzért elfér, de azért azt hittem többet tud.
Viszont a telekomnál nem adtak hozzá dokkolót, azt nem lehetne külön beszerezni ehhez ? Vagy mit tudhat még ezen a dokkon ? -
atees
őstag
Megjött a lenovo tab m10 ebbe 3gb Ram van. Használhatónak tűnik első ránézésre.
-
atees
őstag
Szisztok! Mennyire használhatóak ezek a tabletek amik most a telekomnál akcióba vannak? Telekom akciós tablet.
Arra gondolok, hogy mennyire gördülékenyek netezésre filmnezesre, térkép böngészésre?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest