Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rebelinside

tag

Sziasztok! Nov 26-án rendeltem Banggoodról egy Alldocube iPlay 50 mini prot akkori áron 46k-ért. Azóta is processing státuszban van, hiába írtam többször is az ügyfélszolgálatnak, érdemi választ nem kaptam, egyszer azt írták nincs raktáron. Ugyanazon az oldalon ma is lehetne rendelni, és azt írja in stock. Járt más is így rajtam kívül? Mit tudok tenni?

• rebelinside

tag

Sziasztok!

Október végén-november elején USA-ba utazom, és egy tablettel gazdagabban tervezek hazajönni:)

A tabletet félig-meddig egy laptop kiváltására használnám: tudom, hogy vannak olyan funkciók, amik tableten nem fognak menni rendesen (pl. excel makrók írása és futtatása, torrent stb.), de ilyen célokra jelenlegi laptopom elég lesz, ha nagyon szükséges azt meg tudom oldani azon. Olyan eszközt szeretnék, amit sokkal könnyebb hordani, de mégis élvezetes rajta böngészni, filmet, sorozatot nézni, néha játszani, ha úgy adódik excel és word fájlokat szerkeszteni, így 10.1-es androidos tabletekben gondolkozom, és olyat keresek, aminél legalább 2-3 évig nem fogom azt érezni, hogy le kell cserélnem. 3G-re nincs szükségem, telefonomról bármikor meg tudom osztani a netet, ha nagyon szükséges, egyébként ahol használnám, ott van WiFi.

Jelenleg 3 jelötem van: a befutónak az alábbi tűnik: ASUS TF701T Elsősorban a hosszú üzemidő és a dokkoló miatt tűnik ez a legjobb választásnak, a legnagyobb probléma, hogy addig nem biztos, hogy megjelenik:(

Egy másik esélyes: Toshiba Excite Pro

és a harmadik versenyző: Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition Itt az S Pen-es funkciók nagyon jól használhatónak tűnnek, de én nem hiszem, hogy használnám a tollat, és az ára is borsosabb lesz a többihez képest, és a középső home gomb is elég idétlenül néz ki, és funkciójában sem a legjobb.

Ti mit gondoltok, melyik lenne a legjobb választás? Esetleg tudnátok másik tabletet ajánlani, ami ezekkel felveszi a versenyt?

Új hozzászólás Aktív témák