- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
whited #80075 üzenetére
hogy érted?
ha belebújtatós védőtokot akarsz annak nem kell pontosan passzolnia.
ha hajtogatható borítójút akarsz, akkor kétféle van: univerzális, ami a 4 sarkon rugós csiptetővel, vagy az oldalain állítható fülekkel fogja be a tabot. ez okés lehet, az ilyeneknek mindíg leírják hogy mekkora tab fér bele. a másikfajta ami bepattintós, viszont ez általában adott típusra való, alul egy műanyag héjszerűség van abba teszed a tabot: a kivágások (gombok, töltőcsati, kameraluk) a megfelelő helyen lesz. Ilyet legfőképp csak kínából, és inkább csak népszerűbb tabokhoz van. Ez sem gond, ha van pont a tiédhez.(#80071) Firehand
Samsung SM-T580-nak nagyon jó volt a fényereje, az egyik legjobb a 100k huf alatti kategóriában, így kintre jó választás volt. de már régi tab (de még kapható). utódja az SM-T590 nagyobb méretű 10.5-ös, nem tudom ebből a szempontból is ugyanolyan jó e a kijelző, hardverben azonban jobb. A még újabb SM-T515 kijelzője ugyanaz mint az SM-T580-é, viszont hardverben nem jobb, szintén csak 2 GB ram van benne, ami annyira nem jó hír.(#80074) vlevi
Jófele kapizsgálsz. Huawei T5 akcióval azért megkapható 60k körül is, ami jelentősen olcsóbb, mint a Samu SM-T590. Frissítések szempontjából viszont a Samu lehet hogy jobb választás. -
Somatom
veterán
válasz
whited #78549 üzenetére
Vagy én nézek be valamit, vagy az összefoglaló nem teljesen kerek. Azt már korábban észrevettem, hogy a Lenovo Tab 4 10 plus -ból van 4/64 -es is.
Ez az A3 10 is érdekes. Az összefoglaló szerint 1/16, de én a neten egy régebbi és egy újabb verziót is találtam belőle. A régebbi 2GB -os, az újabbat meg 2018 májusinak írják és 3GB RAM van benne. Nem mindegy, hogy Te melyikre gondoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged