- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
cidalain #82694 üzenetére
Köszi!
Igen én is ezt a Huawei-t nézegettem itthon. Mondtam, hogy az olcsó 1GB -os gépeket hagyja.
A Teclast régebben dicsérték. Nincs vele minőségi probléma?
Pár éve az Ebay-ről rendeltem szintén ennek az ismerősnek egy tabletet, passz a márkája, de nem adta magát. A kijelző is gyenge volt, pedig a specifikációk alapján akár jó is lehetett volna.
Néztem ezt a Teclastot is még.
Akkor jó lehet az irány amit nézegettem. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Rokon szeretne a gyereknek venni egy androidos tabletet, tanácsot kért tőlem..én meg tőletek. Nem vagyok képben tablet vonalon.
Az igényei:
10" -os legyen, jó a wifis verzió is. Játékra - is - kellene.
A keret: 50eFt.Elsősorban hazai beszerzéssel érdekelne, de ha van jó ajánlat külföldi webshopban, akkor az is jöhet.
Köszi a válaszokat előre is! -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Először is boldog új évet kívánok minden topic lakónak!A következőben kérném a segítségeteket: Adott egy Prestigio Multipad 7.0 Ulra+ alias PMP3670B_WH
Vacak működés miatt a gyári oldalról leszedtem a hozzávaló fw-t. Nos azt tapasztaltam, hogy a wifit nem lehet bekapcsolni. Utánanéztem, de ez a hiba nem csak nálam jelentkezett a hivatalosrommal.
Ja a többi romra meg azt írják, hogy ott meg az érintő kijelző nem működik....
Honnan lehetne leszedni a hozzávaló, de működő romot? A dobozán 4.2-es verzió van, de a hivatalos oldalon csak 4.1. -
embe
nagyúr
Üdv a topic lakóknak!
Keresztgyerek a karácsonyra kapott Bluepanter Voyager S+ 7" tabletet siekresen elejtette, és betörte a kijelzőt. Kérdésem, hogy hol lehetne olcsón digitizert venni? Találtam az ebay-en, de jó lenne ha hamarabb meglenne.
Köszi a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest