- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok
Volna egy Galaxy Tab S T-805 amin egy régebbi, talán 6-os Android van. Lehetséges ezt felfrissíteni későbbire? Twitch kellene, hogy fusson rajta rendesen. Telepíteni lehet, meg szegről-végről működik is, de funkciók hiányoznak, pl nem lehet online kapcsolni.
Köszi előre is -
törölt tag
Sziasztok.
Tegnap megjött végre a T805, amit asszonynak vettemSzeretném megkérdezni, hogy megállapítható az valahogyan, hogy mely országban lett elsőként eladva?
Használtan vettem, de úgy, hogy sosem volt használva, ezért valóban gyönyörű állapotban érkezett.
Viszont, nem kaptam mellé töltőt, csak a kábelt, ami egyébként egy 3 részre splittelt USB.
Az eladó azt mondja, hogy NO-ban vette, a reptéren, de nem használta, mert neki nem jön be az android ... hmmm ... akkor minek vette?
Töltőt pedig azért nem küldte, mert EU plug-os. Én az UK-ban élek, tehát ide valóban nem jó, bár kis trükkel azért be lehet dugni
Az IMEI-t leellenőriztem, nem lopott a készülék, most csak meg szeretnék győződni valahogy, az eladó szavahihetőségéről.
2 feedbackja van ebayen, abból az egyik negatív.
Bekapcsolva, a készülék egyből Lollira frissített, nincs dead pixel, sem karc, vagy ilyesmi. BT-n keresztül simán csatlakozott a billentyűzethez is, szóval látszólag jó. A SIM-et viszont még nem próbáltam, erre még kell várnom pár napot.Ti mit ellenőriznétek le, és hogyan, ha használt cuccot vásároltok?
Köszönöm a válaszokat
-
törölt tag
-
törölt tag
Offba teszem, mert kezdő vagyok a témában, de talán megoldás lehet, hogy ha veszel vmi ütés-, és vízálló tokozást. Vannak olcsóbbak, ezekre nem vennék mérget, hogy vízalatti használatot túlél, inkább, csak "gyerekálló"
De pl EZ egész jónak tűnik - ránézésre.De majd a profik erről sztem többet tudnak
-
törölt tag
Sziasztok
Más országban vásárolt (ebay) SM-T805, használható helyi GSM rendszereken, amennyiben - esetleg - hálózatfüggő?
Ha igen, a függetlenítés megoldható? Nem a módszer érdekel, hanem az, hogy van e? Illetrve, az UK-ban élek, ahol ez teljesen legális.
Amennyiben a kérdés ütközik a PH szabályzatával, kéretik figyelmen kívül hagyni (a függetlenítés részt)Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Mozilla Firefox
- LEGO klub
- Minecraft
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest