- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem légy szíves. Kinéztem egy Alldocube iPlay 50 Pro gépet. Leginkább film nézésre használnám (Netflix és tsai), és egyéb alap dolgok. Olvastam régebben, hogy nem teljesen kompatibilis pl. a netflixel. Ebben történt változás, vagy továbbra sem az igazi streaminget nézni? A másik kérdésem az lenne, hogy van ennél jobb vétel, ha itthon vennék táblagépet, mondjuk 60k nettóig?
Köszönöm x1
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok.
Tabletet szeretnék venni a keret rá 110k körül mozog.
Elvárások: 10,1 col, gyors legyen, online filmnézésre alkalmas legyen, egyszerűbb játékok elfussanak rajta. Nem baj ha a lehetőségekhez képest jól szól.Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
10"-os készüléket szeretne egy ismerősöm. 125k-ja van rá. Általános feladatokra lenne használva+filmnézés.Mi az ajánlott? Összefoglalót olvastam.
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm szeretne tabletet. Max. 100k. rá a keret. Minimum 10", általános felhasználásra kell neki, de flottul menjen rajta minden. Mit ajánlanátok?
Köszi
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Prestigio MultiPad WIZE 5002 tulajokat kérdezném, hogy ki milyen kártyát vásárolt bele? 32 gb-osat vennék.
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
válasz
bajtokarpi #60108 üzenetére
Új firmware verzió elérhető 1.1.09, ez lenne az 544 Mb-os frissítés.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
sikerült vásárolnom egy PRESTIGIO MultiPad Wize 5002 tabletet. Érdeklődnék, hogy kijelzővédő fóliát milyet raktatok rá? Bekapcsolás után kaptam egy értesítést, hogy rendszerfrissítés elérhető, mérete 544 Mb, engedélyezhetem?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest