-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKX
csendes tag
válasz
Somatom #78612 üzenetére
Jaa, nem azért kérdeztem. Rokonnak szántam, csak érdekelt, hogy pl. megérte volna azt a +10-13 ezret a Lenovo a Huawei helyett. Neki meg szimpla netezés, Fb, Messenger, Gmail és kb. ennyi is.
Ui: Engem kicsit bosszant, mert -szokásomhoz híven- nem néztem ennyire alaposan utána, hogy mivel tudott többet/mennyivel erősebb a Lenovo tablete, mint a Huawei-é. Viszont még annyira nem késő, mert 30 napos pénzvisszafizetési garit adtak rá, úgyhogy még fennáll a lehetőség, hogy "cseréljem" a Lenovo-ra.
Igen tudom, hülyeség lenne -
-
MKX
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kinéztem egy Lenovo Tab4 10 Plus tabletet, viszont a neten több "fajtát" is találtam belőle.
A kérdésem az lenne, hogy van-e bármilyen érdembeli (vagy csak szimplán bármi) különbség is a különböző verziók között? (A 100 ezer alatti variációkra gondolok)Tehát ebből a tabletből 100 ezer alatt vannak ezek a kódszámok:
- ZA2M0080BG,
- ZA2M0031BG,
- ZA2R0051BG,
- ZA2R0144BG,
- ZA2M0138CZ.Utánanéztem mindnek, a belsejük ugyan az (8 magos Snapi proci, 3GB RAM, 1080 felbontás stb..) viszont az egyik 77 ezertől van, a másik 89 ezertől, a harmadik 95 és így tovább...
Van bármilyen különbség a különböző kódszámos tabok között (színt kivéve) vagy miért olcsóbb az egyik mint a másik?
Ezekre gondolok.
A válaszokat előre is köszönöm!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
MKX
csendes tag
Szerk: Most nézem, hogy a Lenovo tab kb ugyan azt tudja, mint a Huawei, csak egy 10-essel drágább.
-
MKX
csendes tag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék venni egy tabletet. Ezekhez nem annyira értek, de valami olyasmi kéne amiben minimum 3-4 GB RAM van és mellette egy normális CPU. (Snapdragonos előnyben). Kikötés talán még annyi, hogy előny, ha 10 col körüli. Keretem rá olyan 80-90 ezer maximum. Sajnos tisztában vagyok a tablet árakkal
Ezért szeretnék valami olyasmit ami ár-érték arányban megéri. Karácsonyra venném neki, ezért nem lenne hátrány ha új lenne. Semmi megerőltetőre nem használná, leginkább Facebook, Messenger, Gmail, néha film és netezésre szokta használni.Jelenleg amiket néztem az:
- Huawei Mediapad T5 10 32GB
- LENOVO TAB4 10 PLUS
- Esetleg Samsung Galaxy Tab S2Esetleg tudtok még ajánlani párat, illetve melyiket lenne érdemes neki megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- OLED TV topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest