- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Laptop kiváltásra szeretnék tabletet venni.
Hány hüvelykes legyen a kijelző? - 10, vagy nagyobb
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - használt, de sok garis, jó állapotú lenne a legjobb, de új is lehet
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? - garancia miatt itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) - főként excel és word (emiatt nagyon fontos, hogy valamilyen billentyűzetet valahogy lehessen rá csatlakoztatni - laptopként funkcionáljon), másodlagosan hd filmek (matt, minőségi kijelzőnek nagyon örülnék), online filmek böngészőből, online rádió (viszonylagos hangminőség miatt írom), játék csak olykor-olykor, vagy semennyire
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül. - sajnos abszolút nem vagyok képben, hogy mennyiből lehet ilyet kihozni. 100K talán?Dell Latitude E6530-at kell kiváltson.
ASUS Transformer Pad TF103C-t próbáltam, de billentyűzet nélkül. Nekem gyenge, lassú, ennél biztosan több kell, filmet néztem rajta, elég hangos, de a fényes kijelző nagy hátrány.
Köszi!
mod: jó akksi előny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Autós topik
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő