- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- BlitzWolf termékek topicja
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Zsiráfnyál #82372 üzenetére
Jó döntés mert, hiába van karcálló üveg rajta úgyis karcolódni fog és bármi megeshet. Üvegfóliát most raktam öcsém T5-re. Egyszerű volt felrakni, semmi gond vele.
Én aszerint szoktam ali-ról, hogy mennyit adtak el belőle és milyenek a visszajelzések. Bár mi itthon vettük az ED-nál mert, nem volt kedvünk várni most. -
Deck
titán
Tesóm vett egy T5-öt ami elsőre nagyon jónak tűnik de sajnos van egy minimális kicsi fényszivárgás bal oldalt lenn. Ez garanciális? Amúgy ez elvette a kedvem attól, hogy vegyek egyet ha ez gyakori probléma.. Akinek ilyen van fenn áll a probléma?
-
Deck
titán
Üdv mindnekinek!
Huawei T5 és M5 lite között gondolkodom de szerintem nekem bőven elég lenne a T5 is. Ami menne rajta: Sorozatozás (mxplayer), YouTube, Netflix, HBO GO és képregény olvasás. Ezeken kívül semmi más.
Lehetőségem van ennyiért venni őket 29k a T5 és 66k az M5 lite. Nem hiszem, hogy 2X-er annyit érne a lite, és a 29k a T5-ért elég best buy ugye? -
Deck
titán
Elnézve az itthon kapható tableteket kész vicc a piac. Túlárazott hulladék az összes, kivétel nélkül..
Szar kijelzők, 1GB Ram maximum 2GB, HD kijelző, 16 GB belső tárhely Max 32GB.. Aztán 60-70ezrek ezekért?Mikor ilyet is kapni?
-
Deck
titán
Cube iplay 10-nél van jobb ár árték arányú tablet?
-
Deck
titán
Keresnék egy tabletet csakis manga és képregény olvasásra.
Ami fontos lenne: szép hd kijelző legalább és 10".Melyik a legolcsóbb eszköz a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Okos Otthon / Smart Home
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Opel topik
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest