- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:P:.
csendes tag
Üdv!
10 colos tablet vásárlásában gondolkodtam, jó lenne így hardveres szempontból 2 giga RAM, ahhoz jó kijelző
Kell még bele sim foglalat a mobilnet miatt ami vodás, így nem kell LTE. Egyébként az sem baj ha van fm rádió benne. 100 körüli pénzösszegben gondolkodtam. Ha így nincs ilyen tablet, akkor mi az a legalsó ár amiért ez teljesülhet?
Várom a legjobb ajánlatokat, köszönöm előre is. -
q2w3
senior tag
Valakinek van valami infoja a hamarosan érkező ASUS memo pad me181c ről? Igazából most július végére kéne vennem egy tabletet, és media markt-ban kipróbálás után, számomra a 8 inch-es méretből a Lenovo Yoga 8, régi memo pad 8 és Lenovo A5500 játszott, viszont ott nyomkodva sokkal simábbnak éreztem az Acer Iconia A1-est amiben egy 2 magos intel processzor volt, így elkezdtem keresgetni és erre találtam. Amazonon lehet rendelni kb 66 000 ft . Pont ennyi a keret, és ebben még az acernél is jobb processzor van, úgyhogy egyből ráálltam a dologra. Biztos vagyok benne, hogy mire ideér már olcsóbb, lesz de arra már nemigen van időm. Esetleg aki járatos a témában az tudna 1-2 dolgot írni az intel processzorrol hogy van-e valami gyengéje? Tesztek alapján bivaly erősnek tűnik egy 200dolláros tablethez képest az intel z3745-ös cpu-val. Laptopmag-on olvastam róla tesztet [link]
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok.
8-10 col körüli , 4magos , 3g , Gps ,simkártyás tabletet keresek ,itthon vásárolnám meg 80 e. Ft alatti összegben. Tudnátok segíteni? ( net ,film nézés ,olvasásra használnám ,nem játszok , lehetőleg napsütésben ( szabadban ) jól látható legyen). -
minek?:S
őstag
Sziasztok.
Itt foglalkoztok pl iPad-del is?
A kérdés a következő lenne: Korlát: nincs, OS: mindegy(iOS vagy Droid). iPad Airt néztünk ki, Galaxy Note Pro 12.2, Note 10.1(2014). Szóval a lényeg a használhatóság. Akinek lenne, az nem nagyon ért a "mobil" nyelven.. Amiket kinéztünk, arról szeretnék kérni egy kis beszámolót(pro/kontra) illetve ha van jobb, akkor szívesen megnézzük. én iPad felé hajlok, anno az 1 még bejött, nem tudom most hogy vannak.
Előre is kösziÜdv.:M.
UI.: Ha rossz topic, kérlek adjatok linket a jóba
-
trialboj
őstag
Üdv,
Érdekelne, hogy a samsungnak van 7"-es tabletje, ami nagyjából egálban van a nexus7-el? A nexus tökéletes lenne, de eléggé rondán néz ki a vastag szélekkel, illetve a 3 menü gomb sem jön be, főleg mivel digitális.
olvasásra, skypera és néha navigációra lenne használva, csak 3g-s változat érdekel.
kösz a tippeket
-
mmmb80
tag
Navon Predator 10 megjelenésének időpontjáról van valami infotok?
-
Szatura
aktív tag
válasz
monti0222w #50788 üzenetére
Jónak tűnik
Chuwi vx3 amit lestem még, csak kisebb...
-
majorgent
tag
Melyik tablet jöhet számitásba ami tudja: sim kártya befogadás és arról 3g, gps, ips kijelző, normális vagy erős hardware 35k-s árkategória.
-
tjb007
nagyúr
válasz
tonyrulez #50781 üzenetére
PiPO S1 Pro
(#50782) Szatura
Például az, amit írtam is. A Nexus 7 is ütősnek számít a maga kategóriájában. Egyszerűbb lenne, ha leírnád mekkorát szeretnél és maximum mennyiért, mert így nem nagyon tudok segíteni.
(#50783) atesz999
Igen, és még egy igen. Persze mindkettő zsákbamacska, főleg a stick, mert tabletenként változik, hogy épp melyikkel kompatibilis, és ha találsz is egy vele kompatibiliset akkor sem biztos, hogy működni fog vele.
A nyomtatáshoz viszont csak ennyi kell: [link] -
atesz999
tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy androidos wifi only tablet esetén van lehetőség netre kapcsolódni USB mobil internettel? Vagy ez csak Windows 8 tabletekkel lehetséges?
Illetve az andoidos tabletek képesek USB-n keresztül nyomtatót kezelni?
Köszi a válaszokat előre is.
-
tjb007
nagyúr
válasz
tonyrulez #50778 üzenetére
Simán csak Cube (tudom, hogy a JD oldalán így szerepel, de ettől még nem fog ilyen gyártó létezni). Az Acube egy teljesen más dolog, köze nincs a tabletekhez.
Ezek szerint akkor Kínából kell ? Azt az olcsó jelzőt is jó lenne konkretizálni.
A boltok listáját meg itt találod: [link] -
tonyrulez
őstag
Filmnézésre keresek olcsó 7 colos tabletet, de akinek kell van egy kifogása, mégpedig hogy csak fekete (esetleg szürke) lehet. Szóval az eddig ajánlott Acube Talk7X nem lesz jó neki, hacsak nem csinálnak hozzávaló fekete hard case-t
Tudom érdekes kifogás, én sem értemMegbízható boltok listáját találok valahol? Egyelőre csak a jd.com az amit az Acube révén megismertem.
-
Szatura
aktív tag
válasz
tjb007 #50773 üzenetére
b 7éves gépem van, az akkori fasza 3ezres egy magossal
....de a net még mindig süvít rajta, nem úgy mint ezen a tabon, ezért érdeklődöm, hogy melyik az a tab amin nem unom el magam egy-egy oldal betöltése közben.
Néztem ezt a pro-t, nem is tudom....HP slatebook 10 x2 ? Mi a vélemény róla?
-
tjb007
nagyúr
Pár hete volt már szó pont ugyanerről, most is csak ugyanazt tudom mondani.
Elég, de érdemesebb megvárni az új, erősebb processzorral szerelt modelleket két dolog miatt is:
1. lenyomják a régebbi modellek árát
2. erősebb GPU van bennük, amik már a kisujjukból kirázzak az ekkora felbontás meghajtásához szükséges erőt, nem úgy mint a Mali-450Alternatíva is van, a Teclast P89 3G és a Xiaomi Xiaomi Mi Pad, igaz utóbbi már egy felsőkategóriás modell ehhez igazodó árral.
(#50756) fpeter07
Igen, de úgy, hogy azzal is kapcsold be a tabletet nem. Ezek az alkalmazások csak arra jók, hogy a hangerő gombokkal (vagy épp a közelségérzékelővel) is ki lehessen hozni alvó állapotból a készüléket.
Amúgy nincs rá garancia ? Ha van, akkor érdemes leadni, ki fogják cserélni.(#50764) Szatura
Ez azért elég sok mindentől függ. Egyrészt kinek mi számít gyorsnak, másrészt meg kinek mi számít átlagos asztali PC-nek.
Sok esetben elég csak egy másik böngésző alkalmazást kipróbálni, és meg is oldóik a sebességek kapcsolatos probléma. Ha ezek után sem leszel megelégedve, akkor cseréld le egy erősebb modellre (jó szívvel tudom ajánlani a Samsung Galaxy TabPRO 8.4-et). -
Szatura
aktív tag
Üdv
Létezik olyan droidos tab, ami közel olyan gyors böngészésben mint egy átlag asztali pc?Jelenleg galaxy tab3 8.0 amit használok, érdemes lecserélnem, esetleg jó 50ezret ráfizetnem? 17e körüli antutu szám van, egy 27e körüli ad annyi plusszt amennyivel drágább? lesz a pénzemért gyorsaság vagy felejtsem ezt el?
-
taylor2
újonc
Sziasztok! Egy amatőr kérdés! Tudok-e tablettel szkájpolni,mint mondjuk egy laptopon? Az xperia Z2-t néztem ki magamnak,de külföldre megyek dolgozni és hezitálok,hogy laptop,vagy ez.
-
fpeter07
veterán
A táblagép bekapcsolásának gombját át lehet tenni hangerőszabályozóra? Elég nehezen működik. Wayteq gépről lenne szó.
-
Sleek
senior tag
Sziasztok szép estét.
Mit ajánlanátok 30ezer ft ig ? 7col elegendő lenne nekem . Viszont van egy dominos tarifa csomagom 1Gb s nettel. Tehát olyan kellene ami simet fogad és úgy tudok netezni róla,
Valamint ips kijelző nem lenne hátrány.
Amire használnám. Netezés ,gépkönyvek és alkatrész katalógusok nézése melóhelyen.
Fotózni nem fotóznék.
Segítségeteket köszi. -
Kobe
veterán
helló
gondolkozom, hogy lecserélném a 9.7-es tabomat, egy 7.9-est szeretnék helyette. Az FNF ifive mini 3gs papíron egész jónak tűnik, viszont nem akarnék még egyszer önként beleszaladni a maflásba. Nem feltétlenül kellene retina kijelző, mondjuk fullHD körüli nem lenne rossz viszont. Új, 8 magos csoda sem feltétlen muszáj, inkább tényleg hosszútávon is megbízhatóan, jól működjön, stabilan, gyorsan.
E book olvasáshoz, utazáskor filmezéshez kellene, plusz szokásosdolgok, böngészés, közösségi média, skype - whatsapp, levelezés.
Játékok nem érdekelnek, de a fentieket tényleg maximálisan röccenés nélkül bírja.Az FNF nél a 8magos vjon már elég a retina displayhez, vagy van valami másik alternatíva ?
-
majorgent
tag
Üdv. A kérdésem a következő volna: alcor q787-hez van olyan hardwerü vagy jobb tablet ami tudja ugyanúgy a3g-t sim kártya hely, gps-t, ips kijelző,4mag, árban hasonló es euronicsban is kapható? Tudom nézzem meg, csak külföldön vagyok telefonról.
-
tjb007
nagyúr
Itthon újonnan nem létezik ilyen, használtan nem tudom, Kínából pedig talán a GDIPPO BS10, de ezt is csak specifikáció alapján mondom.
(#50744) kovacs65
Ez eddig az egyetlen K1-es tablet, azért nem találtál még másikat. Más gyártó eddig még nem jelentett be erre épülő modellt, szóval dömpingre nem kell számítani.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Gyereknek szeretnék tabletet venni, mert az előző elromlott(Concorde one tab 16gb) Helyette szeretnék venni másikat.
-kijelző lehetne ugyanilyen 7"-os, de megfelelő ár esetén nagyobb is
-mindenképpen garanciális készülék kellene, tehát használt sem kizárt, de ami használtnál még fontos számomra, hogy lakóhelyemen tudjam átvenni személyesen
-itthon vásárolnám
-játék, internet minden amire egy 10éves gyereknek szüksége lehet
-az ár az egy sarkalatos kérdés, de nagyon max.50k, de inkább jóval olcsóbban szeretném megúszniA segítséget előre is köszönöm.
-
Sordoran
addikt
Tesómnak kellene tablet, elsősorban médiafogyasztásra (böngészés, film nézés, zene), és esetleg iskolában jegyzetelni (külön billentyűzettel persze).
30.000 Ft lenne a határ, méretben elég 7". WAYTEQ xTAB-700qci van kinézve, ezen kívül van más alternatíva? Magyar boltból kellene inkább. -
-
myk74
senior tag
válasz
Chimpy #50737 üzenetére
Végre megjött nekem is mindkettő!(köszi Hungo)
Tetszik,gyors, számomra elég.
Töltőt kaptam,és adatkábel is volt a dobozban.Fólia a kijelzőn.
További tapasztalatok később.
A mtk droid tools-al(2.5.3)sikerült mentést csinálni,rendszer,imei stb.
Rootolva nincsen,de
root megoldva ezzel:[link]
Már csak egy recoveryt kell nézni,és teljes az öröm. -
Zamasun
aktív tag
Sziasztok. Aki esetleg érdeklődik a Xiaomi MiPad iránt, leírnám az első tapasztalataimat róla. Összesen 365$ volt Ibuygou webshopról, DHL-el.
2012-es Nexus 7-ről váltottam rá, mert a Nexus már lassúcska volt nekem, főleg az Mi2S telóm mellett. Leginkább netezni szoktam, ezért kerestem 8 incses tabot. A Nexus után a Miui villámgyors, habár még tabon vannak hibái (néha kilépked appokból vagy belassulgat). Elkell neki a szoftverfaragás, de ebben a Xiaomi nagyon jó. A tabra alakított Miui eléggé Apple copy, mintha az ember egy retinás Minit tartan a kezében. A kijelző gyönyörű, élmény szörfölni a 8 incsen óriás felbontáson.
Eddig a negatívumok közé sorolnám a nehezen nyitható micro sd slotot, a nexushoz képest nem túl kényelmes lock buttont. Minden más pozitív, összeszerelés is rendben van, súlya még éppen kényelmes szerintem. Ja és van a Tegra K1-re egy FaceWorks nevű techdemó, ami egészen álleejtős app
Egy videót készítettem az Antuturól a sebességbetyároknak, egy Mi2S-t tettem mellé comparisonnak, tudom h nem a legmodernebb hardver, de máig villámgyors cucc. Itt lehet megtekinteni: MiPad videó -
tjb007
nagyúr
válasz
bobby_30 #50730 üzenetére
Akkor felteszem másként a kérdés. 7, 8, 9, 9.7, 10.1, vagy ezeknél is nagyobb legyen a kijelző átlója ?
„ezek a tábla gépek minden oldalt meg tudnak- e hiba nélkül jeleníteni”
Nem. Ami a telefonodon nem megy, az a tableten sem fog. Ha ez is feltétel, akkor lehet jobban járnál egy Windows 8.1-es tablettel, azoknál nem lesz ilyen jellegű probléma, igaz azokból ennyiért maximum 8 hüvelykest kapsz, azt is csak használtan.
-
bobby_30
tag
válasz
tjb007 #50729 üzenetére
Ne kelljen szemüveggel bámulni. 50-60- ig gondoltam elmenni, de ha indokolt akkor esetleg lehet több is. Nyílván nagyon fontos lenne a jó ár érték arány. Még annyit kérdeznék hogy ezek a tábla gépek minden oldalt meg tudnak- e hiba nélkül jeleníteni. Arra gondolok hogy okos telóm nem minden oldalt hoz be teljesen hibamentesen.
-
tjb007
nagyúr
Az a „lehető legolcsóbban” maximum mennyi lehet ?
(#50727) cikasz
Gyárilag is tudja ezt az Android (mármint az áthelyezést, Beállítások → Alkalmazások, adott alkalmazásra ráböksz, Áthelyezés ide: SD-kártya feliratú gomb), ez akkor nem működik ?
Külső alkalmazással is megoldható az áthelyezés (rootolt rendszer szükséges hozzá), de azt, hogy megkérdezi-e nem tudom, nem használok ilyen alkalmazást.(#50728) bobby_30
Ezeket az igényeket egy tablet is kiszolgálja.
Mekkorát és max. mennyiért ? -
bobby_30
tag
Sziasztok!
Sajnos haldoklik lassan 7 éves laptomom, és a következők érdekelnének. Szerintetek ki lehet-e váltani egy tábla géppel teljes mértékben. Nagyrészt böngészésre lenne használva /origo,index,ilyesmi/. Ezen kívül levelezés, zenehallgatás, néha filmnézés. Fontos lenne viszont hogy ezeket a dolgokat hiba nélkül, magabiztosan hozza, egyszóval ne legyen vele szenvedés a netezés. Elsősorban az árkülömbség miatt gondolkodok táblagépben mivel nincs kedvem kiadni 100 felett egy laptopra. Ha úgy gondoljátok hogy ezekre jó egy tábla gép is akkor viszont akár ajánlhatnátok is párat, vagy segíthetnétek hogy mire figyeljek a vásárlásnál. Előre is köszi a segítséget. -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Van valami program amivel megtudom azt csinálni ha akarok telepíteni valamit akkor megkérdezze, hogy hova telepítse? A belső "sd"-t már teleraktam a gyereknek, de vettem bele egy 32gb-os kártyát is. De mivel tele van a belső így nem tudok semmit sem telepíteni ez a hülye meg nem látja ám, hogy benne van egy kártya.
köszi -
rii
nagyúr
sziasztok
tudtátok tabletet ajánlani?
voltaképp csak ezekre kellene:
- webrádió
- audio kimenet
- PDF, PCR, ebook olvasáslehető legolcsóbban szeretném megúszni, bármilyen kínából, ebay-es noname megteszi, talán 10" kijelző kellene.
-
BRIKLY
veterán
Arra tökéletes!
Csak kíváncsi lettem volna hogy ár/érték arányban jó-e. A Tesco-ba indultam Alcor Zest D714I-ért,de nem volt. Gondoltam akkor körül nézek máshol is.Abban nem is reménykedtem,hogy 3G-set fogok kapni ilyesmi árban,először csak arra hajtottam hogy 4 magos legyen.Na hát ez lett belőle. -
BRIKLY
veterán
Vettem 30-ért az auchan-ben Alcor Access Q787I-t. Rossz döntés volt szerintetek?
-
Chimpy
tag
22300 Ft körül lett a vége.
SIM-et még csak rövid időre tettem be, jó volt a térerő, bár belvárosban lakom, ott meg teljes a lefedettség. Hétvégén majd kipróbálom azt is kicsit alaposabban.
Amúgy már elkezdtem írni egy rövid tesztet az eddigi tapasztalatokról, ha kész leszek közkincsé teszem. -
wandor0930
aktív tag
Tescoban az 16Gbos alcor zest d714i 20k megéri annyiért?
Nem tűnik rossznak az árban versenytársakhoz képest. -
mézespálinka
senior tag
Üdv!
Sanei N10 kínai tab-al kapcsolatban lenne kérdésem.
A készülék
-dual core, msm8625 (arm v7)
-10.1
-608MB ram
-4gb rom
-3g, gps,
(-jelenleg rootolt)Szeretnék firmware-t frissíteni, de tanulva az előző esetből (mid tablet, hivatalos, gyártótól emailben kapott firmware + leírás = tégla) előtte szeretnék egy full mentést csináni (mint amit mtk készülékeknél spf tool-al lehet vagy mtk tool-al). Ehhez viszont sehol sem találok cwm recovery-t.
Van esetleg valakinek valamilyen tippje, hogyan lehetne mentést készíteni? (vagy valamilyen tool amivel pc-ről elérni és mentést készíteni a rom-ról)
Köszi!
-
zozoka79
tag
szeretnék egy tabot rendelni az aliexpres-ről,mert az itthoniak még drágák.a tescoba leakciózták a vega Q7108-at 23 ezerért adták,de csak k3 db jött belőle az eladó szerint.egy hipermarketbe 3 db....ezért elhatároztam kínából rendelek,mert itthon nem kapok 20 körül jó vasat.20-23 ezret szánok rá(100-110 dollár) meik modellre,tipusra van tippetek? ips legyen,7-8 colos,1gb ram minimum,4 magos,vagy 2 de az szépen muzsikáljon. filmnézésre is lenne és játékra is vegyesen.nem kell 3d-s szuperjáték,átlag játékokkal játszanék.fekete színben,a fehér szerintem csajos meg nem is tetszik.gps nem kell,bluetooth se muszály,wifi viszont jó legyen,netezésre is kell. márkára ainol,cube,lenovo.pipo? belinkelek egyet példának,ez is szimpatikus. http://www.aliexpress.com/item/Original7inch-Ainol-AX3-3G-MTK8382-Quad-Core-Android-4-2-tablet-pc-1GB-RAM-16GB-GPS/1777812438.html
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung galaxy Tab 2. Utóbbi időben nagyon lelassult, ki és letöröltem minden felesleges dolgot, futattam mindenféle tisztítót (Clean master fut állandóan) de nincs sok javulás. Lassan jelenít meg oldalakat, tárolt képeket stb.
Miként lehetne újra gyorsabbá tenni? Köszi -
Skillet
addikt
Concorde draco. Elég gyors a gép. Nagyon korrektül kezeli a filmeket is, nem akad a cucc. Antutu 14741 lett. Esetleg megnézzek még valamit rajta? Szóljatok, és meglesem.
Nekem használható tabnak tűnik. -
rozso22
csendes tag
köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kuponkunyeráló
- ASUS routerek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest