- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
bostone #88989 üzenetére
Nem automata a fényerő, hanem fix. Persze, ha kell állítgatom, de alapvetően kb 70-80% körüli fènyerőn használom.
Kb 2-3 hete olvastam a Facebookon, hogy más is van így, rendszeresen elsötètül a kijelző pár másodpercre.
A gyári visszaállítás természetesen megvolt már pár hete....
Szerk: hétvégén megcsinálom mégegyszer a gyári visszaállítást, hátha jobb lesz a helyzet.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Skillet #88969 üzenetére
Örülök, hogy elègedett vagy vele.
Èn nem vagyok ilyen szerencsés.Amikor böngèszek vele, többször elsötètül a kijelző.
A fórumban kèrdeztem, nem jelentkezett senki, hogy problémája lenne.
A FB csoportban viszont többen mondták ezt a problémát.Aztán a YouTube...
Ha alkalmazást használok, akkor folyamatosan leáll az alkalmazás. Pontosabban el sem indul.
Ha böngèszőből indítom a YouTube - ot, akkor is pontosan ugyanez a helyzet!
Vicc...Pedig eleinte nagyon tetszett, de ma már...
-
pècsimunkás
addikt
Nemrég kèrdeztem alternatív YouTube megoldásokat.
Vissza jöttem Németországba, rá kerestem a YouTube prèmiumra...
11,99 euró/ hó
Vicc! -
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Dreadloord #88788 üzenetére
Hol lehet rá előfizetni? Nem találom. Úgyis több eszközön használnám, akkor nem kellene bohóckodni alternatív megoldásokkal.
Szerk.: Semmi, megvan
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
YouTube - ra van valami ötlet esetleg?
Tableten nem akar elindulni a PureTuber,
A NewPipe meg folyamat akadozik. Ez utóbbi a telefonon is akadozik, töröltem is mindkèt eszközömről. -
pècsimunkás
addikt
Lehet veszek egy ilyet èdesapámnak.
Unokahúgimnak nagyon bejött a K Pad, úgyhogy lehet apám meg kap egy ilyen tabletet, aztán jobb ezen böngèsznie napközben mint telefonon.
Oxigéneznie kell sok-sok órát, ès gondoltam rá, hogy veszek neki egy tabletet.
Böngészés jobb egy 8 collos tableten, mint a 6,5 -es telefonon, vagy a 10,4- es tableten. Nem? -
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
válasz
aprokaroka87 #88228 üzenetére
Megnézem majd. Az èn cuccommal is összehasonlítom majd
, ès amit rendeltem, azzal is
-
pècsimunkás
addikt
válasz
aprokaroka87 #88226 üzenetére
Köszönöm a megerősítést.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Pro!Petya #88224 üzenetére
Nem ismertem a Teclast spec- ot. Csak a 2/32, ès az Android 10 miatt írtam, hogy nem akarok ipari hulladékot venni.
Utánna ajánlotta a fórumtárs a 2 tabletet, amelyekből megvettem 4/64- es, Android 11- est.
A másik fórumtárs írta is, hogy a Teclast-ban lévő soc 2014 ben is alsopolcos volt.
A KPad sem lehet gondolom SD 870, de lehet jobb mint a Teclasté -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Unokahúgaimanak tetszik a Realme tabletem.
Ez mennyire lenne gáz: [link]11-12 èvesek. Kis játék, YouTube, esetleg messengeren beszélne az egyik.
Kapnának egyet- egyet, aztán le van tudva a névnap, szülinap.
2Gb memória kevésnek tűnik...
Meg az Android 10 is. Nem tudom lesz- e 11-12.
Teclastrol jókat írtok, de ipari hulladékot sem szeretnék venni nekik. -
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
válasz
#42308056 #88098 üzenetére
Pixeles a Realme Pad kijelző?
Szerintem kimondottan szép, ès jó kijelző, jó színekkel, jó betekintési szöggel.
Akik eddig látták, kb ezt mondták.
Több mint egy hónapja használom, napi szinten.Persze, kinek mi
Lehet, nekem azèrt tetszik, mert " ingyen" vót
De, amúgy szerintem tényleg szép a kijelző, ès jó az üzemideje is a tabletnak -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Van egy Realme 10" tabletem.
Gondoltam, hogy veszek hozzá, egy Bluetooth-os billentyűzet+ egèr kombót.
Ha van esetleg ötlet, hogy merre induljak, szívesen fogadom a tanácsokat.
Német eBay, Amazon előny. Plusz esetleg AliExpress.
Előre is köszönöm a segítséget. -
pècsimunkás
addikt
válasz
SleepingSun1 #73489 üzenetére
4:3 - ról váltottam 16:10 - re . 1-2 óra alatt megszoktam , pedig inkább böngészek , mint filmet nézek . Filmhez egyértelműen 16:10 , de böngészni is okés . A nagy káva meg szvsz nem rossz , jobban lehet fogni a tabletet .
-
pècsimunkás
addikt
Tescoban tegnap láttam , vmelyik Lenovo 7 collos tablet 13-14k forint volt.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
daniel2121 #71243 üzenetére
VLC ?
-
pècsimunkás
addikt
A nèmet MM - ban mától : 150 euró a Lenovo tab 2 a10-70 f !
Csak gondoltam beírom ide , hátha tud valaki hozatni Nèmetországból , mert lassan mindenkinek dolgozik kint ismerőse , rokona . -
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
Én inkább vennék zsír újat . Németországban vagy ?
Figyeld az akciókat . Múlt héten volt Odys tablet a Norma-ban 180-190 euróért . 10,1" , 2gb RAM , Intel Atom , billentyűzet , 3G . Inkább egy ilyesmi újan mint használt - de ez csak szerintem (!!!) . Van rengeteg akció . Nézd meg a MM-ot ,Euronicst , sokszor az Aldiban meg a Lidliben. -
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #70496 üzenetére
Erre esetleg valaki ?
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Édesanyám szeretne tabletet . Szokásos dolgokra használná , viber , skype , böngészés , 1-2 film néha .
Ami viszont fontos lenne , hallgatna rajta netes rádiókat . Használja valaki netes rádió hallgatására is a tabletet ?
Én a telefonon gyakran szoktam , de mindig akad , kikapcsol . Ez lehet alkalmazás , vagy a böngészőből a populáris.hu . A wines tabletnél ezt nem tapasztaltam , megy folyamatosan . Azért lenne fontos tudnom ,hogy mi a helyzet ezzel kapcsolatban , mert akkor nem vennénk droidos tabletet , ha nem lehetne rajta normálisan netes rádiót hallgatni . -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Ismerősöm szeretne tabletet , de főképpen könyvet olvasna rajta . Èn ajánlottam neki a Lenovo új 8 collos tabletjèt , 40 a MM- ban , annyit megèr bőven . De mondtam neki a az e- book olvasót is .
Persze a tabletet több mindenre használhatja . A 4:3 képarány az jó olvasni is , nem ? Vèlemènyek esetleg arról a tabletről ? -
pècsimunkás
addikt
válasz
fireman123 #67157 üzenetére
Nekem volt Cube I6 . Eleinte tetszett nagyon , de hamar előjöttek a problèmák . Nem csak nálam , hanem másoknál is . Ezek közül a èn is aTeclastot vennèm , alapvetően elègedettek a Teclast tulajok a tableteikkel . Amennyire meg tudom itèlni a fórumokból ...
-
pècsimunkás
addikt
Szerintem otthon , ágyban fekve egyèrtelműen jobb a 10 collos , cipelni sem olyan vèszes . Ha többet használnád a buszon, talán ( ! ) jobb a 8-as . Nekem a mostani a 2. 10- es tabletem èn elvagyok velük , mondjuk nekem kiváltja a laptopot v a számìtógèpet , azèrt vettem 10 collost .
-
-
pècsimunkás
addikt
válasz
this is life #66024 üzenetére
Èrdekes , èn nem vettem èszre semmit . A mostani tabletem HD , ezen sem , az előző 9,7 collos retina screen- en sem .
-
pècsimunkás
addikt
válasz
andris1602 #65838 üzenetére
Dualos tabletnak 90%-ban a wines részét használtam . Vettem bele egy 64 gigás memóriakártyát , azt a win nem ismerte fel , a droiddal leformáztam ,utána nem volt gond . A memória kártya volt az elsődleges mentési helyem . A szabad memória úgy emlékszem 8-10 GB -volt a win - nél , 4-5 a droidnál . de ,mint írtam ,én a memória kártyára mentettem a dolgaimat . Meg van 2db 64gigás pendrive-om . Németországban az ilyesmik olcsóak nagyon , talán 15 euróért vettem őket ...
Tetszett még a win-es billentyűzet is .
Skypre viszont a droidot használtam .
Kb ennyi ... Böngésztem és filmeket néztem rajta . Meg játszottam valami zombis-lövöldözős játékkal néha .A "más"-hoz : Nem töltöttetek le valami háttérkép alkalmazást ? Azok tudnak reklámokat ontani ...
-
pècsimunkás
addikt
válasz
andris1602 #65832 üzenetére
Èn is sim kártya nèlküli tabot vettem , egy teloról oszd meg felè a netet . Az Alcor nálam is kèpben volt . Eddig dual os - es tabletet használtam , de inkább a win- es rèszt .Azèrt is vettem win tabletet most ...
Amúgy - szerintem- a 9,7 coll jó böngèszni ès filmet nèzni is .( #65830 ) this is life : köszi a gratot , ès a segìtsèget !!!
( #65828 ) keszo : egèszen pontosan az van ìrva a specifikációknál : 33 Wh .
A Cube 2 -2,5 óra kijelző időnèl csak jobb lesz !
Neked megvan mèg a Cube ? -
pècsimunkás
addikt
válasz
csendes #65818 üzenetére
Na , egy huszár vágással megoldottam a helyzetet
!
Néztem több tabletet 50- , 60- , 70 ezerért . Gondolkodtam ,hogy ennyi pénzt adjak ki valami noname akármiért ? Sokszor nagy a minőségi szórás , bizonytalan garancia ... Áhhh , nekem nyugalomra van szükségem!
Berendeltem egy ilyet :[link]
Remélem jól fog szolgálni !
Azt viszont nem értem ,hogy mit takar az akksinál a 33w . Az minek felel meg mah-ban ? Hátha tudja valaki . -
pècsimunkás
addikt
válasz
this is life #65811 üzenetére
Szgépről meg tudtam nyitni a második linket is . Telefonról nem ment ...
Szóval : Ez a Krüger Matz milyen márka ? Mostani tabletem Cube ,de egy rakás xar ! Eleinte minden szép és jó volt ,de 3-4 hónap elég volt , hogy az összetörés szélén legyen ...
Gondolom rossz nem lehet , ha 2 év gyártói garit ad rá az rbx .Egyelőre ez a két tablet maradt a zsákban . Melyiket ajánljátok inkább ? Böngészés kb 60% ,40% filmnézés kb . Ezek az arányok nagyjából , másra nem használom . Talán valami lövöldözős játékot leszednék .
10 collon elég a HD ? Mert, ha a billentyűzetes tablet fullHD lenne ,nem is gondolkodnék ! Mostani tabletemnek azért egész jó a felbontása .
Bocs ,hogy ennyire körüljárom a témát ,de nem akarok 60-70.000.-Huf-ot elkölteni olyanra ,amit később megbánnék ! Mint ez a mostanit ...
-
pècsimunkás
addikt
(#65811) this is life
http://rbx.hu/kruger-matz-edge-1082-32gb-fekete-p401290
Ez a tablet vajon milyen lehet ?
Meg amúgy ez a márka milyen ? Azt látom ,h ez a bolt 2 év gyártói garanciát ad .
Amit tegnap linkeltél azt sem vetettem el teljesen , ha az mellet döntök veszek legfeljebb 5000 ért valami olcsó telefont ,aztán megosztom vele a netet ...
Bár , hogy ez eszembe jutott nem vetem el ezt sem : [link]Alcor milyen márka ? Melyiket vennéd - vennétek a három közül ?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
this is life #65811 üzenetére
A KM tablet tetszik , de ez nem tudja a 3G - t . Nèmetországban dolgozok , de csak mobilnetem van sajnos ...
A második link nem jó valamièrt . Majd holnap rákeresek szgèpről . -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Tudnátok ajánlani itthon kapható dual os-es tabletet ?
Fontos lenne : legalább 9,7 coll (böngésznék vele többségében ) OTG ,3G , microSD .
Alcornak van itthon kapható dualos tabletje ,de nem 3G-s.
Win-t használom inkább böngészni , ott nézem a filmeket is ,de ha van valakinek esetleg jó ötlete , androidos tabletet is mondhat .
Keret 50-70.000.- Huf körül lenne . -
pècsimunkás
addikt
Nekem meg továbra is az akksi ...Októberben tudok csak haza menni Nèmetországból , addigra remèlem " itt " lesz az akksi . Addig használom ìgy . Böngèszèsre elèg a 2 óra , de , ha mèg játszani akarok , esetleg valami koncertet nèzni , nagxon kevès akkor !
Volt itt mèg valaki , aki rendelt , nem tudom , az övèvel mi lehet ... Nagyon aggódott a GPS - , wifi - , akksi miatt. Mondjuk èrthető ... lol
-
pècsimunkás
addikt
Èrdekes , androidnál rendben van a wifi - m . Otthon is , ès itt kint nèmetben a telefonomról is osztottam a netet a tablet felè . Semmi gond !
A másik felvetèst sem tapasztaltam !Csak az akksi problèma ne volna ...
A fóliáról is ìrhatsz , ha kipróbáltad .
SD - t raktál bele ? Itt kint kicsit könnyeb helyzetben vagyok , 22 euró , egy normális microSD kártya . -
pècsimunkás
addikt
Ok , köszi ! Majd ìrd meg azt is lègyszìves , h jó- e rá az Air fóliája . Addig egyelőre a szállìtási fóliával használom , szèpen lejött róla a matrica .De lassan lehùzom róla , utánna használom gyárival , aztán ha mèretpontos , jöhet egysdzer valsmikor az Air fólia . Mert ha pontos a mèrete azt egyszerű beszerezni .
Memória kártyát vettèl bele ? -
pècsimunkás
addikt
válasz
zaskar #62169 üzenetére
Az a baj , h otthon fel sem tűnt, h gyorsan merül . Amìg telepìtettem , töltögettetem ezt - azt hozzá volt kötve a szgèphez , az meg töltötte az akksit , meg nem is játszottam vele . Csak sajnos a szabi lejárt , itt kint Nèmetországban tűnt fel , h nem oks valami . Na mindegy , a megoldás úton van már , de csak egy hónap múlva tudom hazaküldeni a tabletet .
Amúgy , nem tudom olvastad - e , mert ìrtam, h viszi a 64 es sd kártyát . Itt kint, Tohsiba -t vettem 22 euróèrt . -
pècsimunkás
addikt
Ugyan az...
Köszi szèpen !
Majd megìrom itt a fórumban , h mi lett a tabletem akksijának a megoldása . Bár az mèg egy hónap ! Jó esetben ...Szerk .: Lehet , de előfordulhat bármivel , h elromlik . Ha rendbe lesz a tabletem , akkor mint egy kis kellemetlensègre fogok emlèkezni , aztán kèsz.
-
pècsimunkás
addikt
Mèg annyit , hogy nèzd meg lègyszìves , mi a Build számod . Enyèm v 1.1 , jan. 16. Azt mondták , lehet azèrt szrkdk az akksim mert , korai pèldányhoz jutottam . Ès , mint mindenben a világon ( autó , telefon ,stb,stb ) az első szèriával előfordulhatnak gondok . Na ,ezt akarják , egyúj ROM - al orvosolni.
-
pècsimunkás
addikt
Na , az engem is zavar , h alig van szabad hely a droidon , ès nem tudok rögtön sd- re menteni !
Annyit csináltam, h vettem bele egy 64 gigás Sd kártyát , a winen azt állìtottam , be , h oda mentse az adatokat , letöltèseket . Droidon nincs semmi nagyobb formátum - egyelőre- amit nem tudnèk letölteni , aztán rakom át a fájlkezelővel amit lehet .
Nekem az akksi továbra is 2 óra . Úgy nèz ki , újra lesz rakva a tabletem , ha az sem jó , akkor akksi csere . Remèlem 1 hónapon belül lezárul . Addig meg töltöm minden nap ... -
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
Szia !
GPS - t nem próbáltam , az állítólag az android alatt műkszik . Van rendes GPS - em, meg a telefonomon is van . Akksi időt tudnál mondani ? Nekem max 3 óra netezés , de az is inkább jóindulattal 3 óra... Meg kedveltem amúgy ezt a tabletet , nem akarok tőle szabadulni mindenáron ,de , az akkumlátoros ideje gyenge !
Csak azt nem tudom , ha ez a tablet ajánlott , és fullos , milyen lehet a többi ... ??? -
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #61838 üzenetére
Mèg annyit , h nem tudom pontosan mennyi a kijelző idő az èn gèpemen , majd a jövő hèten kiszámolom . Most inkább kiáncsi vagyok a tapasztalatokra .
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
9.7 coll , 2050x1500 - as ( nagy vonalakban ) kijelzőnek , 8000 Mah - es akksi mellet mennyit kell bìrnia ? Vidó nèzès , böngèszès , játèk , tehát a szokásos használat mellet .
Vagy ùgy általában - ha lehet egyáltalán megállapìtani - mennyit bìrnak a nagyobb mèretű tabletek ?
3 hete használom az enyèmet , kb 2 naponta töltöm , ( ma èppen 2 x lemerìtettem ) , ennyi idő alatt be állt az akksi ? Vagy lehet jobb is az üzemideje ? -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Használ valaki esetleg Cube i6 Air 3G tabletet esetleg ?
Nem tudom mekkora memória kartyát vegyek bele . Olvastam , h 32gb -osat kezel , de olvastam ,h 64 gb - os sem gond . Azért anyagilag nem mindegy ,de ha kezeli a 64- est azt veszem inkább . Elég új a gép , csak nem lehet gond a 64 gigás sd ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest