- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
andris1602 #65832 üzenetére
Ha az ismeretsegi koromben levo alcorosok tapasztalaibol indulok ki , akkor hanyagolnam ezt a markat, es inkabb a lenovot mellett dontenek.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
andris1602 #65838 üzenetére
Dualos tabletnak 90%-ban a wines részét használtam . Vettem bele egy 64 gigás memóriakártyát , azt a win nem ismerte fel , a droiddal leformáztam ,utána nem volt gond . A memória kártya volt az elsődleges mentési helyem . A szabad memória úgy emlékszem 8-10 GB -volt a win - nél , 4-5 a droidnál . de ,mint írtam ,én a memória kártyára mentettem a dolgaimat . Meg van 2db 64gigás pendrive-om . Németországban az ilyesmik olcsóak nagyon , talán 15 euróért vettem őket ...
Tetszett még a win-es billentyűzet is .
Skypre viszont a droidot használtam .
Kb ennyi ... Böngésztem és filmeket néztem rajta . Meg játszottam valami zombis-lövöldözős játékkal néha .A "más"-hoz : Nem töltöttetek le valami háttérkép alkalmazást ? Azok tudnak reklámokat ontani ...
-
pècsimunkás
addikt
válasz
andris1602 #65832 üzenetére
Èn is sim kártya nèlküli tabot vettem , egy teloról oszd meg felè a netet . Az Alcor nálam is kèpben volt . Eddig dual os - es tabletet használtam , de inkább a win- es rèszt .Azèrt is vettem win tabletet most ...
Amúgy - szerintem- a 9,7 coll jó böngèszni ès filmet nèzni is .( #65830 ) this is life : köszi a gratot , ès a segìtsèget !!!
( #65828 ) keszo : egèszen pontosan az van ìrva a specifikációknál : 33 Wh .
A Cube 2 -2,5 óra kijelző időnèl csak jobb lesz !
Neked megvan mèg a Cube ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Reklámblokkolók topikja
- iGO Primo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest