- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
attka
aktív tag
Sziasztok,
Az LTE verziós tabletek teljes értékű mobiltelefonok is egyben vagy csak mobilinternetre vannak?
-
Somatom
veterán
válasz
kbyte1024 #78593 üzenetére
Rájöttem a titokra. Nem a játékban voltam, hanem a tutorialban. Azért nem tudtam más opciót választani.
Felhúztam full grafikára, úgy sem laggolt. Fölösleges mást ajánlanom, mert ha alacsonyabb felbontású kijelzőt használsz, az kb. olyan, mint ha visszavennél a játékban a grafikai teljesítményből. -
Somatom
veterán
válasz
kbyte1024 #78588 üzenetére
Kipróbáltam. A tab bírná, de én csak pár percig. Először telepíttette velem a Google Játékokat. Aztán kitalálta, hogy csináljak profilt. Itt már kezdett felmenni a pumpa. A játéknak nem értem a kezelését és folyton hülyeségeket akar velem megvetetni. Olyankor csak a vásárlás opcióra reagál, vissza nem enged lépni. 10 perc alatt háromszor meghaltam és úgy felb@szott idegileg, hogy abba kellett hagynom, mielőtt hardveres kárt szenved a tab.
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.
Gyerekemnek szeretnék egy tabot beszerezni.
Amire használja az szinte youtube.
Ram 2 GB legalább,Android minél újabb OP.
Használtan is jó lehet ár max 40k.
Mèret nem annyira fontos úgyis az ár adja ezt.
Esetleg külhon érdekel az is,a listában nincs csak hazai típus amit itthon kapni.
Köszi! -
törölt tag
Szerintetek a Huawei MediaPad T3 10" jó választás böngészésre, kisebb office munkákra, fényképek szerkesztésére (snapseed-del), filmnézésre?
-
Somatom
veterán
válasz
kbyte1024 #78586 üzenetére
Olyat nem, ami ne lenne sokkal drágább. Viszont, ez a GPU létezik alacsonyabb (1080) felbontással társítva. Ha nem fizetős, vagy külön beregisztrálós a játék, akkor küldj egy linket és kipróbálom. Bár, nem vagyok gamer. Meló közben várakozós óráimra telepítettem a Carmageddont. Vitte szépen, csak éreztem, hogy rendesen melegszik, amit azelőtt nem tapasztaltam. Más is említett melegedést itt a topikban.
-
kbyte1024
veterán
esetleg tudnál ajánlani valamit amben erősebb GPU van?
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok
Uraim van egy Lenovo Tab 3 8plus-om ami hibátlanul teszi a dolgát csak szeretnék egy nagyobbat
Valakinek van tapasztalata a Teclast-al?? mert ezt néztem ki
Teclast Master T10 Tablet PC Fingerprint Sensor -
aua
tag
Szasztok!
Tudtok Huawei M3 DL09A alternatívát? (MediaMarkt 99e Ft)
Preferenciák:
- 7 - 8,5" kijelző, min. full HD
- "erős" proci, min 4 GB RAM
- új Android
- ha lehet dual SIM/SD
- igényes/fém ház.
Előre is köszi a segítséget! -
HPAA
őstag
üdvözlet
Chuwi Hi9 Pro lenne a kiszemelt eszköz mit kinéztem
ha esetleg jobb alternatívát tudna valaki ne tartsa magábanami "elvárás"
8",min 3gb ram,4g/b20,gps
valamennyire "márka"illetve ezt a konkrét típust honnan érdemes/lehet beszerezni jelenleg
köszönöm -
CharlieDrop
veterán
válasz
Trk.Adam87 #78579 üzenetére
mindenhol, pl a gyerek szeret sim city-zni, na abban egy épület lerakása konkrétan lehetetlen volt, vagy eladni egy terméket magasabb áron, az utóbbival egy kis gyakorlással már ment...
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
CharlieDrop #78578 üzenetére
Mindenhol produkálja a hibát vagy csak a billentyűzet használatakor?
Nálam olyan billentyűzet hiba volt, hogy megjelent a billentyűzet kezdő képernyőn és nem lehetett eltüntetni, egy billentyűzet adat törlés megoldotta egyelőre.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Trk.Adam87 #78577 üzenetére
köszi, akkor megvárom míg települ a frissítés, ha nem javul meg, akkor gariztatom...
(a pontos baj az, hogyha pl, gépelek, és az ékezetes karakterek miatt hosszan nyomok egy betűt, akkor képest 1000x is bírni, mintha nem folyton nyomnám. Volt egy frissítés, ahol ez borzasztó volt, a legutóbbival elment, de még zavaró volt)
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
CharlieDrop #78576 üzenetére
Nem tudom mióta, most lett vásárolva a készülék ilyen családi-mindenki használhatja jellegű Tabletnek, a frissítés már a gép 1. bekapcsolása után elérhető volt.
Nem tudom számít-e, hogy fekete vagy fehér változattal rendelkezel, a miénk az fehér.Nálunk eddig semmi gond nem volt az érintővel.
Az automatizálható éjszakai mód nagy pozitívum, ami a frissítéssel jött.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Trk.Adam87 #78574 üzenetére
van hozzá 8.1? Mióta? Nekem nem ajánlja fel a frissítést (legalább is pár napja mikor néztem még nem volt semmi)
nem kérdeztem, most van, megy is a frissítés
egy kérdésem lenne, nálad nincs gond az érintőképernyővel? Nekem szarakodik a hosszan nyomás, állítólag valamelyik update-tel kezdődött...
-
zsolee73
tag
Sziasztok,
ketten szeretnénk használni ugyanazt a TAB-ot családon belül.
Van arra lehetőség, hogy két külön felhasználói fiók legyen?
Tehát felhasználó választás után a mindenkinek a saját Chrome könyvjelzők, Youtube előzmények, esetleg Facebook profilja menne?(a TAB egy Huawei Mediapad T30 10, Android 7.0)
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
bandi0000 #78573 üzenetére
Volt szerencsém a Lenovo Tab 4 8"-hoz, árkategóriájában egy nagyon megbízható készüléknek tartom:
- Egész jó üzemidő: kb 10 óra böngészés, 12 óra videózást vagy 6-8 óra játékot bírna egyhuzamban
- A felbontásra sem tudok rossz szavakat mondani, tekintve hogy 100K alatt a laptopok többsége még mindig alig jutott túl a 720P felbontáson, ezen a 8"-on meg még bőven vállalható, ha nem 5-10 cm-ről nézed.
- Kiemelkedő Wi-Fi vételi erősség, azonos távolságból jobban veszi a jelet, mint a családban lévő laptopjaink vagy a 85ezres okostelefonom.
- Android 8.1-re frissítve is megfelelő Ram kezelés, még multi tasking esetében is (youtube+böngésző egyszerre fut osztott képernyőn) marad legalább 400-500 MB szabad memória, a viszonylag csupasz android miatt bőven elvan a 2 GB-al. -
bandi0000
nagyúr
Megbízhatóság és rendszer sebesség szempontjából melyik a jobb?
Lenovo Tab 4 8 vagy huawei T3 8?
Amit eddig tudok, hogy a lenovonak 50 mAh-val nagyobb az aksija, kicsit könnyebb is + van 4G , minden másban egyforma
-
cidalain
veterán
válasz
tobias40 #78569 üzenetére
Fenyerot minimumra, felesleges cuccokat kikapcsolni (pl ha wifi nem kell kozben, akkor azt). Az en tabletemhez is 1A tolto van, hasznalat kozben is siman feltolti par ora alatt, elegnek kellene lennie. Viszont szutyok minosegu kabel tud ilyen hibat okozni, igy elso korben kiprobalnam masik kabellel (mondjuk amit pl egy okostelohoz adtak gyarilag)
-
Somatom
veterán
válasz
tobias40 #78569 üzenetére
Egyébként sem szerencsés dolog állandóan bekapcsolva tartani. Meg, nem is elegáns módszer. Nem tudod szenzoreseményhez kapcsolni? Közelségérzékelőre, vagy a tablet kamerája által detektált mozgásra kapcsoltatni a kijelzőt? Én EZT használom a kamionban. Sorbanállásnál ráfókuszálom az előttem álló kamionra. Ha megmozdul, akkor a detektor broadcast üzenetet küld az automatizálónak, ami erre ébreszt engem. A Te esetedben akkor kapcsolna be a kijelző, ha megjelensz a figyelt mozgástérben.
-
tobias40
veterán
válasz
Somatom #78565 üzenetére
Az automatizálóban be lehet állítani hogy pl.reggel 5-től este 23 óráig menjen a kijelző és azután kapcsolja ki automatán és reggel 5-kor meg megint vissza a kijelzőt?
Ez a cikk azt jelenti hogy ami fent van a tableten a működik később is de ami nincs az nem lesz letölthető?
Telepíteni tudtam a progit csak kilép belőle.
Tehát még kompatibilis vele de nem fut sajnos!(lehet gyenge a hardver hozzá) -
Somatom
veterán
válasz
tobias40 #78563 üzenetére
Ezért használok automatizálót. Abban külön lehet definiálni, hogy hogyan viselkedjen töltés és akku üzemmódban, illetve akár az akkutöltöttség % -os értékétől függően is változhat a kijelző timeout ideje.
A Play -ről nem tudom, hogy mit tudsz hozzá telepíteni, de bármi is legyen az, igyekezz, mert nem sokáig fog működni!
-
tobias40
veterán
Még annyit ha már lúd legyen kövér!
Azt megtudom oldani hogy play-ből vagy vhogy máshogyan menjen a gyári app-ja a kamerának?Xmeye,feltelepül de kilép és nem ad képet most egy másik app-al nézem de ez csak egy kamerát ad be nem mind a hármat és nem tudok váltani közöttük.
Ez egy analóg rendszer nem ip kamera,telefonon jól megy a saját app-ja de az egy Redmi4x ami támogatott.Köszi!
-
tobias40
veterán
válasz
cidalain #78561 üzenetére
Köszi!
Keep screen on felment most tesztelem,úgy néz ki működik!Most még arra leszek kíváncsi hogy a töltő elég lesz-e neki mert nincs meg a gyári töltő feje és lassan tölt nagyon.(kb 1 napig ha nem megy a kijelző)
De utána bírja 2-3 napig tehát az akksi az jó.
Mondjuk így meg az aksiját nyírom ki ha állandóan töltőn,van igaz?Somatom neked is köszi!
-
cidalain
veterán
válasz
tobias40 #78560 üzenetére
Keep screen on, vagy always on display, vagy hasonlo appok kiprobalasa play aruhazbol. Ilyet meg nem hasznaltam, de wakelock-ot igen, es az mukodik rendesen. A kijelzo bekapcsolva tartasa pedig annal egyszerubb dolog, szoval valamelyik app biztos tudni fogja ami neked kell.
Egyedul a regi droid a kerdeses, hogy felmegy e ra. Azert az a kitkat-nal boven regebbi, es manapsag a szoftvertamogatas also lepcsofoka a 4.4 kitkat.
-
Somatom
veterán
válasz
tobias40 #78556 üzenetére
Gondolom, akkor töltőn van. Első körben nézd meg, hogy a fejlesztői beállításokban van-e olyan opció, hogy "Nem kapcsolódik ki" (vagy, valami hasonló)! Ez lenne a legegyszerűbb, de régi rendszer, nem biztos, hogy van benne ilyen. Ha nincs, akkor majd mással próbálkozunk.
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyi lenne a reális ára egy használt Navon Platinum 10 tabletnek?
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
Adott egy régi samu GT p7500 4.04 droiddal.
Hogyan tudom beállítani hogy ne kapcsoljon ki a kijelző?
Bejárati kamerát néznék rajta ezért kell hogy ne kapcsoljon ki a kijelző..
A beállításoknál olyan van hogy 15mp-30 percig lehet beállítani.Mi lehet a megoldás?(ha van..)
-
Fasten
tag
Sziasztok!
Van egy LG G-Pad 10.1 V700-as tabletem, sajnos a gyerekem megbotlott, elejtette és betört a kijelzője.
Milyen költséggel kalkulálhatom a javítást?
Szeged-en lakom.
köszönöm előre is!
üdv
-
-
spammer
veterán
Alcor Q833l tablet frissítés Play áruház+app frissítés közben lemerült. Töltőre dugtam, bekapcsoltam, azóta boot képernyőn van (fehér háttér, Alcor logo + Booting felirat). De nem akar bebootolni. Kikapcsológombra nem reagál, a képernyőt néha kikapcsolja egy pillanatra, majd újra bekapcsolja, de nem bootol be..
Ötlet? -
Somatom
veterán
válasz
whited #78549 üzenetére
Vagy én nézek be valamit, vagy az összefoglaló nem teljesen kerek. Azt már korábban észrevettem, hogy a Lenovo Tab 4 10 plus -ból van 4/64 -es is.
Ez az A3 10 is érdekes. Az összefoglaló szerint 1/16, de én a neten egy régebbi és egy újabb verziót is találtam belőle. A régebbi 2GB -os, az újabbat meg 2018 májusinak írják és 3GB RAM van benne. Nem mindegy, hogy Te melyikre gondoltál.
-
whited
addikt
Sziasztok
Összefoglaló alapján ez az Alcatel A3 10 elég lehet netezésre és fHD filmeket nézni ?
Szoftverfrissítés még várható rá hivatalosan ?
Használt is lehet, csak garisat szeretnék akkor.
Keret 35-40e maximum
Köszönöm -
Sziasztok!
Tabletet szeretnek vasarolni hosszu tavra, otthoni felhasznalasra.
- 8", vagy felette
- legalabb fHD felbontas
- minel jobb hardver, minel erosebb akksi
- 120k a felso hatar.A felhasznalas:
- jatek
- webbongeszes sok tabbal, es neha ket bongeszo is fut egyszerre
- email: 3db fiok 10 percenkenti frissitessel, mindegyik kulon kliensben van setupolva
- chat: messenger, viber, slack, whatsapp, telegram - mindegyik fut mindig
- terkep: google maps, bringas es kirandulos terkep, gyakran futnak egyszerre
- egyeb altalanos progik: youtube, shazam, videolejatszo, stb.Eddig mindezt egy asztali gep vegezte gond nelkul, de hely szukeben vagyok, igy csokkentenem kell a kutyuim meretet.
Feltettem minden nekem kello appot egy Nexus 7 2013-ra, es hat elegge docogos, pedig kiprobaltam a gyari 6.01-es szoftverrel is, es a legujebb 7.1-es LineageOS-sel is. Utobbi piciket gyorsabb, de igy is keves a hardver; amikor epp nem limital a 2GB Ram, akkor az akksi merul hamar es a tablet forrosodik a terhelestol - es nem csak jatek eseten.
Szoval ennel sokkal izmosabb SOC-ra van szuksegem.Eddig ezek merultek fel sorrendben:
- Samsung Galaxy Tab S4 -> megfelelo lenne, de marha draga. Ha SD 850 lenne benne, akkor talan adnek erte 170 ezer FT-ot. Ebben az tetszik, hogy a Qualcomm procinak hala, eselyes ra kesobb a hivatalos LineageOS.
- Mediapad M5 -> Eddig ez a leginkabb elfogadhato, de felek tole, hogy nem sokaig lenne eleg a SOC ereje, es akkor meg nem keves erte a 105-115K.
- Teclast T20 -> tudom, hogy meg gyengebb, de legalabb fel aron van. Itt az zavar, hogy a gyari 7-es droid utan nem sok eselyet latom ujabb verzionak, es tudtommal a MediaTek procis gepekhez nem surun vannak karcsusitott fozott romok sem.
(Ez valamennyire igaz a Huawei tabletre is).Szoval eddig itt tartok, nemi tipp, vagy info jol jonne a valasztashoz.
Legszivesebben valami SD850-os izom tabletet vennek ChromeOS-sel, ha lenne ilyen.
Vegso esetben egy laptop lesz, de azt nagyon nem csipnem. -
Somatom
veterán
Nem. Az szerver oldalon oldódik fel, tehát kell hozzá az eredeti bejelentkezés, majd fiók eltávolítás. Ha jól emlékszem, akkor van vmi olyan opció, hogy direkt rossz kódot adsz meg, letilt, majd 24 óra után lehet vmi új kódot intézni. De, ezt csak olvastam, úgyhogy a részletek homályosak. Minden más lehetőség taglalását tiltja a fórumszabályzat.
-
ace05
senior tag
Ha nyomok egy factory resetet akkor fel lehet oldani egy lezárt tabletet (google jelszót kér) ? Egy lenovo tab 4 10-ról van szó. Egy iskola vagyunk, kapott az iskolánk 30-at, de egyik úgy érkezett, hogy valaki már használta és bejelentkezett a saját accjával. Ezért kérdezem. Már benne vagyok a recoveryben
-
Somatom
veterán
Ezt a tesztet nézted már?
-
Orcsi
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #78538 üzenetére
Koszonom a valaszt. A T5 az miert nem jo erre a speckoban nem latok nagy elterest.
-
kisspall
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #78535 üzenetére
Értem, köszönöm.
-
Somatom
veterán
-
Orcsi
aktív tag
Sziasztok,
Kislányom egy ilyen tabot nézett ki magának, de csak amazonon lehet kapni ... van ennek hazai megfelelője .... a lényeg hogy szeretne rajta rajzolni... nyilván Wacom lenne tuti de ugye az amelyiken egyből látja arany áron van a sima wacon tábla+pc nem igazán jött be neki....
Egy mezei tab miért nem tudja ezt? Ez a Picasso tab nem tűnik valami erőgépnek ... 66 ezerért...vagy valamit kihagyok a matekbol??
-
kisspall
aktív tag
válasz
Shkiz0 #78533 üzenetére
Szerintetek érne ez 40 ezret, használtan, jó állapotban, jó akkuval?
Lenovo Yoga Tablet 3 10.1 YT3-X50F -
Somatom
veterán
válasz
Shkiz0 #78531 üzenetére
Nem az a kérdés, hogy recovery -ből lehet-e. Aroma File Manager. A kérdés az, hogy van-e hozzá TWRP recovery?
-
Sziasztok!
Került hozzám egy Samsung Galaxy Tab S2 VE 9.7 tablet (SM-T813) egy ismerősöm által.
A problémája az, hogy bekapcsolás után amikor megjelenik, hogy oldja fel a képernyőt kifagy, majd újraindul folyamatosan.
Próbáltam wipe cache-t de nem segített, illetve próbáltam frissíteni is olyan módszerrel amivel megmaradnak az adatok, de továbbra is ugyanez a gond.
Nagyon fontos képek, és videók találhatók rajta amit meg kéne menteni ha lehetséges.
Létezik valami app, vagy lehetőség, amivel recoveryből vagy valami más módon le lehessen menteni ezeket a fontos dolgokat? -
konyi79
addikt
Hali,
van valami oka, a Mediapad M5-8 nem került bele az ajánlottak listájába? -
aldork
csendes tag
válasz
zebede #78525 üzenetére
Igen, mielőtt posztoltam, elolvastam sok kommentet, köztük ezt is.
Mindössze azért nem aktuális számomra ez az ajánlat, mert felteszem, karácsonyi leárazásról van szó, én pedig kicsit később tervezek beruházni, csak sajnos nem sok tapasztalattal rendelkezem, ezért fordultam a fórumhoz. -
tdi10
csendes tag
Sziasztok!
Van 2db qv830 gigaset tabletem ami megállt, előjött rajta az android robot és mást nem csinál.
Próbálom mtk flashtool-al újra rakni de az egyik 6%-nál, a másik 8%-nál áll meg amikor fel akarom tölteni rá a rendszert és hibával kiáll a flashtool.
Ilyen látott már valaki?
Köszi!
Tamás -
aldork
csendes tag
Sziasztok!
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? Lehetőség szerint 10, vagy annál is nagyobb.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Mindenképp újat!
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció? Mindenképp itthonról szeretném.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Legfőképpen tanulásra használnám, elvétve filmezés, netezés, a játék sem egy elhanyagolandó szempont
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
Körülbelül, amennyit erre a célra szánnék, az maximum 60e forint, révén, szinte tényleg csak tanulásra, meg egyéb multimédiás tevékenységekre használnám...Válaszotok előre is köszönöm!
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Tabletet keresek netezésre főként
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 7"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? mind1, csak garancia legyen
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció? itthon jó lenne
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Net főként, facebook esetleg
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). 30kNéztem ezt a T3 huaweit, de nem tudom mire lehet elég az az 1 giga ram?
-
atos30
aktív tag
Huawei nagyon nyomul európában mióta USA tiltólistára rakta. Fognak még nagyokat akciózni.
-
zebede
őstag
Rajta, rajta újra 60k a T5
-
Somatom
veterán
T10 -hez használ vki autós töltőt? Kb. a negyediket nyírta ki. Uncsi. A legutóbbi egy Hama, nem is a legolcsóbb kategóriából. Ezt visszaviszem a MM -ba. Előtte 4 aljzatos volt, 8A leadással (papíron). Olyanból kettő lett oda.
-
MKX
csendes tag
Szerk: Most nézem, hogy a Lenovo tab kb ugyan azt tudja, mint a Huawei, csak egy 10-essel drágább.
-
MKX
csendes tag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék venni egy tabletet. Ezekhez nem annyira értek, de valami olyasmi kéne amiben minimum 3-4 GB RAM van és mellette egy normális CPU. (Snapdragonos előnyben). Kikötés talán még annyi, hogy előny, ha 10 col körüli. Keretem rá olyan 80-90 ezer maximum. Sajnos tisztában vagyok a tablet árakkal
Ezért szeretnék valami olyasmit ami ár-érték arányban megéri. Karácsonyra venném neki, ezért nem lenne hátrány ha új lenne. Semmi megerőltetőre nem használná, leginkább Facebook, Messenger, Gmail, néha film és netezésre szokta használni.Jelenleg amiket néztem az:
- Huawei Mediapad T5 10 32GB
- LENOVO TAB4 10 PLUS
- Esetleg Samsung Galaxy Tab S2Esetleg tudtok még ajánlani párat, illetve melyiket lenne érdemes neki megvenni?
-
törölt tag
lenovo tab 4 8 gépben nagyobb sd kártyát tettem. A 64-est nem tudtam szóra bírni vele.
Ma kapott egy 32-est,de ezt is csak mint külső sd kártya fogadta el.
Viszont azóta aViberrel nem tudok képet fogadni.
A Viber beállításokban olyan nincs,hogy átállítsam,hogy hova mentse a képeket?
Már újra telepítettem,de semmi.
A saját belső tárhelyhez nem lehet hozzáférni? -
atos30
aktív tag
válasz
Somatom #78488 üzenetére
Usb nyomtatás azért kellene, mert van két chippelésmentes lézernyomtatóm és fillérekért van hozzá tonerpor. Örök élet meg egy nap a működési idejük. Ezért nem ruháznék be wifis nyomtatóra, meg semmi kedvem csippelgetéssel szórakozni. Printszerverek is horror áron vannak. Eddig egy asus wl500-as routerrel volt megoldva a nyomtatás bárhonnan, de az sajnos 10+ év után elhalálozott. Ezek a régebbi nyomtatók meg nyomtatnak , szkennelnek, másolnak. Programot már találtam , már csak egy OTG kábelre várok.
-
cidalain
veterán
válasz
kkdesign #78504 üzenetére
Igen, ez a legszarabb ugy. Samu szerviz tenne ra egy jo kijelzot, beirna a kodot, mentene. Ezert ker 8 rugot. Sajna megkerulni nem igazan lehet a rendszert ilyen allapot mellett. A legegyszerubb modszer meg mindig az amit fentebb vazoltam.
Kiveve meg egy: "nem is igazan latszik". Ez mit jelent? Ha megeroltetitek magatok akkor tudnatok hova kell irni a kodot? Egy USB egeret ra lehetne kotni, ugy az erintes helyett lenne az eger, de annyit muszaj lenne latni, hogy hova kell kattintgatni. Legalabb saccperkabe. Ha ez nem jo, akkor marad a szerviz.
(#78505) vasii
Ha nem buntetesi eszkoznek veszitek, akkor kell 2 GB ram bele.
Az ajanlott belepo szintuekben is csak 1 GB van, de legelabb a rendszer elpotyog. Turelemre megtanitja az biztos. Gyors sem lesz. De "gagyi jatek" menni fog.
Szoval 15-ert szart kapsz. 25-ert harmatgyenget. 35-ert olcso elfogadhatot.
25 korul Lenovo tab4 7 es ennek is a 16 gb-os hattertaras verziojat
35 korul akcioval Lenovo tab4 8, ebben mar 2 gb ram van! -
vasii
senior tag
Sziasztok,
6 éves gyereknek akar tesom tabletet, korlatozott jatekra. Gagyi jatekokra eleg egy ilyen noname 15ezres cucc vagy inkabb az ajanlottakbol vmelyik kell minimum?
Köszi!
-
kkdesign
senior tag
válasz
cidalain #78500 üzenetére
nem küldte el a hszt tegnap valamiért :/ , a képernyő teljesen kuka. tudjuk a kódot, de semmit nem érzékel és nem is igazán látszik. meghajtóként nem, csa kannyi látszik, hogy felismerte, de nincs ott benne a meghajtó, csak akkor jelenne meg gondolom ha a kód stimmel.
-
Poplacsek
senior tag
Teclast T20-nál a képernyő színhőmérsékletét lehet valahol állítani? 2db-ot vettem a gyerekeknek, de eléggé eltérő a kettő, egyik sárgás, másik kékes és nem jövök rá, hogyan lehet belőni őket hasonlóra..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest