- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Az ajánlásaitok alapján vásároltam egy Iplay 50 mini prot nagyszülő számára. (remek eszköz) Egy 2013-as Nexus 7-et váltott le. Két dolgot hiányol a nagymama amit a Nexus tudott és fontos neki: értesítési led és "kapcsolatok" (wifi, bluetoot; egy érintéssel tudta ki-be kapcsolni a wifit, a főképernyőn) widget. A segítségeteket szeretném kérni, mert nem találom a készüléken a "villogó értesítések" beállítását, valamint nem találok ilyen widgetet sem. Tudnátok ajánlani? (Kérdezzem meg inkább az android szakmai topicban?) -
Ha nem probléma itt is felteszem a kérdésem:
A segítségeteket szeretném kérni.
Van egy Teclast M40 tabletem, amivel egy frissen beüzemelt ASUS RP-N12-N300 range extenderre szerettem volna csatlakozni. Beütöm a jelszót a tableten, próbál csatlakozni majd csatlakozás nélkül kikapcsol a wifi és ha éppen be van kapcsolva a bluetooth akkor az is. Ameddig nem törlöm a "mentett hálózatok" közül az extender-t, addig ki-be kapcsol mind a két funkció. Több eszközzel (androidos box, konzol, telefonok) is próbáltam a csatlakozást és mind megfelelően működik. A buildszám a tableten: V.1.04-20210624.
Szerintetek mi lehet a probléma? -
Sziasztok!
Február óta használok egy Teclast M40-et, sokan rossz véleménnyel vannak róla, ezért arra gondoltam, hogy leírom néhány tapasztalatomat.
A Nexus 7 (2013) tabletemet kellett lecserélni, a 2 gb ram már nagyon kevés volt. (hírolvasó app-ok még mennek vele, nem lett kidobva)
Az M40-ben egy Digi simet használok, bluetooth fejhallgatóval hívásokra megfelelő, a mobilnet is szépen megy vele. Böngészésre, youtubera, messenger-videó hívásokra (bluetooth eszközzel használva), néhány játékra (pl Monument Valley) van használva, ezekre megfelelő a tablet.
Amik lehetnének jobbak: a hangszórója és a mikrofonja, a kijelző fényereje.
Vettem hozzá két folio tokot, jól megvédik az eszközt, elégedett vagyok velük.
Itt köszönném meg a fórumozóknak a sok hasznos tanácsot amit olvastam más tabletekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest