- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Dodeszh #81801 üzenetére
Nem sajna, hazait nem tudok. Xiaomishop (ami nem hivatalos shop) oldalán is már csak a legdrágább rendelhető, de nekik nincs hazai raktáruk, Kínából hozzák ők is (szóval időt nem nyersz vele)
Egy két nagyobb GSM shopban láttam még, de nem tudom raktáron van e nekik (illetve egyes GSM shopokban én nem bízok) -
ricogsm
őstag
válasz
Dodeszh #81792 üzenetére
Fentebb linkelt Lenovo esetleg? Most állok érte sorba.
Eközben észrevettem,h nincs LTE benne meglátom hogy fogom megszokni. Nálam minden tabnal alap az LTE mivel autóban és néha otthoni felhasználásra szánom.
Ha nem bírok vele vissza viszem (14nap van rá)
erahurka: köszi
-
cidalain
veterán
válasz
Dodeszh #81792 üzenetére
Mi pad 4 jó, korrekt tab. Viszont a gyári rendszert kapásból javasolt lecserélni, legalább egy xiaomi.eu romra. Frissítések már nem nagyon vannak, xiaomi.eu rom nem frissül már egy ideje (a gyári sosem frissült egyébként), de a pixel experience rom még ebből a szempontból oké
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged