Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
glocker
tag
válasz
Lovi24 #51449 üzenetére
pontosan!bár abban nem vagyok biztos, hogy jó az nekünk ha a Google áll a dolog mögött...
nem vagyok paranoiás, és szerintem féljen az akinek félni valója van, de idegenkedem attól, hogy a szokásaim és tevékenységeim elemezzék az engedélyem és / vagy a hozzájárulásom nélkül...a reklámoktól is idegenkedem és kimondottan zavar ha elém tolnak bármit is... inkább lemaradok dolgokról, de ha majd valamiért érdekel ez vagy az, akkor majd utána nézek...
de maga a modularitás és kombinálhatóság tetszik...
-
glocker
tag
válasz
Lovi24 #51429 üzenetére
szia
a felsoroltakon kívül miben mások még?
érdekel, hogy mire lehet számítani, mert a T320-at nem láttam, de a T705 nagyon tetszett és a boltban azt mondták, hogy csak a CPU és a RAM más... azt később vettem észre, hogy sajna a kijelző is más..., de úgy gondolom, hogy 71e-ért ez még elfogadható kompromisszum...
lécci mond, hogy mire kell még figyelni, mert egyelőre nekem tényleg benne van a pakliban a T320 (úgy is, hogy azt még nem is láttam, de jó lenne valahogy sort keríteni rá)
thx
-
Lipton
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpársportok
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- DOOM - The Dark Ages
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux felhasználók OFF topikja
- Augusztusi hardverszuflé
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest