- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
zsolee73 #77426 üzenetére
Elso kerdes nem ez, hanem hogy van e olyan tartod, ami fent is tartja a tabot a szelvedon. En anno tobbet is probaltam 3-10ezer kozott, es mind szar volt. Ha ez a resze megvan, akkor terhetunk ra a te kerdesedre. Nem gondolnam hogy jobban melegedne, mintha otthon toltes kozben jatszogatnal rajta. Szoval szeri tem nem gond, adott esetben toltes nelkul navizol, es csak akkor teszed tolteni, ha muszaj (vagy ha nem navizol, es kozben le is szeded a szelvedorol, hogy a nap se susse)
Nekem iszonyatosan bevalt a szellozos mobiltarto. Tobbfelet is teszteltem, volt gagyibb, jobb, de mind 1000 ft alatt. Es igeretes, le is tettem a tabos navirol, eleg a telo 5". Nyaron hatulrol huti a szellozobol a klima is
(#77422) Riccsiz_h
Mar nem javaslom a 2 GB ram miatt, es azert mert mar vagy 3 eves gep.
Lesz neki utodja talan osszel, igaz, az arban nem itt fog kezdeni.
Huawei Mediapad M3 10 Lite talan meg beleferhet, bar nem tudom hogy a Samut a szurkepiacos GSM boltos aron nezted, vagy a hivatalos forgalmazoson.(#77421) pataig
Igen, azt lehet ajanlani. Esetleg Lenovo tab4 10 Plus.
A kovetkezo lepcso mar 100 felett van. Eleg lehet arra az kdore a gep, amig tervezed. Ebbol 2 ev gari is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Subaru topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Trollok komolyan
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Túra és kirándulás topic
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged