- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobela
senior tag
Sziasztok, hogy lehet megoldani hogy film nézésnél HDMI-n kikapcsolt képernyő mellett is kiküldje a jelet a cucc?
2 féle lejátszóval is próbáltam, lehet hogy béna vagyok de eddig csak képernyő klónozást találtam... (Navon Predator 7, 4.4.2)
-
nobela
senior tag
Sziasztok, az lehetséges hogy HDMI-n nincs 1080p csak 720p ?
(4.4.2, Navon Predator 7)
-
nobela
senior tag
Hehe, úgy látom rajtam kívül még jó pár embert megszopattak ezzel az 1 Gb-s telepítési limittel...
Tényleg nem értem ehhez hogy adhatja a nevét a google, mindenesetre nálam elérték hogy soha a büdös életben nem veszek többet androidos terméket. Bravó.
-
nobela
senior tag
válasz
tjb007 #52182 üzenetére
"A te esetben nincs árparticionálásra lehetőség."
Oké, akkor mire van?
Mert az 1 Gb-t lefoglalják azok az alapvető appok amik mindenképpen kellenek.
Viszont ezek mellé már esélytelen vagyok pár játékot feltelepíteni??? Ezt kapom 30k-ért egy 4.4.2-es, messze nem a legolcsóbb Andoidos tabtól? A Google tényleg a nevét adja ehhez? Mert én most jobban szidom őket mint az MS-t bármikor...
(Hangsúlyozom, 2 különböző márkájú, árfekvésű és konfigurációjú tabról beszélek, mindkettőn UGYANEZ a probléma)
-
nobela
senior tag
válasz
khalox #52133 üzenetére
"Vagy: a rendszer teljes átparticionálása, hogy az alkalmazások számára használható terület minél nagyobb legyen."
Szóval ez GYÁRILAG ennyit tud???
1Gb-re lehet appokat telepíteni összesen? A pofám leszakad hogy így ki mernek adni cuccokat
Amúgy ez a rendszer teljes átparticionálása hogyan működik? Mert igazából azért vettem 4.4.2-vel tabot, hogy ne kelljen a rendszerrel szívnom...
-
nobela
senior tag
válasz
nextman #52135 üzenetére
"Ami hattertarnak hasznalhato az a 8 GB, ezt persze nem tudom, hogy oszlik el."
Na igen, ebből 2 partíció látszik: egy 1 Gb-s, és egy 4,20 Gb-s...
Az 1 Gb-s nagyon gyorsan megtelik, ezután pedig nem enged több appot telepíteni mondván nincs több szabad hely
Nos, az 1Gb-s partíción tényleg nincs, de a 4,20-as még szinte teljesen üres!
(Amúgy 2 különböző tab van a családban, és MIND A KETTŐNÉL UGYANEZ a helyzet! Ebből gondoltam hogy ez Android jellegzetesség)
-
nobela
senior tag
Sziasztok, az első androidos cuccomat próbálom belakni (Navon Predator 7).
1 Gb Ram, 8 Gb Flash Drive a tárhely a leírás szerint.
Néhány app gyorsan lefoglalja az 1 Gigát, innentől nem lehet további appokat telepíteni??? Mert a belső tárhely ugyebár két felé van osztva 1 Gb és 4,20 Gb részekre, de ez utóbbi hiába szinte teljesen üres, telepítésnél azt a hibaüzenetet kapom hogy nincs több szabad hely...
(a gyorsítótárat az 1 Gb-s partíción természetesen kiürítettem)
-
nobela
senior tag
Sziasztok, új vagyok Android fronton, és 2 különböző tabletnél is azzal szembesültem hogy a belső tárhely 2 felé van osztva, egy 1 gigás és egy ~4 gigás részre.
Az 1 gigás percek alatt betelt, és most nem enged több alkalmazást telepíteni mondván nincs elég tárhely...
Ilyenkor mi a teendő, mindkét tabletet hivatalosan, újonnan vettem és a dobozon egyértelműen az van feltüntetve hogy RAM 1 Gb, Flash Memory 8 Gb!
Az egyiken 4.4.2 van, a másikon valami régebbi 4.x.x
-
nobela
senior tag
Ide is berakom, hátha valakinek segíthetek vele: MINDENKI ÓVAKODJON A Navon Predator 7-től!
Pár perc alatt ezeket találtam:
MinDigTV
TuneIn
Investing.com
Microsoft Office MobileNEM KOMPATIBILIS a Navon Predator 7-tel !!!
És ez csak egy rövid kivonat. Pénzt kérnek egy jóformán használhatatlan vasdarabért!
ILYENKOR KIT KELL ELKÜLDENI A JÓ K**VA ÉDESANYJÁBA?
-
nobela
senior tag
Sziasztok, az min múlik hogy egy adott app egy adott tableten elindul-e?
Most vettem egy Navon Predator 7-est, 4.4.2, HD felbontás, nem is Intel proci, és mégis RENGETEG appnál azt írja hogy nem kompatibilis a készülékemmel.
Mindjárt szétrobbanok olyan mérges vagyok
-
nobela
senior tag
Concorde Tab VIVO-ról kerestem tesztet de nem találtam sehol...
Az árkategóriájában látott tabokhoz képest nagyságrendekkel jobbnak tűnik a képernyője, MM-ben 28e.
A23 / 1gb / 4.2.2 / 7'85"
Jó ajánlat ez ennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest