- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
coolpet #82446 üzenetére
Én ugyanezt egy Xiaom Mi Pad 4-re cseréltem. Mostanában csak Banggoodon láttam, viszont kupon nélkül 260 usd körül van, ami elég sok. Kuponnal ha 200 körül megvan, az jó. De az elején kicsit mókolós, romot kell cserélni rajta (na jó nem kell, de erősen javasolt)
Itthon nincs sok értelmes 8-as. Esetleg Lenovo M8 de csakis 3 vagy 4 GB rammal. (Banggoodon kapni ezt is, 4 GB-osat)
10" esetén a legolcsóbb értelmes gép a Huawei Mediapad T5, ami akciósan 60 környékén már megvehető két év hazai garival.
Ugyanakkor a játék kicsit bővebben kifejtendő, mert nem mindegy hogy passziánsz, vagy full 3D akciójáték. Nem mindegy, erős grafikás játékokhoz nem elég általános hardver, ott már 100 fölött kellene költeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Képregény topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Automata kávégépek
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest