- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Került hozzám egy Samsung Galaxy Tab S2 VE 9.7 tablet (SM-T813) egy ismerősöm által.
A problémája az, hogy bekapcsolás után amikor megjelenik, hogy oldja fel a képernyőt kifagy, majd újraindul folyamatosan.
Próbáltam wipe cache-t de nem segített, illetve próbáltam frissíteni is olyan módszerrel amivel megmaradnak az adatok, de továbbra is ugyanez a gond.
Nagyon fontos képek, és videók találhatók rajta amit meg kéne menteni ha lehetséges.
Létezik valami app, vagy lehetőség, amivel recoveryből vagy valami más módon le lehessen menteni ezeket a fontos dolgokat? -
válasz
Nataniel #55048 üzenetére
És most nem is hibáztatható a google vagy a facebook, mert kipróbáltam és egy régebbi 4.0-ás androidon is megy a messenger. Ezen valamiért nem. És külföldi fórumokon többen is jelezték ugyanezt.
A későbbi 4.2-n sincs semmi gond szóval csak ezzel a régebbi 10.1-es sencorral van gond. -
-
Sziasztok
Adott egy Sencor Element 10.1 TAB Andorid 4.1.1-el és nem megy rajta egy rakat app.
Kapásból a facebook messengert nem is listázza, a playben, ha a facebook.com/mobile/messenger oldalról bedobja de azt írja rá, hogy ez a verzió nem kompatibilis a készülékkel.Van kéznél egy Element 10.1D103 azon 4.2.2-van azon csont nélkül megy.
Tippre arra tudok gondolni hogy a 4.1 miatt lesz a hiba, viszont nem találtam hozzá sencor oldalán semmi supportot, van egy általános leírás azt csókolom.Már próbáltam factory resetet is akkor is ez a hiba.
Valaki tud rá valami okosat?
Vagy valahonnan leszedve nem lehetne feltolni rá egy frissebb Android rendszer? -
Sziasztok
Egy tabletet vennék az egyik rokonnak karácsonyra, a keret az úgy 25-30.000 max.
Méret nem játszik szerepet elég a 7-es is, viszont 2 mag mindenképp alap feltétel.
Én ezt néztem ki
Van ennél jobb alternatíva a fenti értékhatárig? -
Sziasztok.
Lehet e kapni 40-45K környékén olyan tabletet, amibe SIM-et is lehet tenni?
Tudom a google a barátom, de ha nem muszáj nem futnék felesleges köröket.Ja és nem szolgáltatónál szeretném megvenni (Telenor, T-Mobil, Vodafone) hanem boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Delta Force (2024)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest