- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
koqxdio #82286 üzenetére
Ez nem olyan egyszerű kérdés mint windowsnál, hogy elbírja e az újabb oprendszert. Nincs olyan hogy veszek egy droid 7.1 installt aztán felteszem. Csak olyan androidot tehetsz rá ami kimondottan ehhez a készülékhez való. Ha a Huawei adott rá ki frissebbet, akkor azt le kellene tudnod frissíteni a menüből. De én úgy tudom hogy erre nincs frissebb gyári rendszer a 7.0-nál.
Ugyanakkor nincs minden veszve, mert alternatív, nem gyári rom van hozzá frissebb. Linage OS 17 van rá Android 10 alapon: [link]
Ennek frissítése sem sétagalopp, először rá kell varázsolni egy TWRP recovery-t, majd abból tudsz frissíteni. Szóval nem árt, ha van valami tapasztalat ilyen téren, vagy legalábbis alapos utánajárást igényel egy laikusnak. Fontos, hogy el lehet úgy baltázni az egészet, hogy utána a tablet csak dísznek lesz jó.
A kérdésed alapján inkább a laikus kategóriába sorolnálak etéren (nem bántásból), így inkább én szakembert javaslok felkeresni ezügyben, aki garanciát vállal a dologra hogy meg tudja csinálni (szóval a szomszéd Pistike, aki ért a gépekhez, mert rakott már memóriát PC-be, sem feltétlenül jó megoldás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest