-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Mennyi ilyet kipróbáltam (szintén a fenti probléma)...
Egyik sem működik. Ok, hogy több lépést kínál, csak éppen mondjuk 1-5 között nem változik a hangerő. És így mindegy, hogy 2 lépésben éred el a 10-es fokozatot, vagy 10-ben.
Nekem csak az segített, hogy a tabletem Dolby Atmos-os, ebben van custom EQ, itt az összes frekvenciát lehúztam minimumra. -
Viktor77
titán
válasz
Csabesz666 #83181 üzenetére
Egyikre sem találtam semmit (illetve a Huaweire Cyogenmodot, de azzal sem lennél előrébb), de mindkettő igen lassú, így sokra nem mennél velük.
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
válasz
LederTibor #83127 üzenetére
Ez érdekes, most megnéztem a Huawei M3 Lite 8-amon pár 60fps-es videót és hibátlanok.
Ez valami bug lesz. -
Viktor77
titán
válasz
cidalain #83095 üzenetére
Ezt kellene megérteni: "terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni".
Azzal, hogy te beírod, hogy mi hol olcsóbb, nem hirdetsz. Azzal, hogy beírod, hogy másnak az aprón van valamilye, nem hirdetsz. Azzal, hogy beírod, hogy neked van ilyen-olyan eladó dolgod, hirdetsz.
Csak abba gondolj bele, hogy ha lehetne ezt csinálni és nem egy ember írná be, hogy neki van ilyenje eladó, hanem 20, akkor mi lenne a szakmai topicokból.Ezért lehet beírni az adott bolt nevét, csillagozás nélkül is. Ha tied a bolt, akkor értelemszerűen nem.
De mondom, itt zárjuk le, szerintem.
-
Viktor77
titán
válasz
cidalain #83093 üzenetére
Ebbe most nem mennék bele, de nem fér bele. (Mellesleg saját apró, ahogy látod.)
"A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."Akár kérdezd meg a modker topicban, ha nekem nem hiszel, részemről itt lezártam.
-
Viktor77
titán
válasz
Fejlesztő13 #83081 üzenetére
Itt is írnak a problémádról, sajnos megoldás nincs.
Néztem YT videót, ott szépen vitte a srácnak az 1080-as videót. -
Viktor77
titán
Őőő, mi?
Ennyiért szeretnél normális tabletet, ami még játékra is jó? Nincs ilyen. Játékra még a triplájáért sincs (már ha nem aknakeresőre gondolsz, de ezt szokták jelezni).
20K-ért aprón mennek az 1 gigás szarok, nem hogy újonnan valami értelmes, legalább 3 gigás.
Az első ajánlható tablet az a Huawei T5 2/16-os veriója, és az is 48K-nál kezdődik. -
Viktor77
titán
válasz
Fejlesztő13 #83054 üzenetére
Böngészőből nézed vagy appból? Esetleg megpróbálhatod a Vanced-et.
-
Viktor77
titán
válasz
baal-amiga #83027 üzenetére
Mondjuk nem értem ez miért baj (persze értem), az S7-em se frissül március óta (de ez sem lenne kötelező), az Androidja is régi, aztán mégis hibátlanul működik.
Az M8 Lite tabletem meg még régebbi, azzal sincs gondom. -
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
válasz
coolpet #82588 üzenetére
A kollégáid hülyeséget beszélnek.
Nekem M3 Lite 8-am van, 7-es Android, nagyon nem 2 éves chip és nem kell perceket várnom gyakorlatilag semmire. Max ilyen 1-2 sec (szóval látni a várakozást, de cseppet sem zavaró).
Az S7-em meg köszöni, még mindig mint a villám (még mindig 180K Antutu, ami nagyon sok új középkategóriás telefonnál jobb).Játékra 100K-ért inkább külföldről valami, itthon a Samsungok meg az Ipadek vannak, de azok nem 100K-k.
-
Viktor77
titán
válasz
coolpet #82556 üzenetére
Azt döntsd el te, hogy 1 giga ram megér-e neked 12K-t. Nekem S7-es telefonom van, 8-as Androiddal, nem nagyon tudok 1 giga alá menni üres ramban. Meg van egy Huawei MediaPad M3 Lite 8-am (7-es Android), ez 3 gigás, de itt sem tud elfogyni a ram.
Én azt mondanám, hogy egy ekkora gyereknek elég a 3 giga, akár több évre is, főleg, hogy a telefon nem kap nagyobb Androidot, ami több ramot igényelne. -
-
Viktor77
titán
válasz
KisSarkany #82326 üzenetére
Mert csak wifis, nem megy mobilnettel. Ahhoz oda lenne írva, hogy LTE.
-
Viktor77
titán
Kéne valami 8"-as tablet, csak filmnézésre. Van valami BB most?
Legyen fHD, minimum 3/32-es, normális fényerővel. Az Alldocube M8-at majdnem megrendeltem, de itt olvastam, hogy fényereje az nincs neki. Ja, és ne ilyen Allwinner meg Speadtrum SoC legyen benne. -
Viktor77
titán
Ugye nem itt szándékozzátok megvitatni a letiltott tabokat?
-
Viktor77
titán
válasz
mefistofeles #56782 üzenetére
4.4 alatt a Google álláspontja az volt, hogy az SD kártya nem appoknak, hanem zenéknek, videóknak, képeknek van.
Aztán az általános ellenkezés miatt ezt a korlátozást 5.0 alatt visszavonták. Szóval, javították.Amúgy gyártója válogatja, még 4.1, 4.2 alatt is. Az Y300-amban gyárilag volt lehetőség váltani, az ugyanezt a verziót futtató F6-ban nincs. Persze, itt roottal és pl. Foldermounttal át tudom rakni a nagy appokat.
-
Viktor77
titán
válasz
mintapinty #56779 üzenetére
Mint írtam, 4.4 alatt ezekből egy sem működik root és sdfix nélkül. És még ekkor is kérdéses a siker.
-
Viktor77
titán
válasz
mintapinty #56769 üzenetére
-
Viktor77
titán
válasz
mintapinty #56766 üzenetére
A topicjában van leírás, de nem mindenkink működik.
-
Viktor77
titán
válasz
mintapinty #56764 üzenetére
Ez a KK okossága. Roottal és egyéb mágiákkal néha megkerülhető, néha nem. Szokd.
-
Viktor77
titán
válasz
pixelshader #56762 üzenetére
Az aláírásomban lévő tab 24K a Tescoban.
7-es, 1024x600-as, 2 giga! ramos, 8 giga tárhelyes, amiből 4 szabad. Mint kiderült OTG képes is, kezel modemet (is).
Intel Z2520 van benne, de a HS igen szépen fut rajta, és az Asphalt 8 is. -
Viktor77
titán
És valóban OTG képes a cucc, egérrel és pendrive-val is próbáltam, hiba nélkül mennek. Áramot is ad a tablet, így külön jó, hogy a töltés külön van.
Furcsa, hogy nem írták rá sehol, szerintem ez plusz vevőcsalogató feature.
Köszöntem all.
-
Viktor77
titán
Van nekem egy, az aláírásomban lévő tabletem.
Sajnos nem tudom kideríteni, hogy OTG képes-e. 3G sticket kezel, micro USB van rajta.Csak kábellel tudom (és mondjuk egy egérrel) megtudni?
Ja, Intel Z2520 van benne, az Intel oldalán az van, hogy tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest