Hirdetés
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
glocker
tag
válasz
Lovi24
üzenetére

pontosan!bár abban nem vagyok biztos, hogy jó az nekünk ha a Google áll a dolog mögött...
nem vagyok paranoiás, és szerintem féljen az akinek félni valója van, de idegenkedem attól, hogy a szokásaim és tevékenységeim elemezzék az engedélyem és / vagy a hozzájárulásom nélkül...a reklámoktól is idegenkedem és kimondottan zavar ha elém tolnak bármit is... inkább lemaradok dolgokról, de ha majd valamiért érdekel ez vagy az, akkor majd utána nézek...
de maga a modularitás és kombinálhatóság tetszik...
-
glocker
tag
válasz
Lovi24
üzenetére
szia
a felsoroltakon kívül miben mások még?
érdekel, hogy mire lehet számítani, mert a T320-at nem láttam, de a T705 nagyon tetszett és a boltban azt mondták, hogy csak a CPU és a RAM más... azt később vettem észre, hogy sajna a kijelző is más..., de úgy gondolom, hogy 71e-ért ez még elfogadható kompromisszum...
lécci mond, hogy mire kell még figyelni, mert egyelőre nekem tényleg benne van a pakliban a T320 (úgy is, hogy azt még nem is láttam, de jó lenne valahogy sort keríteni rá)
thx

-
Lipton
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Dr.NX