- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Zsiráfnyál #82372 üzenetére
Jó döntés mert, hiába van karcálló üveg rajta úgyis karcolódni fog és bármi megeshet. Üvegfóliát most raktam öcsém T5-re. Egyszerű volt felrakni, semmi gond vele.
Én aszerint szoktam ali-ról, hogy mennyit adtak el belőle és milyenek a visszajelzések. Bár mi itthon vettük az ED-nál mert, nem volt kedvünk várni most. -
Deck
titán
Tesóm vett egy T5-öt ami elsőre nagyon jónak tűnik de sajnos van egy minimális kicsi fényszivárgás bal oldalt lenn. Ez garanciális? Amúgy ez elvette a kedvem attól, hogy vegyek egyet ha ez gyakori probléma.. Akinek ilyen van fenn áll a probléma?
-
Deck
titán
Üdv mindnekinek!
Huawei T5 és M5 lite között gondolkodom de szerintem nekem bőven elég lenne a T5 is. Ami menne rajta: Sorozatozás (mxplayer), YouTube, Netflix, HBO GO és képregény olvasás. Ezeken kívül semmi más.
Lehetőségem van ennyiért venni őket 29k a T5 és 66k az M5 lite. Nem hiszem, hogy 2X-er annyit érne a lite, és a 29k a T5-ért elég best buy ugye? -
Deck
titán
Elnézve az itthon kapható tableteket kész vicc a piac. Túlárazott hulladék az összes, kivétel nélkül..
Szar kijelzők, 1GB Ram maximum 2GB, HD kijelző, 16 GB belső tárhely Max 32GB.. Aztán 60-70ezrek ezekért?Mikor ilyet is kapni?
-
Deck
titán
Cube iplay 10-nél van jobb ár árték arányú tablet?
-
Deck
titán
Keresnék egy tabletet csakis manga és képregény olvasásra.
Ami fontos lenne: szép hd kijelző legalább és 10".Melyik a legolcsóbb eszköz a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest