- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Teclast x98 AIR III tabletem amire szeretnek uj Romot felrakni ra. Namarmost minden leirasban azt szajkozzak hogy elotte csinaljak egy teljes rendszer mentest. Azert hogyha gebasz lenne, vissza tudjam rakni az eredeti rendeszt. Ez eddig rendben is van es logikus is de sehol nem talalok leirast hogy ezt hogyan. Tudnatok nekem ebben segiteni? Ahogy en latom szinte minden ezkoz eseteben ez mashogy mukodik, jo volna egy leiras lepesrol lepesre mit is kene hozza csinalnom. Nem akarom rogton teglasitani a tabletett
. Elore is koszonom
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok,
Ismerosom venne karacsonyra szuleinek 10" tabletet. Az arhatar 200eur korul volna +-15eur. Netezesre, facebookra, hirek olvasasara, mailra lenne hasznalnva, itt ott kis jatek. Szlovakiai beszerzes lenne amugy. Ragaszkodik a 2GB ramhoz es a 16GB tarhelyhez:
Egyenlore ez az egy alternativa jutott eszembe:
ASUS ZenPad 10 (Z300C)Tudnatok esetleg ajanlani valami mast helyette???
U.I.:
Keresgeles kozben talatam ezt a dragaszagot (Tablet Acer Iconia One 10 B3-A20 ) ami megtetszett, kiveve hogy 1GB Ram van benne. Ennek ellenere felveheti a versenyt az asussal? -
Snakeiboy
aktív tag
válasz
tjb007 #62532 üzenetére
Szlovakiaban vasarolnam. Neztem az Asust amit ajanlottal es hat talatam egy tesztet,t a mobilarenan, ahol nem nagyon dicserik. Igaz ez 8" os de a hardware+software ugyan az. [link]
Neztem meg a 8"os kategoriaban az LG G Pad 8.0 4G-t, ez egesz jonak tunik es barati az ar. Velemenyed szerint ezt vagy az altalad ajanlott Asus?
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok!
Segitseget kernek. Szeretnek venni egy 7" androidos tabletet, ilyesmi parameterekkel:
1, 7"
2, min - 1GB ram
3, min - 16GB rom de akkor SD-vel bovitheto legyen vagy 32GB rom
4, 3G kepes
5, Wifi
6, normalis uzemido
Gyereknek lenne de sokat nyuzza, jatszik rajta - eddig egy Nexus 7 volt 2012-es de sajnos eltorott. Az osszeg ugy 200EUR lenne. Mit tudnatok ajanlani?Elore is koszi.
-
Snakeiboy
aktív tag
Csak erdekesseg keppen, errol a tabrol valakinek tapasztalata velemenye?
[link]2Gb Ram es dualcor intel proci + 8Gb Rom, 4.4.2 android
Igy egesz jol hangzik foleg hogy felenk meg lehet kapni 69EUR, 2ev jotallas. Ennyi penzert jo vetelnek tunik, vagy tevedek?
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok,
Tudnatok mondani nekem egy jatekot amihez erosz vas kell hogy fusson? Mert eddig ugy vettem eszre hogy ha veszel igei modelt az mindent futat roccenes nelkul. It most nem kinai elavult legolcsobb vasakat ertek hanem ilyen 60ezer+ kategoriat. Szoval szeretnek egy olyan jatekot kiprobalni ami szinte mindent kifektet
. Van ilyen jatek? Tudom mazochista vagyok de kivancsi vagyok hogy hol a hatar.
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
Milka 78 #53900 üzenetére
Ez azert elegge nagy baki mindket erintet cegnek (EA, Intel). Nem teljessen ertem miert nem tudjak vagy akarjak ilyen nagy cegek megoldani ezt a problamat. Egyebkent csak azert akartam felrakni mert sokat olvastam itt hogy ez a jatek ha megy akkor mar eleg joa vas. Eletbe nem akartam vele jatszani es a tulaj sem szal nekem mindegy is hogy viszi vagy nem.
-
Snakeiboy
aktív tag
Koszonom a tanacsot es meg is vettem az ismerosnek a tabletet tegnap(ASUS Memo Pad 10 tf103C), az elso benyomasok jok. A rendszer porog eleg jol viszi az appokat de pl a real racing 3-at nem tudtam feltenni. Valami hibaval mindig leallt az installacio. Ami egy kicsit fajo pont hogy nem nagy aku bajnok. Egyszeru 2Ds jatekot hasznalva 75% fenyeron(nem tul vilagos a kepernyo ezert kell 75% meg este is) 5ora es vege lemerul. Ezeket leszamitva jo kis tablet, szerintem orommel fogja hasznalni. Koszi megegyszer a segitseget
-
Snakeiboy
aktív tag
Hat azt tollem ne kerdezd, ehhez en nem ertek annyira
Csak belekontarkodni tudok, szerintem inkabb 8as kijelzo mint 7es, azon szerintem macerasabb a bongeszes. Ha csak netre, meg pdf olvasasra kell akkor felesleges az intel proci szerintem. Majd az okosabbak megmondjak hogy melyiket mert en nem ertek hozza amugy.
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
Looserke #53733 üzenetére
Ez igaz, hallottam rola en is. Viszont ez kb ugyan olyan lesz mint az LG g-pad csak ebben az Asusban kisebb aku lesz es kb egyforma ar az LGvel. Szoval 179EUR-ert szerintem boven jo lesz ez. Ja es karacsonyi ajandek lesz szoval minnel elobb meg kell venni. Nincs ertelme kimerult keszletek miatt hajtani hogy aztan hol lehet meg kapni.
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok!
Ugylatszik beindult a karacsonyi szezon mert megint megkertek ajanljak egy tabot egy ismerosnek.
2 darab 10" tabletre szukitettem a keretet kerdes melyik ajanlottabb?
1, LG G-Pad 10.1 V700 - 216 EUR
2, ASUS Memo pad HD 10 TF103C - 179 EURA felhasznalasi terulet:
Bongeszes, Facebook, Viber, Jatek- de tok egyszeru angry birds tipusu, Filmnezes, nagyritkan lenne egy kis GPS hasznalat is, es terheles mellett is jo lenne min 5ora uzemido. Az Asus fele huzunk mivel olcsobb es hat azert nem art ha megmarad az a kis penz az ember zsebeben, de ha annyival jobb az LG akkor az lesz.
Akkor a kerdes ujra, melyiket a ketto kozul?
Valaszokat elore is Koszonom -
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerosom akar venni egy tabletet es tolem kerdezte hogy ez mennyire felelne meg:
[Asus 10.1 HD]A lenyeg uj tablet kellenne itthoni beszerzessel, 10.1 es LCD. Netezest max 3-4ablakban egyszerre, filmenezes, facebook, youtube, skype es kissebb jatekok (hay day, cut the rope, 4 elements, stb...), es nagyon ritkan lehet hogy navigalas tehat GPS. Az uzemido jo lenne a min 6-ora. A keret pedig 200EUR max!
Az Asus amit fent linkeltem meglenne 175EUR-bol. Kerdes meg e felel az elvarasoknak, ha nem akkor mit helyette?
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok,
Kezhez kaptam egy regi tabletet egy Prestigio Multipad 7.0 Ultra+, eletem elso androidos vasa es azert kaptam hogy tanuljak bele a dologba(mar nem hasznalta senki csak porosodott). Nem is kell mondanom hogy a belso hely elfogyott ami applikacioknak van ezert ugy dontottem felhasznalom a Link2SD hogy SD kartyara tehessem az applikaciokat. Viszont ehhez rootolnom kene a tabletet amit nem tudom hogy lehet. Ha valaki esetleg tudna segiteni azt nagyon megkoszonnem, egy step by step leiras jol jonne vagy ha van mas megoldas a helyproblemamra annak is orulnek. Privatba is johet a segitseg, elore is koszonom!
-
Snakeiboy
aktív tag
Akkor a kinai tabletekrol letettem viszont a samsung tab pro-t kicsit dragalom. Szoval 200eur kornyeken milyen 9-10 colos kijelzovel ellatott tabot lehet kapni ami foleg netezesre(bongeszes, youtube, facebook), olvasasra, filmnezesre es neha kis egyszeru jatekokra lenne. Fo a stabil wifi es stabil rendszer. Nem kell sim kepesnek lenni mert csak wifin hasznalnam. Valaszokat elore is koszi!
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok,
Mennyire van ertelem a kinai tab;etek kozul valogatni. kb 200eurorert kellen valami 9.7-10.1 es kepernyovel megaldott tablet amit foleg netre(facebook, email, youtube), filmnezesre, olvasasra es neha egy kis jatekra hasznalnek. Kinaiak kozt van sok de nem tudom mennyire megbizhatoak az itthon kaphatoak meg elegge dragak. Amugy Onda v975m et nezegettem. Velemeny? vagy jobb otlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 2042
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest