- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Hát 20ropiért jó sok kompromisszumot kapni. Komolyabb játék (pl Real Racing 3,GTR2)kizárva,de azért egyszerűbb motyókel fotnak rajta menni.
Prestigio MultiPad 7.0 HD+ PMP3870C.Egész jó kis gép és bár nem ips paneles,még is egézs jó képe van.Az árkategóriához mérten elég jó bírja az aksi is,1 év alatt nem nagyon halottam rá panaszt (édesanyámnak vettem).21 ropi 2 év garival.
20 ropiért van még Beex S5 ami egész tűrhető a leirtak alapján,de kézben még nem volt...
A Myaudiót messze kerüld el,mert azon felül hogy ipari hulladék,de még egy csaló banda is a szervíz terén nem rettenek vissza a hamisitástól sem.
Különben meg legyen az a 20 inkább 24 és vegyél egy Wayteg xTab 7q-t.Normális soc,normális ips képernyő ezen már akár játszqni is lehet és még gps is van benne.Win-es tab lehet jobb főleg,hogy 60-70 től kezdenekés 80ért egész tisztességes darabot is láttam
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest