- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris1602
aktív tag
válasz
this is life #65854 üzenetére
Ettől tartottam
, köszi a választ.
-
andris1602
aktív tag
válasz
pècsimunkás #65842 üzenetére
Köszönöm a választ
Nem a másik tabinál a rendszerben van elrejtve egy alkalmazás, amire bejelez a vírusirtó, de rendszeralkalmazás, ezért nem tudja törölni.. Aztán adtak ki hozzá új fw-t, ott már nem jelez a vírusirtó, de egy két reklám megmaradt..
Üdv
-
andris1602
aktív tag
válasz
pècsimunkás #65835 üzenetére
Köszönöm a választ.
igen, ez a lehetőség marad, ha ilyet veszek.
Egyébként milyen volt a dual os tablet a gyakorlatban? Gondolom a win része zabálja a háttértárat.
Más: Vettem egy fél éve egy 8" Alcor tabletet a barátnőmnek, és szép/jó/erős, de a reklámokat nem lehet belőle kiirtani.. (félreértés ne essék, nem az ingyenes programok alatti reklámokra gondolok, hanem a böngészés közben dobál fel ablakokat, meg az alsó sávot telepakolja..) A PH-s topic-ja szerint root-olni kéne, de akkor is visszajön egy idő után ez az apró kis figyelmesség..
Ilyet tapasztaltál esetleg? Volt bármi összeütközés a két rendszer között?
Köszi
-
andris1602
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék a közeljövőben venni egy tabletet, és nézelődtem, de tanácstalan vagyok kicsit, ezért a segítségeteket kérem.
Amik tetszenek: Az egyik a Lenovo Tab 2 A10-70, de ebből az LTE/3G verzió itthon 100e Ft..
A másik az Alcor IQ935R, nem, amiben sajnos nincs SIM kártyának hely, ráadásul nem tudom hogyan fér meg a két rendszer, de valamiért nagyon bejövős.. Az 70 körül mozog.Ebben az ársávban (70) gondolkodtam, jó lenne egy normális kijelző, mert valószínűleg olvasni, filmezni, netezni fogok rajta. Méretre 8, de inkább 9 és 10 inch között. Játszani nem szoktam, nem hiszem, hogy most kezdeném el. A 3G jó lenne, de ha azon kívül minden másban stimm, lehet, hogy lemondok róla.
Még egy kérdés: Egyik tabletnél sem láttam a specifikációk között, hogy lenne karcálló bevonat a kijelzőn.. Ez normális? Mármint, van rajta és annyira evidens, hogy nem is említik, vagy nincs rajta semmi védelem?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nyomtató topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy óra, két rendszer
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Eladó egy Samsung Galaxy Tab S4 10.5 SM-T835 (LTE)
- Apple iPad 10th Gen 64Gb Wi-Fi + Cellular Sim Kártyafüggetlen, Újszerű
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest