Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
sssirius
üzenetére
""nem kompatibilis készülék". Ilyet nem tapasztaltál vele?"
Én konkrétan nem. Igaz, arra a tabletemre túl sok mindent nem is raktam fel, csak ami kell munkához. Azt a tabletet szinte csak távoli adminisztrációra használtam, távoli gépekre való belépésre és karbantartásra.
Ehhez a teamviewer, a Microsoft RD kell csak. Ezen kívül fájlkezelőket raktam fel (ES File Explorer, Total Commander), ezek mind gond nélkül felmentek. Mivel játékra nem használtam, így arról nem tudok nyilatkozni. Illetve, Angry Birds verziókat próbáltam, azok mentek.
Mindenesetre jelenlegi árán már nem annyira jó vétel szerintem, van annyiért több, jobbféle refurbished példány más márkáktól, én a múltkor, pár hétig futó 20.000 ft alatti árra írtam, hogy annyiért viszont teljesen jó, annyiért egész biztos, hogy nincs jobb. Szerintem,
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Napelem
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX