Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Honor Pad 5 8"? Mondjuk a beszerzése ennek is problémás itthon, de kintről azért elérhető.
Esetlegmég a Xiaomi Mi Pad 4 ami elég jó 8-as, csak itt a szoftver probléma, mindenképpen alternatív romban kell gondolkodni, és a xiaomi.eu rom meg már nem is frissül.(#82360) Deck
Nem panaszkodtak ilyesmire itt még azok akik ilyen tabletet vettek. Vigyétek vissza gariba.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
Tul van huzva az ij.
Ne hagyd el a kulcsot, ne felejtsd el a jelszót stb. Ennyi ami elvaras a felhasznalon fele. Google acc eseten lehet megadni teloszamot es altetnativ email cimet is amik segitsegevel hozzajuthatsz az elfelejtett jelszohoz.
Az emberek meg mindig nem veszik eleg komolyan az informatikai temat. Ismetek olyat, akinek azert van 5 email cime, mert elfelejtette a jelszot az elozoekhez. De basszis azota se irja fel, be van allitva a teloban, de amikor telot fog cserelni csinalni fogja a következőt... -
tuki2200
senior tag
6,2" a telefonom, az S10 Plus 6,4", én sem látnám sok értelmét gyártani egy 7"-os tabletet. Réteg igény lett, ahogy mondod, egy túl szűk rétegé.
BTW előrendeltem a Tab S5e-t, 130ba állt meg szállítással és kapok hozzá ajándékba egy 35ezres bluetooth fejhallgatót. Nem találtam magamnak ár-érték arányban jobbat, kínai nem kell, a Mediapad M5 nem lesz már elég hosszúéletű nekem, a Kirin 970 is meg-meg röccen már telefonba és nem is lett volna számot tevően olcsóbb, a 2018-as Tab A a 3GB RAM miatt esett ki (legalább 5évre szánom) a 2019-es Tab A pedig a 2GB RAM miatt (WTF Samsung?). Tab S4 lenne a tökéletes, de a 2+ éves hardverért sokallottam az árát, a nyáron jövő "sima" Tab S5 pedig még drágább lesz.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
dehogynincs, de tényleg kevés van. Mi Pad 4, most kaptam meg 1 hete, 8"-os és 1-1 centivel nagyobb csak mint a régi 7"-os tabletem. Még pont belefér a kicsit nagyobb méret, így határeset, de megszokható lesz.
De tény, hogy itthon nem nagyon kapható 8-as csúcs tablet. Egyedüli kivétel talán a Huawei Mediapad M5 8.4
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Ukrajnai háború
- Elite: Dangerous
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- iPad mini 6 64GB Fekete Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4063
- BOOX Page e-book olvasó
- Samsung Galaxy TAB S6 Lite - 64 gb + 64GB + Billentyűzet - Wifi + LTE
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 1TB 5G (+WiFi) 16GB / 1TB Ezüst (+ajándék gyári fólia)
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Apple iPad Air 6 gen ,M2, új, garanciális , 13'' Blue, új ,soha nem használt, 128Gb
- Honor x9 tab.