- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaliGa
aktív tag
Arra gondolt, h most van Tkomnál tízhavi hűséggel vállalható elég jó akció. Sajnos pont olyan típusokból, amit kizártam. Van két fontos szempont: LTE (hanghívásra alkalmas) + duplakoppos ébresztés, erre meg csak a Samsung TAB S-ek képesek együtt, viszont új árában meg brrrr. Találtam egy S5e-t igen jó áron, de az eladó korrektül elmondta, h részlet+hűség ketyeg rajt, így viszont nem veszem meg.
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok,
Samsung S3-nál mennyire érezhető, hogy csak 4magos Snapi 820 van? Mondjuk a Samsung TAB A 10.1 (2019)-hoz képest jobb vétel vagy rosszabb? -
TaliGa
aktív tag
Hali!
Olyan LTE-s tabletet keresek, ami hívásra, SMS fogadásra/küldésre is alkalmas (elfogadható hangminőségben a kihangosításkor), okos cuccok vezérlése, tartalomfogyasztás lenne még a felhasználási terület (játék nem szempont). Viszonylag friss rendszerrel, 8, de inkább 10 colltól felfelé bármi, és ami szintén kritérium, h tudja a dupla koppos feloldást.
100k alatt/környékén, de ha olcsóbb assebaj. Ahogy láttam nem sok ilyen cucc van, MI Pad 4 Plus? (nincs kiforrott ROM, se B20), Samsung S3? (vastagon fizetni kéne a penért, ami most nem kritérium, és nem mai darab). Ötleteket várnék...
Köszi! -
TaliGa
aktív tag
Sziasztok!
M-Tech ATAB 9,7 IPS-hez keresek billentyűzetes tokot. A tablet mérete 240*180, és két jelöltem is volna, de nem tudom, hogy melyik passzol:
http://ipon.hu/webshop/product/overmax_ov_kl_02b/296834
http://ipon.hu/webshop/product/concorde_tab_9.7_billentyuzet_tok/206962 Ez utóbbi méretben pont stimmel, csatlakozóban is oké, és gondolom egy USB billben nem lehet semmi gyártóspecifikus, ami kizárná, hogy más gyártó termékeivel is működjön.Ööö, jól gondolom? -
TaliGa
aktív tag
válasz
tanarilla #28326 üzenetére
Szia!
Én vettem egyet - igaz nem magamnak, hanem a karácsonyfa alá kerül majd a gyerkőcnek. Persze nyúztam már egy feltöltésnyit
. A hardver jó (a CPU, GPU magáért beszél), az érintést hibátlanul kezeli, és az IPS panel is majdnem kifogástalan (töksötétben, fekete háttérnél látszik egy kis bevilágítás a jobb szélső keret mellett). A Telenoros sticket egyből felismerte. Wifi részét házon belül teszteltem, itt 8 méter (+két fal) távolságra is stabil vételt produkált. Bluetooth működött. Hdmi-t nem próbáltam. Az aksi nekem jónak tűnt. Nyilván a JB hiánya fájni fog vkinek (ICS-t kapott gyárilag, a support meg nem legendás...), de nekem nem...
A hátsó kamera pocsék, de ebben az árkategóriában mindegyik olyan, mintha a búvérbéka hátsó záróizma lenne a lencse helyére kifeszítve. Amúgy masszívnak tűnő készülék, fém hátlap, tehát nem ropogós, ujjbegy alatt besüppedő vacak.
Ja és az ipon.hu-ra épp ma került ki erről a készülékről egy teszt. -
TaliGa
aktív tag
Sziasztok!
Az M-Tech Atab7 tabletről kérnék véleményeket, mert ilyet szándékozom venni a srácomnak karácsonyra (11 éves). Tehát ilyen első tapizós-netezős-játszós-filmnézős cucc lenne, amit nyilván ütni, vágni, faragni fog, ezért a drágább/márkásabb készülékek eleve kilőve. Sztek erre a célra megfelel? Továbbá vajon 3D-s játékok elindulnak, mert tuti erre lesz rázsongva, nem a wikipédiára...
Előre is köszi a hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest