-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Alcor Q833l tablet frissítés Play áruház+app frissítés közben lemerült. Töltőre dugtam, bekapcsoltam, azóta boot képernyőn van (fehér háttér, Alcor logo + Booting felirat). De nem akar bebootolni. Kikapcsológombra nem reagál, a képernyőt néha kikapcsolja egy pillanatra, majd újra bekapcsolja, de nem bootol be..
Ötlet? -
spammer
veterán
8" Alcor tabletre keresek univerzális fóliát. Tudtok esetleg ajánlani eBay-es eladót? Ez [link] megfelelő lehet? Nem a méretre gondolok, hanem minőségre elsősorban. Szikével könnyen méretre vághatók ezek?
-
spammer
veterán
válasz
tjb007 #34188 üzenetére
Köszi, be is ugrottam a WayteQ topikba, meg utánanézek még, lehet, hogy ez lesz majd, majd az illető eldönti
(#34189) laszlohu: Köszi, tudom, hogy nagyjából mikre lehet számítani, csak lemaradtam, az utóbbi pár hónapban nem követtem a piacot, ezért érdekelt, hogy azóta mi a helyzet, mik jöttek ki, mi a legjobb ajánlat most stb. De tényleg alapfelhasználásra kell, képek, web, esetleg ebook aztán kb. ki is fújt, szóval nem feltétel a sok memória, meg a 4 magos proci meg ilyesmi, mert játék nem igazán lesz rajta.
-
spammer
veterán
válasz
tjb007 #34186 üzenetére
Köszi, ez is jó.
Bár ez csak 4 gigás, Edigitalnál a 8 gigás Tab ONE 21k. Persze alap dolgokra 4 giga is elég, csak hát akkor már
Meg a Concorde supportja/fóruma elég segítőkész, ha jól tudom, ami még előny. Viszont a gari csak 1 év.
Kijelzőt tudom, hogy nem bajnok, de ilyen árban nem is várható el. Esetleg jobb kijelzős változatot tudsz ajánlani, ami mondjuk belefér talán ilyen 30 ezerbe? Ez wayteq-xtab-700dc-4gb, esetleg valami más?
-
spammer
veterán
Sziasztok!
Egy ismerősnek kellene olcsó tablet, képekhez/fotókhoz, meg max alap dolgokra, semmi extra igény nincs, játék nem lesz.
Concorde TAB ONE még mindig ami legjobban megéri ilyen olcsó (20 ezres) kategóriában, vagy van valami jobb választás? Külföldi, kínai stb. nem jöhet szóba, mert számla és garancia kell, szóval magyar webshopból hivatalosan megvásárolható jöhet csak szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest