Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
válasz
cidalain #67861 üzenetére
Igazából az akku idő annyira szempont, hogy ha netán buszozok 20+ órát franciába, vagy repülök most NY-ba, ne kelljen félnem attól hogy 3 óra alatt lemerül. Otthon nem gond, mert helyben van a konnektor. De majd tesztelem és ha nem bírja olyan sokáig, max veszek egy powerbankot.
Azért kérdeztem, melyik oldalt ajánljátok, hátha van valakinek rossz tapasztalata vagy hallott valamit valamelyikről. De így marad valószínű a TD. -
ballington
addikt
Sziaztok!
8"-os android tabletet vennék 60k-ig, a következő paraméterekkel: 1080p felbontás, nagyobb akku, bővíthető, nem kell SIM. Lehet kínai is a megbízhatóbb fajtákból, ami beszerezhető úgy, hogy június 20-ra legyen meg.
Főleg film, youtube, twitch-re használnám. Esetleg böngésző. -
ballington
addikt
Skacok,
kinéztem ezt az ASUS Memopad 8 ME181XC-t, de nem igazán találom, hol lehetne kapni. Helyette más?
Vagy ME181C? -
ballington
addikt
Sziasztok!
50k-ig milyen tabletet ajánlanátok 7-8"-os kivitelben? Hosszabb üzemidő jobb lenne. Láttam itt a Nexus 7 refurbished-et ennyiért, kérdés, meddig bírja az akksija egy feltöltésel, mondjuk film nézés közben?
-
ballington
addikt
Sziasztok!
Tablet vásárlásán gondolkodom, amire főleg használnám: youtube, filmnézés, zene, netezés, twitch
Max 40k árért miket ajánlanátok 8"-ban? Esetleg magasabb felbontású?
Wifi szükséges -
ballington
addikt
Ja értem, kell hozzá venni egy asus usb convertert akkor:
[link] -
ballington
addikt
Árban még elfogadható lenne az ASUS TF300T dokkoló nélkül, azonban jól megtervezték, mert USB magán a pad-on nincs, csak a dokkolón.
-
ballington
addikt
Hello!
Gondolkodóba estem, hogy esetleg vennék tabletet, ebben kérném a segítségeteket:
mivel esténként otthon ezt használnám netezésre, inkább 10" lenne ideális. Jó lenne 14:9-es felbontás. Igazából a legnagyobb problémám az, hogy ha filmet is akarok nézni, akkor jó lenne, ha néha ki tudnám vezetni egy TV-re, tehát hdmi valamilyen formában jó lenne.
Milyen olyan tableteket ajánlanátok, amik megfelelnek fenti kritériumoknak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest