- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Zsiráfnyál #84322 üzenetére
Ha nem kell mobil legyen a cucc, akkor sztem a legjobb egy 3,5 -ös vinyó lenne házzal, mert azok külön táposak. A legeslegjobb pedig egy NAS.
-
cidalain
veterán
válasz
Zsiráfnyál #84316 üzenetére
Mindenképpen kell neked egy sima OTG kábel: [link]
az OTG eleve olyan, hogy ad tápot kifele a tablet (telefon) a rádugandó eszköznek.
alapesetben ez teljesen jó, node a külső winyó pont nem alapeset: rengeteget fogyaszt, főleg ha nagyméretű HDD van benne.
Ha SSD, vagy 500 GB alatti HDD van a külső házban akkor szerintem menni fog extra táp nélkül.
Ha nem megy, akkor kell egy USB Y kábel is: [link] , ahol a 2 csatis rész közül a vastagabbik kábeleset dugod az OTG-be, a vékonyabbikat (ami csak tápkábel, adatvezeték nincs benne) meg bármibe ami 5V 1-2A outputot ad, például célszerűen a tablet töltőadapterébe.Szerintem ez a legegyszerűbb megoldás, de ilyet még nem próbáltam a való életben.
-
tibor2010
tag
válasz
Zsiráfnyál #84316 üzenetére
Ezzel lehet, hogy működne, garantálni nem lehet, a Huawei nincs a támogatott eszközök között:
[link] -
Deck
titán
válasz
Zsiráfnyál #82372 üzenetére
Jó döntés mert, hiába van karcálló üveg rajta úgyis karcolódni fog és bármi megeshet. Üvegfóliát most raktam öcsém T5-re. Egyszerű volt felrakni, semmi gond vele.
Én aszerint szoktam ali-ról, hogy mennyit adtak el belőle és milyenek a visszajelzések. Bár mi itthon vettük az ED-nál mert, nem volt kedvünk várni most. -
válasz
Zsiráfnyál #82365 üzenetére
Nincs rajta gyárilag. Van a családban T5, M3 és nekem van a Lenovo P10-em. Egyiken sem volt gyárilag semmilyen fólia. Őszintén szólva nem ajánlom egyik megvételét sem, mert tutibiztosezer%, hogy az életben nem fog sikerülni normálisan felrakni. Korábban kísérleteztünk egy 7 colos Samu tablet esetében fóliával. Akkor döntöttem el, hogy soha többé. A Huawei-eken nem biztos, de szerintem karcálló a kijelző. A Lenovo-mon viszont elől-hátul karcálló üveg van és ennek megfelelően egyetlen karcocska sincs sehol rajta.
A lényeg, hogy szerintem vegyél rá tokot és vigyázz rá. -
cidalain
veterán
válasz
Zsiráfnyál #82365 üzenetére
Nem tudom van e rajta gyárilag.
Kínában ez is sokkal olcsóbb, mint itthon. Én nem foglalkozok márkákkal, megrendelem a legszimpibbet, aztán kész. Tabra nem szoktam edzett üveg fóliát venni nekem elég a fólia, igaz én a tabletet csakis itthon használom, nem hurcolom, és tokban is tartom. -
zebede
őstag
válasz
Zsiráfnyál #82350 üzenetére
Ha nem fontos a B20, Banggood, Spanyol raktár, Teclast P10S, postával 36,5k.
[link] -
cidalain
veterán
válasz
Zsiráfnyál #82352 üzenetére
Jaja valahol mindig akciós. Vagy ha épp nem, akkor 1 héten belül az lesz. Normál áron 70 fölött szokott lenni, de annyit nem adnék érte.
-
cidalain
veterán
válasz
Zsiráfnyál #82350 üzenetére
Xiaomi tablet nem igazán van, másfél éves modell a Mi Pad 4 és a Mi Pad 4 Plus. Beszerezhető itthonról horror áron 80+, de kínából sem nagyon van 70 alatt már, főleg a 10"-os Plus verzió. És mivel gyárilag csak kínai belpiacos a termék, ezért a romcsere ajánlott rajta. Nem is nagyon várható új tablet tőlük, parkolópályára tették ezt a termékvonalat.
Szóval ajánlott 3 GB ramos tablet vásárlása, ha kicsit is hosszabb távra tervezel. A kijelöt cél árhoz leginkább a Huawei Mediapad T5 áll akciósan 60 környékén.
Tok mint kiegészítő lesz hozzá (kínából sokkal olcsóbban kapod ugyanazt, mint az itthoni shopokból), dokkoló nincs. Igazából ez manapság semmihez sincs (van egy fél-ipari Samu tab most nálam, amin van gyárilag dokkoló port, de dokkolót sehol nem kapok itthon, igaz 1 óránál többet nem gugliztam (és ennek már jó fél éve), ennél többet meg nem ér, csak kíváncsi lettem volna hogy az mit tud, és mennyiért)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest