- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
válasz
Milka 78 #54205 üzenetére
Köszi, a cortex proci ismerős, az atom-ról nem tudom mennyire jó ahhoz képest, mint ami a másik kettőben van (vagyis egyik négymagos, így maradjunk annál, a másik kettőnél melyik a jobb?).
Myaudio-t akkor kerüljük.
30 ezres témában is volt családon belül kérdés, melyik jó, mondtam én megnézném van-e jobb a samsung-nál, mert annak a marketingje azért elég nagymaradnak a samsung-nál, tehát nem kérdezem meg van-e jobb 30 ezres kategóriában, illetve már írtatok párat, ami nem samsung volt
Jólvan, akkor wines nem játszik, csak gondoltam megkérdezem, azt hittem ennyire azok nem húzósak, a 14 ezres wines telefonokat is úgy dobja oda az usernek valamelyik mobilcég a reklámjában
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest