- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
BennyHUN
csendes tag
-
BennyHUN
csendes tag
Sziasztok
Egyszer már kérdeztem,hogy képregény olvasásra,milyen tablet-et ajánlanátok, és a Huawei Mediapad T5-ot mondtátok,de kíváncsi vagyok arra,hogy mi a véleményetek a Samsung Galaxy A Tab 10.(2019)-ről. Igen a RAM csak 2GB van benne,de én nem használnám,nagy megerőltető munkára.Ahogy néztem a kijelzője jobb és kisebb a kávaja.Plusz az megkapja majd 2020 szeptemberében az Andoid 10-et(meg olvastam olyat,hogy a Samung gépek nagyon jól bánnak a RAM-mal.Illetve ez töltés szempontból nem tudom mennyit számít,de a Samsung Type-C is.Ezeket is szemelőt tartva is érdemesebb a Huawei gépet venni? Mert 4-5 ezer forint különbség van a kettő között. -
BennyHUN
csendes tag
válasz
KisSarkany #82323 üzenetére
Ha ő is a 3/32-esre gondolt akkor itt most 56900ft
https://www.alza.hu/huawei-mediapad-t5-10-wifi-fekete-d5556589.htm?kampan=arukereso_hu_tablety_android_x_hu1072d&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_tablety_android_x_hu1072d -
BennyHUN
csendes tag
Sziasztok
Tablet vásárláson töröm,most a fejem,mert nagyon rászoktam a képregény olvasásra telefonon,de még is csak jobb lenne nagyobb kijelzőn egész oldalt látva olvasni.(Amúgy a telefont elfektetve csak egy sávot láttok az oldalból). Szóval javarészt csak képregény olvasásra,illetve néha-néha 1-2 sorozatot,filmet,youtube-ot nézzék rajta,szóval nem kell egy atomerőmű ereje(gondolom én.). Fő szempont még a 10inch .Milyen tablet ajánlanátok most erre a célra? Esetleg van itt valaki aki erre használja a tabletjét?
A keret meg kb 40-50 ezer lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest