- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
sziasztok!
iplay mini 50 pro nfe tulajoktol kérdezném,hogy a vibert fel tudtátok ugy telepiteni,hogy párhuzamosan is fusson a teloval,mint pl a whatsapp? -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem légy szíves. Kinéztem egy Alldocube iPlay 50 Pro gépet. Leginkább film nézésre használnám (Netflix és tsai), és egyéb alap dolgok. Olvastam régebben, hogy nem teljesen kompatibilis pl. a netflixel. Ebben történt változás, vagy továbbra sem az igazi streaminget nézni? A másik kérdésem az lenne, hogy van ennél jobb vétel, ha itthon vennék táblagépet, mondjuk 60k nettóig?
Köszönöm x1
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Mai nap tablet akciók vannak a rendeljkínait oldalán. linkAz Iplay 50 Pro és a Redmi pad SE között vacillálok.
Volt már iplay 30 és van most 40H itthon. A mostanival akku téren szívtam / szívok... Talán jobb lenne a Xiaomi sw terén?
Latom, hogy sokan használtok 50 mini pro-t, ranezek arra is. -
Alldocube Iplay 50 Pro esetében megoldható, hogy a tok bezárásakor kikapcsolja a kijelzőt?
Valami olyan mint a zseb funkció volt valamelyik telefonomon. -
Oby
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tablet vásárlásában.
Egy Huawei Mediapad M3 8 lite utódját keresem.
(Vagy szervíz helyet ahol kicserélik az akksit, igaz már a szerkezet is elég öregecske)
Az általatok preferált Alldocube iPlay 50 mini NFE tabletet néztem ki.
Kb ez fér bele az előirányzott 70e Ft-ba.
Netflixet szoktunk rajta nézni és pár játék még. Ezekhez jó lenne az akár 10" is.
Memória: tudom minél több annál jobb
Az autóban GPS-ként szoktam még használni+ LTE kellene bele.
Nekem ezeket a kritériumoknak ez a tablet felel meg.
Valóban csak egy hangszórós még csak nem is sztereó?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Oby -
vakablak93
őstag
Sziasztok,
két kis tabket között vacillálok, az összefoglalóban található Alldocube iPlay 50 Mini és a Alldocube iPlay 50 Mini Pro
Látom hogy a két tab között csak 3 külömbség van, az érdekelne hogy ha csak Cryncyroll, Netflix, Amazon Kindle és némi online videóra használnám, van értelme a drágább modellnek?Amazonon a kicsi most egy kuponnal 84 euró lenne, a másik 141.
Az érdekelne megér ekkora külömbséget a jobbik proci, +4Gb ram és a picit nagyobb akku?
Ne haragudjatok ha nagyon bárgyú a kérdés, de nem tudom milyen a felhasználói élmény ilyen kis tabokkal.
Előre is köszi
-
kress
aktív tag
ALLDOCUBE iPlay 50 Pro hoz merre vannak fozott romok?
Az [andyyan lineage] -rol tudok, de nalam van vele egy eleg zavaro PWM vagy ahhoz hasonlo viselkedes, ha alacsonyabb a fenyero akkor mintha neha vibralna a kep.
-
gyulaszu
senior tag
Alldocube iPlay 50 Mini Pro
Nálatok fordult már elő olyan, hogy egy ikon megduplázódott?
[kép]
Ha most az egyiket letörlöm, akkor eltávolítja a programot vagy csak az egyik ikont? -
snooze
veterán
iplay 50 mini pro-ra ez jött ma..link
-
honlapos5
csendes tag
válasz
cidalain #93163 üzenetére
Koszi a tippeket.
Az Alldocube iPlay 50 Pro specifikacii igen jol mutatnak papiron, de a felhasznaloi velemenyek kozt nagyon sokan kiforrotlansagra panaszkodnak. Pl. lefagyo Launcher, nem elindulo alkalmazasok, tobbszorosen megjeleno alkalmazasikonok, nem mindig fordul a el kepernyo, firmware problemak. Szoval nagyszeru hardwernek tarjak az userek es sajnaljak hogy nem tartozik hozza kiforrott szoftver.Az altalad emlitett 80..100 ezer ft tartomanyban mit ajanlanal? Samsung A seria?
-
cidalain
veterán
válasz
honlapos5 #93162 üzenetére
Nézzük csak mik az ajánlott tablet gyártók mostanság:
Samsung. Lenovo, Xiaomi, Realme, Honor (Huawei), Alldocube
Ezek közül a Samsung nem kínai egyedül, de persze a gyártás ott van. A legjobb terméktámogatása a Samsungnak van, de ez árban is làtszik. Középkatergóriás A széria megy 90 környékén újan.
Használtan ugyanebből 50 körül egy 3 éveset kapsz, aminek a terméktámogatási ciklusa pont a végén van, tehát nem jön már rá frissítés, és a hardver is elavultabb.Ebből következik hogy ez így jelenleg üres halmaz. Én simán bankolok Xiaomival pl, nem kell attól fosni. Jobb lenne új készüléket venni, jobbak a mostaniak mint a 3-4 évesek. Viszont ez 80-100 körül lenne.
Vagy az eredeti összegért mondjuk másodvonalas kínai EU raktárról Alldocube iPlay 50 Pro. -
snooze
veterán
Sziasztok!
Alldocube iplay 50 mini pro-n pontosan melyik stream-ek nem mennek hd-ben a netflixen kivül az L1. hiányában? Köszönöm! -
snooze
veterán
Sziasztok!
Alldocube iplay 50 mini pro-n pontosan melyik streamek nem mennek a netflixen kivül az L1. hiányában? Köszönöm! -
kunberci
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Alldocube iPlay 50 Mini Pro-hoz milyen tokot szoktatok használni, ha hátizsákba is lenne hordva, ami a kijelzőt is védi?
Köszönettel. -
cidalain
veterán
válasz
shut-u #92998 üzenetére
Ez egy kb10 éves tablet, a gyári ROM-ot kellene hozzá megtalálni. Többféle verzió volt ebből a tabletből az emlékeim szerint, kellene a pontos típuskódja. Az alapján az ASUS oldalán sikerrel járhatsz, a Google is segít.
Itt pl van egy, de ellenőrinzni kell a típuskódot
Mivel nagyon régi a cucc, ezért nagyon régi rajta a rendszer, Android 5. Gyárilag ezek Android 4.4-gyel jöttek ki, az semmiképpen nem javasolt, már nem támogatott, A5-re azért még letölthető pár fontosabb app, ha kell.
Azonban sok energiát ne öljetek bele, inkább lépjetek pl egy Alldocube iPlay 50 Mini Pro irányba, ami olyan 45000 körül beszerezhető EU raktárból. Esetleg ennek 4GB verziója az iPlay 50 Mini ami 40 alatt is megcsíphető. (de semmiképpen sem a iPlay 50 Mini Lite) -
csudri
őstag
Sziasztok! Első sorban képregényolvasáshoz keresek valamilyen tabletet, ha lehet nem túl nagyot. Láttam az összefoglalóban az Alldocube iPlay 50 Mini Pro-t, pont jó méret, a megdöglött Huawei Mediapad M3 Lite helyett kb. jó lehet. A Huaweinek elég jó volt a kijelzője - legalábbis nekem megfelelt arra, amire kellett - képernyőminőségben elfogadható az Alldocube?
Plusz egy kérdés, HDMI videó megy ezzel a tablettel?
-
gyulaszu
senior tag
Ma jött velem szemben ez a teszt vagy itt (gondolom itteni tag az elkövető)
Esetleg az összefoglalóba is betehető?
Látom ott vannak a nem mini is mini de nem pro verziók tesztjei is. -
Beni2360
félisten
válasz
kacsento1 #92870 üzenetére
A pro méretre ugyan az mint a sima.. De már van sima szilikon tok is.2167.54HUF 50% OFF|Ultra-thin Tpu Case for Alldocube Iplay50 mini Alldocube 8.4 inch Case Iplay 50 mini pro
Tok.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $8.65 34%OFF | Flip Case for Alldocube iPlay 50 mini 2023 8.4 inch Tablet ultrathin PU leather+TPU Stand iPlay 50mini 8.4" Protect Shell
https://a.aliexpress.com/_ExuBAtP
Üveg
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $5.38 | 2PCS 9H Tempered Glass Screen Protector For Alldocube iPlay 50 Mini 8.4 inch 2023 Tablet Protective Film For iPlay50 Mini Pro
https://a.aliexpress.com/_EH8VEih -
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Iplay 50 pro-hoz keresnék tokot. Vissza olvastam, és annyit találtam, hogy aliexpressen lehet hozzá venni. Lehet én vagyok balga, de konkrétan ehhez a tipushoz valót nem találtam. Aki rendelt már ehhez a tipushoz, megtenné, hogy küld egy linket, ami biztos hozzá való? Univerzális is megfelel, csak passzoljon hozzá. És egyben kijelző védőt is keresnék. Köszönöm!
-
Gabesz87
veterán
Nem tudnátok ajánlani esetleg egy szervizt, vagy bárkit (akár priviben), aki micro USB csatit cserélne a tableten? Már ha ez a baja. Nem tölt sajna a vas. Lehetőség szerint Pesti oldalon, 16. ker környéke. Egy ősrégi Lenovo Tab3 8Plus-ról van szó. Igazából már nem is annyira költenék rá, mert a kijelzője sem 100%-os már esés miatt. Már 10-én megrendeltem az újat, egy Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE, de azóta is out of stock, még nem adták fel, úgyhogy ki tudja, mikor kapom meg. Gyerek meg szereti, színezget rajta meg ilyenek, szóval ha nem túl drágán orvosolható az USB csati hiba, akkor lehet elvinném valahová. Előre is köszönöm!
-
gyulaszu
senior tag
Tulajdonosok kaptatok ti is egy frissítést, amit valamiért nem lehet letölteni? [kép] -
snooze
veterán
egy gyors kérdés:
mi a különbség az alldocube iplay 50 mini pro és az alldocube iplay 50 mini pro nfe között? -
Spec
őstag
válasz
Oldfoksz #92763 üzenetére
A Honor Pad X 9-et nem ismerem, de ahogy nézem árban kb. ott van, ahol a Xiaomi Redmi Pad. A Helio G99 és a Snapdragon 685 között nincs sok különbség, talán 10% a SD javára, de ez is alkalmazás függő. A Xiaomi szerintem ismertebb, támogatottabb, mint a Honor. De nem akarlak lebeszélni róla, az is biztos jó tablet. Szerintem nézzél tesztelős videókat ról a YT-on, van egy pár magyar is. Elég vegyesek a vélemények, főleg a kamerát, fotózást, video rögzítést szapulják, meg a kijelzőjét.
Amúgy most az itt ajánlgatott Aldocube iPlay 50 Pro Eu-s raktárból behúzható 58e-ért. Ráadásul az a 8/128-as változat. Azon is el lehet gondolkodni így fogsz rajta 15-20e-t. -
snooze
veterán
sziasztok!
alldocube iplay 50 pro 10.4colos tablet használható valamilyen ceruzával rajzoláshoz? -
aua
tag
Sziasztok,
egy kisebb (8.x", max 9"), jellemzően netezésre, e-book olvasásra, navigációra (játékra nem) használt olcsóbb tabletet keresek. Vegyem meg az ajánlott Alldocube iPlay 50 Mini Pro-t, vagy mást ajánlotok? -
Reynaldo
junior tag
válasz
Beni2360 #92649 üzenetére
Az iplay 50 mini a 4+4 GB RAM-l elbujhat mellette.
Hát csak bújjon, mert azt már a beírásaid alapján itt tudni lehet, hogy az egy gyenge tablet(proci, ram, megjelenítő, memória kezelés, stb.), nem ajánlott kategória, ezért is vettünk sokan inkább Iplay50 Pro-t vagy Mini Pro-t, vagy Lenovo-t Samsungot, stb.
Ezzel a nem ajánlott Mini-vel példálózni nem releváns. -
janes1976
őstag
Sziasztok. Szeretnék 1 kis segítséget kérni. Az általam kinézett 2 tablet közül sztetek melyik lenne a jobb választás? Elsődleges felhasználás Netflix lenne, ezért mindenképp L1-est szeretnék. Más modellre is nyitott vagyok. Nem szeretnék egy vagyont költeni rá.
Npad X1
Alldocube iplay 50 mini pro nfe -
eisento
addikt
Hali. Tegnap vegre megjott az alldocube iplay 50 mini tablet.
Keresnek hozza autos tartot amit a fejtamla ket "villajahoz" tudok rogziteni, esetleg ha teleszkopos az se baj -
Gabesz87
veterán
iPlay 50 Mini Pro NFE ajánlott lehet? Bár mivel még új, így tapasztalat gondolom nincs róla, de a sima (NFE) ahogy láttam, elég jó ár/érték arányú tablet, többször ajánlottátok itt, ebből kindulva u.a. Widevine L1-el csak nem lehet gáz. Azért kérdezem, mert bár igaz, Kínából, de $150 most!
Ennyiért igazából az sem érdekel, ha a Netflix nem HD. Úgyis csak gyereknek lesz főleg YT mesenézős gép. -
gyulaszu
senior tag
iPlay 50 mini pro
Nekem ma is jött egy frissítés, most települ [kép] -
-
Kérdés. Alldocube Iplay 50 mini pro készülék az alany.
Az elején gyorsan bootolt, ahogy kellett. Mióta a Google Play rendszerfrissítés 2023 november 1 lett, azóta a bootolási ideje 3-4-szerese az eredetinek. Alapra raktam többször is, amíg a fent említett GP rendszer nem frissül, addig gyorsan bootol. Viszont sajnos nem lehet elkerülni a frissülését, bármit csinálok. Ha manuálisan nem is, de előbb utóbb automatikusan frissül és onnantól a fenti "hiba" áll fenn. Mást nem lehet tapasztalni, ha már működik a rendszer, semmi különös.
Más, akinek ilyen tabletje van nem tapasztalt valami hasonlót? Nincs valami megoldás rá? Az alaphelyzeten kívül, mert az csak ideiglenesen oldja meg. -
NightLord
tag
Ha volt mar akkor sry, de ugy nez ki android 14-re is frissitheto az iplay 50 pro.
https://github.com/ponces/treble_aosp/releases
-
ÖregMackó
tag
Már tettem fel 3 Alldocube által kiadott korábbi firmwaret a iplay 50 prora, nem volt semmi gond, hibátlanul felment mind, viszont szinte semmi különbség nem volt a verziók között, ugyanazok a bosszantó hibák maradtak benne. Abban reménykedek, hogy egy teljesen új android talán hibátlanabb lesz, csak ez a download vagy download+firmware upgrade dolog izgat. Tulajdonképpen csak a filmlejátszási problémától szeretnék megszabadulni ne kelljen már állandóan újraindítani a tabletet. A Lineage felrakásánál a bootloader nyitás nem teljesen tiszta, meg hogy a teljes hardware kompatibilitás megmarad-e. Persze előbb utóbb lehet, hogy nekiesek és megpróbálom én is feltenni...
-
Köszi. Ez nem mini hanem Alldocube iPlay 50 Pro. Közben megtaláltam a tutorial-t. Van valami mód, hogy mindent mentsek és visszakapjam a belakott gépet, vagy ne is álmodjak? Nem találok full backup menüpontot a beállításokban. Bár lehet nem is működne, mert a legfrissebb firm talán már Android 13-as.
-
Nekem a Alldocube iPlay 50 Pro 2022. december 5-i frissítéssel rendelkezik. Van már újabb? Kézzel kell/lehet frissíteni?
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Alldocube iplay 50 mini-hez lenne két kérdésem:
1, Kényelmetlen az oldalso power gombbal ébreszteni, nincs valami képernyő érintős beállítás rá?
2, Az akksija egy nap alatt lemerül, lehet valahogy jó energia gazdálkodási beállításokat megadni neki és/vagy létezik hozzá olyan állvány/tartó amire kényelmesen felhelyezhető és egyben tölti is? Folyton a töltőkábelt ki-be huzigálni nem annyira kényelmes, és ha egyszer elfelejtük másnapra kb le is áll.
-
paolinho
őstag
válasz
ÖregMackó #91774 üzenetére
Szia!
Pár napja, hogy keresgetni kezdtem magamnak egy viselhető tabletet, futottam bele az Alldocube iPlay 50 Pro-ba. Olvasgattam is vele kapcsolatosan véleményeket, amelyek többnyire kedvezőek voltak, viszont az Általad említett videó lejátszási probléma most egy kissé elbizonytalanított.
Szeretném megkérdezni, hogy időközben lett megoldása, vagy legalábbis magyarázata ennek a féle problémának? -
Reynaldo
junior tag
válasz
Beni2360 #92474 üzenetére
Oké, igazad van. Végülis a Mini Pro-t se egyszerű órákig kézben tartani, aki nem szokott hozzá. Viszont ha már BG és Ali is kifigyott belőle, Amazonon lehet venni akinek kellene ALLDOCUBE iPlay 50 mini Pro Tabletet. 159.99€
-
válasz
szupersanyi #92394 üzenetére
Ha mindegy, akkor Alldocube Iplay 50 Pro.
-
rebelinside
tag
Sziasztok! Nov 26-án rendeltem Banggoodról egy Alldocube iPlay 50 mini prot akkori áron 46k-ért. Azóta is processing státuszban van, hiába írtam többször is az ügyfélszolgálatnak, érdemi választ nem kaptam, egyszer azt írták nincs raktáron. Ugyanazon az oldalon ma is lehetne rendelni, és azt írja in stock. Járt más is így rajtam kívül? Mit tudok tenni?
-
Graphics
Jómunkásember
Nem tudom volt-e, de az iPlay 50 Mini Pro kapott updatet.
-
gyulaszu
senior tag
Alldocube iPlay 50 mini Pro
Nekem ma is jött valami frissítés [kép]
...már vagy 20 perce szüttyög vele... -
kunberci
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy lenne e abból bármilyen gond, ha ez a (Alldocube iPlay 50 Mini PRO) tablet állandóan villanyba lenne dugva, kvázi ilyen másodlagos megjelenítőként használva.
Köszönöm. -
válasz
Genesistibi #92294 üzenetére
Ha nem kell FHD Netflix, akkor az iPlay 50 Pro a legjobb bang for the buck.
Itthonról most talán a Lenovo M10 3rd gen., ha van még akciós. Honor Pad X8, Realme Pad, Redmi Pad. -
apszi
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, ha netán többet szeretnék mint a stock android egy iplay 50 mini pro esetében (még nincs meg a gép), akkor tapasztalatok alapján, melyik neki a "legjobb", legkevésbé erőforrás igényes launcher?
-
Reynaldo
junior tag
válasz
knoxhu #92225 üzenetére
Ez biztosan mindkettőnél jobb lenne, (a gyenge és elavult A7 Lite-nál, és a nehéz M10-nél is): 2023-as Samsung Galaxy Tab A9 X110 8.7″ WIFI 4/64GB, az A7 Lite utódja, időtállóbb és gyorsabb MediaTek Helio G99 CPU-val.
Ez már majdnem olyan jó vétel, mint az Alldocube Iplay 50 Mini Pro, ugyanaz a proci, csak kevesebb tárhely. -
gyulaszu
senior tag
Ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy a mi készülékünk (iPlay 50 mini Pro) tudja ezt esetleg?
A specifikációja nem írja, hogy USB 3.0-e -
cidalain
veterán
válasz
rothfb #92224 üzenetére
ez így van, ne várj android verzióupgrade-et.
valamit valamiért. olcsó-jó hw-hosszú támogatás egyszerre nem megy.
Mivel egy ilyen készüléket kb 3-4 évre tervezel be, bőven jó az A12 akkor is@knoxhu
Alldocube iPlay 50 mini Pro EU raktárból.
esetleg ha csökkentenél még egy kicsit a költségeken, akkor erre a feladatra a kevésbé bika iPlay 50 mini is elegendő, és ez 100 USD körül már megvan. (viszont a Lite verzió nem javallott)
M10 jó lehet amúgy itthonról, de nem tudom mekkora a gyerek, de ez 10"-os, ami nagy és nehéz. -
Sziasztok!
Az ajánlásaitok alapján vásároltam egy Iplay 50 mini prot nagyszülő számára. (remek eszköz) Egy 2013-as Nexus 7-et váltott le. Két dolgot hiányol a nagymama amit a Nexus tudott és fontos neki: értesítési led és "kapcsolatok" (wifi, bluetoot; egy érintéssel tudta ki-be kapcsolni a wifit, a főképernyőn) widget. A segítségeteket szeretném kérni, mert nem találom a készüléken a "villogó értesítések" beállítását, valamint nem találok ilyen widgetet sem. Tudnátok ajánlani? (Kérdezzem meg inkább az android szakmai topicban?) -
gyulaszu
senior tag
iPlay 50 mini Pro
Többször előfordult már, hogy a kétújjas nagyítás illetve kicsinyítés során készített egy screenshotot.
A szokásos háromújjas lehúzás is működik.
Nálatok is jött már hasonló elő?
Hol van ennek a beállítása?
Nem találom a menüben... -
Beni2360
félisten
válasz
Seraph 16 #92179 üzenetére
Tavasz óta használom, jó szívvel tudom ajánlani. Kezes bárány, van mellette egy iplay 50 mini közelébe sem ér. Én is nagyszülő vagyok már 29 éve, most is arról írok. Kellemes közép méret, a 10"-st ahogyan kaptam kézbe véve nagy és nehéz volt. Rögtön el is adtam. Ez még egy kézzel is tartható.
-
válasz
Dreadloord #92151 üzenetére
Kell egy 7 évesnek akkora tablet?
Ezt nézzétek meg:
Alldocube iPlay 50 Mini Pro Helio G99 8GB RAM 256 GB ROM 8.4" 1920*1200 5000 mAh Android 13 -
ajapi
tag
Iplay 50 mini pro: most jött meg, eddig szuper, de.
Megoldható valahogy, hogy mozgatásra, koppintásra feléledjen, hogy ne kelljen a gombot nyomogatni?
Gyorstöltővel 50 ről 100-ra 2 óra volt. Ez normális?
Köszi -
Beni2360
félisten
válasz
cidalain #92046 üzenetére
Alin 132,65$-ra jön ki az iplay 50 mini pro.
-
cidalain
veterán
Banggoodon 11.11 akcióban már most vehető az akciós áron.
Iplay 50 mini 95 USD
Iplay 50 mini Pro 140 USD
50 darabos ez az akciós készlet, utána emelik az árat. Még kb 30-30 elérhető
A sima mini ezen az áron nagyon oké, ha valakinek low budget gép kell. Gyereknek is oké hardcore játékot kivéve. -
Beni2360
félisten
válasz
fogirobi #92012 üzenetére
Nekem kösz az iplay 50 mini mellett egy Lenovo Tab M9 4GB/64GB szürke + tok és fólia | alza.hu m9 4/64 GB tabom van tokkal együtt az Alzan vettem még súlyara és méretre pont jó. A 10"-s már nehéz és nem tudtam egy kézben tartani. Ahhoz képest, hogy csak HD tökéletes képe van és az aksi is jól bírja a gyürődést. És most kicsit olcsóbb is mint vettem.
-
Graphics
Jómunkásember
Pár hét használat után Alldocube iPlay 50 Mini Pro.
Minden oké vele, nekem egyedül a Wifi tűnik gyengenek, ott ahol a Poco F4 GT többet tud.
Azonos 2,4-es Wifin lassabb, néha legyengül a jel.
A fém ház szerintem sokat árnyékol.
-
szkorhetz
őstag
Csak, hogy legyen kicsit más tapasztalat is, mert ahogy látom itt csak az iPlay van ajánlva, de végülis én másik irányba mentem.
Honor Tab X9-et vettem, itthoni beszerzésből, bontatlanul, 50 ezer Ft-ért.
Teljesen jól működik, az akksi simán hoz 10 óra kijelző időt, minimális a készelnléti fogyasztás, így heti másfélszer kell tölteni, a 7000-es aksi elég bika. A 120 Hz nagyon jót tesz a sebességnek és a használhatóságnak, HBO, Netflix mind full hd, teljesen jó a szoftver, több frissítés is jött rá első nap, Android 13, minden app tökéletesen működik, a felület egészen okos, simán kezel jól több ablakot is, teljesen meg vagyunk vele elégedve, a hangszórói brutál jók mind hangerőben, mind tisztaságban. -
jobbacsabba
aktív tag
iPlay 50 Pro: nem tudom csatlakoztatni az otthoni wifihez ha manuálisan adom hozzá a hálózatot a tabon. Ha kikapcsolom a rejtett SSID-t, akkor megtalálja és pw után simán csatlakozik. Ha QR kóddal adnám hozzá, akkor meg nem olvassa be a QR kódot (Lehet wifin kellene tenni rá egy szkenner appot?).
Ilyet látott valaki, ez miért van? -
gyulaszu
senior tag
Alldocube iPlay 50 mini Pro
Van egy fura jelenség, ami kicsit zavar.
Használom a tabletet, olvasgatok, irkálgatok...
A felső sávban időnként "végigszalad" valamilyen impulzus, de olyan gyorsan, hogy nem látom mi az. A perifériás látásomban veszem észre.
Wifin vagyok, de van benn egy yetteles sim kártya is. Talán mintha azzal történne valami...
Ti észleltek valami hasonlót? Mi lehet az? -
rgqjx
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy Alldocube iplay 50 pro-t vásárolni. Hol érdemes ezt jóárasítva megtennem, ali, vagy bangood?
Jól sejtem, hogy a kuponozás annyiban merül ki, hogy a vásárláskor rákattintok a termék adatlapján a kuponokra? Van más módja is a kuponszerzésnek, amit erre a tabletra költhetek?Más: ha jól látom páran ghost touchal küzdenek. Ez típushibának nevezhető, vagy annyira nem gyakori jelenség?
-
Bizsu1st
aktív tag
Sziasztok! Ma, kuponnal és egy kis kedvezménnyel 53k-ért tudnám megrendelni az Alldocube iplay 50 pro-t Bangoodról, cseh raktárból!
Szól ellene bármi(itt-ott belefutottam olyan infoba, hogy hajlamos ez is a ghost touch-ra), hogy ne rendeljem meg?
Egy Realme Pad 3/32-őt váltana, amit a fiam örökölne!
Felhasználás átlagos, youtube, böngészés, Angry Birds, tehát semmi komoly! A stabilitás lényeges! Bocsi, hogy nem olvasom át az elmúlt hónapok hsz-eit, de nem akarok esetlegesen lemaradni róla!
Örök hála -
Pocsaji
újonc
Udv mindenkinek
Média fogyasztasra es navigalni kellene egy lehetőség szerint jó, strapabiro , stabil , lehetőség szerint olcso tab .Ezek közül nelyik ?
Keret 200-300€ ( ha egyáltalán ennyibol lehet)N-One NPad X
Alldocube iPlay 50 Pro
BMAX MaxPad i11 Plus
Lenovo Xiaoxin Pad Pro -
Nem tudom itt van-e a jó helye: Alldocube iPlay 50 Pro root-hoz hol találok leírást ami kipróbált, megbízható, működő. Új, nem szeretném téglázni!
Csak root-al lehet átírni az eszköz nevét, hogy látszódjon a router DNS táblájában.
Szerintetek várható rá alternatív OS, pl. LineageOS. Gondolom új főverziót nem fog kapni... -
csibe1
addikt
válasz
Zalaym #91902 üzenetére
Talán mindent 8k-ban nézel?
Amúgy ha megnézed a tablet specifikációját gondolom nincs kiírva, hogy Google, Netflix certified stb., szóval ezen nem kell annyira meglepődni.
Az android boxok, telefonok jó része sem kapja meg a Widevine L1-es tanusítványt csak az L3-ast, azokon is SD felbontás van streamingre.
Nekem egy Fossibot DT1-es tabletem van (Widevine L3), kb. ugyanez csak dupla ekkora akksival, és szerintem nem ronda a Netflix SD felbontásban; de ugye kinek mi.Amúgy Banggood-on van egy érdekes vélemény az Alldocube iPlay 50 Mini Pro-ról:
"19/10/2023
Pozitív: - Jó összeszerelés, szép ház - Nagyon jó teljesítmény - A 4G támogatja a B7 / B20-at is - Jó akkumulátor élettartam - Szép fényes kijelző - Gyors és pontos GPS - Fényképezőgépek elfogadhatók - Helyes ár ennek a hardvernek Negatív: - Szegény mono hangszóró - A ház tetejére elhelyezett C típusú USB port - Nincs beépített fény- és közelségérzékelő - Nincs lehetőség a „vissza" és a „frissebb" navigációs gombok cseréjére - Szegény gyári rakéta, amely nem támogatja az „app fiók" funkciót - Ha másolása adatok PC-ről Tablet keresztül Type-C, Android összeomlik, és a készülék újraindul - Nincs szoftverfrissítések óta a vásárlás is nincs válasz a gyártó támogatási címet"Ez azért elgondolkodtató, mert sok frissítés nem szokott jönni, de azért másolásnál nem kellene problémának lenni. Eddig nem írt ilyent senki a topikban, szóval lehet egyedi eset.
Nekem jött frissítés a DT1-esre, meg is lepődtem.Az Unisoc-os verzió az megkapta a Widevine L1-es tanusítványt .
[link] [link]
Ha meg nagyobb felbontás kell mindenképpen, akkor az nem ennyibe kerül; mert a Samsung stb. az más liga, főleg árban, az Ipad meg pláne.
Esetleg használt Ipad, pár generációval régebbi, de árban az is minimum a duplája, még az aprón is. -
Zalaym
tag
Sziasztok!
olvasgatom a fórumot és örömmel találtam rá a sokatok által ajánlott iPlay 50 mini pro -ra.
nekem tökéletesnek tűnik a 8”, kimondottan ilyent kerestem volna.
a kérdésem: ezzel szerintetek elleszek kb 2 évig nyugodtan akadásmentesen Netflix, HBO, Twitch, Youtube tartalmakkal?
semmi másra nem használnám, csak ezekre Bluetooth fülessel.
amit néztem még az nagyobb de a xiaomi tab 5. Használtan, de nem tudom az a fenti követelményekben jobb lenne-e?köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest